onsdag - lillördag

Och hej så skönt den här dagen har varit! Inga måsten, bara en massa kul hittills :) Vaknade upp på soffan vid sex imorse ;) Gick ut en sväng med Cola och vart förvånad över att solen var uppe redan, äntligen börjar man se att det börjar bli vår!

Efter det tog jag igen avsnitten på halv åtta hos mig och ponnyakuten, pratade med mamma och bara tog det lugnt. Körde ner till jobbet och handlade en sväng fikade och var lite social och köpte hundmat. Så nu är det klart för ett tag.

Ingen städning idag då jag körde ett ryck i veckan. Har precis ätit lite mat och ska snart byta om hämta upp tvätten från tvättstugan och sedan åka till Linköping. Ska först vara lite hundvakt åt Diesel, Wilma och Cola.. Sen ska vi åka och köpa en bur till Cola.. Efter det blir det en tripp till stallet och rida lite häst. Sedan har onsdagen fått det den brukar :)

Imorgon hoppas jag på att kunna hinna sola en sväng innan jag åker och jobbar.. eller efter. Men nu är det bäst jag börjar röra på mig om jag ska hinna!


over and out
Maria

söndag - bakisdag ofc!

Ibland önskar jag att jag hade lite mera pondus! Att faktiskt våga göra det jag vill, men inte vågar. Att våga säga i från i det jag inte borde, att våga ta plats när jag backar undan. Nej, ibland är inte livet lätt. Och just nu är det en salig röra, många osäkra saker som kommer allt närmare den dagen då jag måste fatta beslutet/besluten. Eller att någon annan ska fatta dom åt mig. Jag gjorde har gjort klart med ett idag i allafall och det känns kanon skönt. Nu är det bara de jobbigaste kvar..

Helgen har varit bra och igår hade vi lite fest hemma hos Jacob som va trevligt, dock kommer jag aldrig in i något party humör på förfester, vet inte vad det är men jag kan nog inte sitta sådär innan, jag vill ha igång dansen med en gång! Vi tog en promenad ner till stan, en taxi till Danne (800 meter??) och där däckade jag i soffan efter mina ynka två timmars sömn dagen innan. Vaknade upp halv fem imorse, lagom oglad över att jag inte låg i min säng som planerat. Har därför fått frukost serverad, legat och halvsovit i soffan och kollat på skidor hela dagen.

Det underbara vädret gjorde att vi gav oss ut på en långpromenad min lilla skrutt och jag. Men nu blir det städning av hela lägenheten för nu är jag trött på att leva i skiten :P dessutom ska min garderob förhoppningsvis få sig en omgång med. Ut med det gamla in med det nya :)

over and out
Maria

RSS 2.0