it's just another manic.... saturday



blä alltså. hel seg dag från halv ett. Har legat i soffan, tänkte att fan va kul att OS har börjat.. letade och letade och letade, ettan visade fotboll, damfotboll dessutom. Inget kul om det faktiskt inte är något bra lag, som te.x. Sverige.. : ) sen på sista kanalen hittade jag simning och dagen kval.. det var kul till en början.. Men när det hade gått tre lopp och ett x antal längder/lopp så tröttnade jag.. Sov en stund och sedan dess har jag bläddrat mellan alla kanaler och hela tiden kommit fram till att sminingen är "det bästa" just nu... Då är TV lördagen tråkig som sjutton!

Jobbade imorse af, det var skönt. Inte så mycket folk, några åt frukost vid 6 så vi slapp den riktiga ruschen. Imorgon är dock tyvärr den sista dagen som jag har schema på :( Hoppas verkligen att jag kommer att får jobba mera. Så himla roligt där!

Nu ska jag ner och tvätta och sen ska nog min kar och jag åka och handla lite mat.. Sen är det en lång lördagkväll ensam framför TVn då Peter ska till några kompisar..



Over and out
Maria




augustifestival :)

Augustifesten pågår i år mellan den 20:e och 23:e augusti.

WOHO, då ska jag shoppa, och bara ha det skönt.. :D Längtar...

tråk

ja men hörreni tråkigare än jag har just nu kan man nog inte ha =/

RSS 2.0