091030

arbetslös.. igen...

ja, nu har jag jobbat min sista dag på Ljura Trafikskola.. Kommer snart att bli ny trafikskola där ; Carro och Lenas Trafikskola. Kommer ha massa bra öppningserbjudanden så om du håller på att ta körkort eller funderar på det så kan jag starkt rekomendera dom..

Idag är jag lite seg.. skulle först gå på core imorse.. men min planering vart inte den bästa så det krockade med tvätten som jag har idag med.. så det skulle bli spinn på em.. men då hinner jag ju inte göra mig klart till mamma och björn sen så jag får nog ta en springtur runt strömmen istället eller på fältet här ute vid himpan.. är lite ont om bra springrundor här i stan alltså, kanske tar bilen bort till Vrinneviskogen? :) Sen efter det ska jag allafall ängna all tid till plugg fram till fyra fem. Så jag klarar det här himla slutprovet. Sen ikväll blir det kräftparty hos mamma med syskonen + tobias och henke. Sen kan det bli utgång på det. Annars blir det imorgon hoppas jag. Men jag kan lika gärna tänka mig att det inte blir något som vilken vanligt vecka som hellst.

Nu till någon som i vilket fall jag tycker är väldigt roligt. Den 14 December hämtar vi nycklar, jag börjar städa.. och den 17 börjar vi bära in möbler, jajamensan den 14 december ska Henrik och jag bli sambos.. igen ;) Lyckan är ju i princip total :) Har varit och beställt en ny stor fin soffa som vi ska ha och sen blir det projektor och fin fint också. En stor etta på 60 kvm med sovalkov. (typ 2:a) Antar att detta verkligen är slutet på något annat. Men börjar på något underbart också. Jag kan säga att nedräkningen är i full gång. Snart måste jag börja packa lådor med. Jag älskar att flytta, och den här gången känns det nästan som det ska bli den bästa.

over and out
Maria

091028

näst sista dagen

Ja, idag ska jag gå och ta tag i min lägenhet.. Det ska dammas, damsugas, vädras, vattnas, diskas, bäddas rent så det bara glänser om allt! Sen ska jag börja plugga.. nästa vecka är det slutprov på hotellen. Hoppas det går lika bra som det andra provet.. MVG och en poäng ifrån max, heja mig! Fick veta igår att jag hade fått VG på engelska provet med, härligt, så en muntlig presentation utan papper och VG i slutbetyg är mitt, I ENGELSKA! Det ni!

Är väl snart dags att berätta lite nyheter, men jag tror jag tar det på fredag.. :) Känns som en bra dag, då har jag allt på plats också.. Men kul är det alla fall! Har kollat upp lite till hösten med, så om jag inte får något jobb tills dess så ska jag plugga lärare grundskolans tidigare år på LiU i Norrköping. Det känns väldigt rätt just nu, det är mycket väl något som jag skulle vilja jobba med i framtiden. Dagis, förskola eller ettan till trean.

Har ju även fått rida de här två senaste dagarna, helt underbart, jag älskar verkligen hästar och ridning.. Jag vill bara hitta en häst som passar mig som jag kan skämma bort, träna och tävla med. Åh, jag har sådan lust att ha ett jobb, och bara leva livet! Men det kommer väl det med, jag mår väl ganska bra just nu ändå ;)

over and out
Maria

091021

se saker från olika håll

ja nu sitter jag här med maten halv uppäten på bordet, datan i knät och bonde söker fru på TV väntandes på mannen.. dom är i skolan och pluggar tenta så maten står för en gångs skull klart på bordet. Känner mig lite hängig idag, känner att jag bara vill göra något nytt.. är påväg ner i något skit.. jag tror att jag saknar någon.. eller mera några kanske.. jag är så jävla ledsen för hur allt har blivit, att jag ska behöva få så mycket illa för att jag bara vill tänka på mig själv för en gång och följa mitt hjärta. Jag är på ett sätt glad att jag har gjort det, men på ett annat inte.. Verkligen inte.. men jag önskar att någon skulle kunna se allt från mitt håll, se hur bra jag mår, hur glad jag är, är jag inte värd det? Är inte alla värda det? Jag skulle inte missunna någon det, oavsett med vem det är.. Jag vet att jag inte ska älta i det här, men jag går och tänker på er hela dagarna och ni ska veta att jag saknar er..

I övrigt har dagen sett ut som följer; vaknat - tvättat - "mat" - disk - TV - jobbet - Laga mat - TV -. Sen kommer det väl se ut som följande.. TV - mysa med henkan - Tvätta av och smörja in allt! - sova.. Inte mycket annorlunda än någon annan dag antar jag.. Men dock ska vi planera lite nu när han kommer, och det är ta me fan underbart!

over and out
Maria

många dagar kvar till vissa saker

andra max 74 :)

Helgen har varit toppen.. utång i fredags, blev nog liite för mycket för min del... men så kan det bli ibland.. och när ingen annan är som jag så tycker man ju att det är så farligt ;) Det var i vilket fall som trevligt och jag hade kul. Fick lite gifts och sådär, lyckades skämma ut mig, dansa med en och annan, och så ja som vanligt typ.. haha. Lördagen mådde man ju precis som man förtjänade.. oj oj, jag va inte människa förens på söndag igen.. hela lödagen gick till att ligga och vila upp mig, hann med att åka till stallet en snabbis men att plugga till något slutprov i engelska som var min plan var ju bara att glömma. Det fick bli söndags görat.. På tal om söndag, födelsedag som ni kanske ha sett. Tack till alla som ha grattat! Fick en massa toppenbra saker som kommer att komma mycket bra till användning.

Sen måste jag bara nämna det, jag vet att jag tjatar, men herregud, just nu är jag så lycklig så jag vet knappt vart jag ska ta vägen! Allt är bara så himla underbart. Kommer på mig själv att sitta och små flina ibland, får glädjerus, det känns lixom i hela kroppen. "Du ser ut att mår så himla bra", "Vad glad du verkar, något speciellt som har hänt?" Ja det kan man verkligen säga. Jag vill aldrig att det ska ta slut. vill inte vakna upp, för det här kan verkligen vara en dröm.. jag vill bara mysa in i famnen, ta ett djupt andetag och känna lugnet och glädjen som det ger. Tre månader igår, I long for the rest of them!

over and out
Maria

födelsedag

Grattis till mig
1988-10-18



Jag saknar det här..

091016

två dagar kvar :)

Äntligen är det helg igen! Så skönt. Även om det här helgen kommer bestå av mycket plugg alltså, båda för min och henkes del.. prov och tentor nästa vecka. uschans.. finns ju roligare saker alltså, just därför är jag taggad just nu. Utgång ikväll och på söndag blir det kalas :) Ska hinna med lite stalljobb på lördag också.. Tänkte jag skulle slänga in lite bilder på lägenheten för er som inte har sett den och det är ju inte många eftersom ingen vill komma och hälsa på trots att man bjuder in :/ men men..

Är lite dålig och hoppar träningen idag men jag kommer verkligen inte hinna alltså. om jag hinner ska jag försöka på söndag annars blir det måndag på intensiven. :) Men nu måste jag sätta igång och diska igen. sen ska håret flyga och naglarna målas samtidigt som jag ska få in lite till mitt engelska slutprov på måndag. HUR ska det gå?

Tänker och längtar, nästa år kommer börja underbart. Hoppas bara allt fortsätter så med. För det här skulle jag kunna leva hela livet med. Tänk, åh. Jag blir varm i kroppen. :)


over and out
Maria

091014

fyra dagar kvar C:

Ja och trotts att de tär fyra dagar kvar så känns det helt underbart.. jag har nu också annat att se fram emot. men det känns lite kuslig på samma gång. Ja, har inte riktigt bestämt mig, men när jag tänkte efter så är jag nog jävligt lycklig just nu!!

Imorgon är det dags för prov.. Hotell prov, hoppas det går bra, på måndag är det engleska och jag har inte ens skrivit klart mina anteckningar som jag ska plugga på¨till provet.. åh, heja eftersom det stundas utgång stalljobb och kalas i helgen så lär det ju inte bli mycket engelska plugg då alltså. Och därför är det ju så himla bra att jag spelar FarmVille och sitter på bloggen och facebook hela dagarna istället för att plugga. usch, jag har så svårt att plugga här hemma. Men imorgon får jag extra mycket tid för då kommer jag vara i skolan en hel timme innan jag börjar tror jag (y)

Men nu måste jag verkligen fortsätta plugga, har haft upphåll på två timmar nu, mat och kramkalas :) Så plugg i ca en timme nu och sen jobba, sen träna och sen hem och plugga. usch, jobba är mera min stil ;) Imorgon ska Soffy och jag fixa med smårgåstårta till fredag med och kolla allt till dess. Så ska jag ro hit en dammsugare med..

over and out
Maria

091010

åtta dagar kvar

Pust, idag är jag en väldig trött Maria, igår gick jag upp 04.00 för att åka till Ullared, super kul, syrran och jag var där redan halv åtta, fick stå längst fram vid hk parkeringarna! Det ni! ;D Hon fyndade lite till nya lyan och jag hittade väl lite till min med men vill inte handla för mycket med tanke på framtiden.. Ska spara pengarna till annat :) Men jag hittade af en super fin jacka som fick följa med hem. Sen när vi kom hem va det bara att käka mat och sen dra till Alboga och ha kvällen, hem och henke tvinga mig att kolla på ännu en skräckfilm, den andra den här veckan? Fruktansvärt, barnhemmet va det af, det värsta va verkligen "ett, två, tre, tomtesmyg" Somnade inte förens halv ett.

Idag var det upp vid nio och ut i höstsolen (i min nya jacka) till Kråkvilan och rally tävling, Tobias hade ny kanonfin bil så tiderna var där efter, är osäker på placering då vi åkte precis innan allt va klart.. Men Tobbe är ju ändå bäst så det spelar ju inte roll ;) Sen blev det handling och en oplanerad resa till mamma, eller den blev av tidigare än planerat. Sen kom Ludde med mig hem och spela lite Nintendo 64 och kolla på TV.. Så usch men det har typ inte blivit något plugg idag. Ska gå in och kolla på lite hotellhemsidor och kolla läget där så har jag ju pluggat på ett kul sätt! C:

Imorgon ska vi af gå och kolla på lägenhet och hoppas på att den är kanonfin! och att vi är först på den såklart! Snart kommer Henke och då blir det lite kvällsmat i form av Cola och paj med vaniljsås. Men jag ska ju kanske träna hela fyra gånger nästa vecka så det kan jag väl vara värd?

over and out
Maria

tisdag, packar dag

flytt lasset, snart går det

Jaa, idag var jag först på plats i skolan, när jag hade suttit själv i klassrummet i tjugofem minuter och läraren var tio minuter försenad gick jag och kollade vad som stod på? Varför var bara jag där om nu lektionen var inställd? Fick tag i receptionisten.. "jo men lektionen är inställd för Lilli-Ann är sjuk. Har jag inte pratat med dig?" Eh, nej det har du inte. Hallelulija, Maria är extra tidig till skolan och får reda på att lektionen är inställd. Men istället för att tjura ihop och gå hem satt jag fint kvar och jobbade. Till slut kom faktiskt mina klasskompisar och jobbade med någon bussresa så jag fick lite sällskap allafall :)

Sen drog jag hem vid halv tolv, stannade vid ÖB och köpte ett soppsätt. Lyckades ju ha ner en tavla i golvet imorse när jag skulle stänga av klockan så det gick i tusen bitar, har ju insett att det vore bra med en dammsugare nu alltså, så nästan att jag önskar mig en när jag fyller.. :P

Sen ska jag väl snart ösa ner på cykeln till jobbet. Emma och jag ska packa alla saker för om exakt 24 dagar är det slut för Ljura Trafikskola. Sedan öppnar Lena och Carro nytt. Heja, det kommer bli kanon! Men nu måste jag hinna med lite engelska och några twix innan jag kör. Kan ju inte komma efter, äntligen slutprov om två veckor!

over and out
Maria

en lång väntan igen

vänta vänta vänta

känns som om det är det enda jag gör nu för tiden :p Men just nu vill jag inte vänta längre, vill bara att det ska bli som vanligt, så jag inte behöver tänka på det. Men om ja, helgen sen blir jag tokig. Skön skolvecka har det varit allafall, har varit duktig och pluggat bra, hade "oförberett" prov i tisdags som gick kanon så vi får se på tisdag hur mycket kanon i mina känslor är värt i poäng. Ska ha engelska slutprov snart med, så skönt! Men nu när jag har en ny sak på gång ska jag nog lägga lite på minnet som kan vara bra att ha ;)

Sitter och väntar på att det rätta tillfället ska komma också, det längtar jag verkligen till! Det kommer bli hur underbart som hellst, det känns konstigt men det har ju varit så förut så varför skulle det inte kunna vara så igen för? Vi trivdes ju rätt bra med det :)

Var på friskis för första gången igår med, heja mig! Gick bra eftersom jag har en skön träningsvärk idag ;) imorgon blir det spinning! Men nu blir det en twix, ett sms till H, plattång i luggen och sista fix sen jobbet. Sen hoppas jag på att jag får besök ikväll. :)

over and out
Maria

RSS 2.0