Solat

Nu har jag varit och solat, och hej vad skönt det var! Skönt med lite värme på min annars halvsura dag!



Jag vill!

over and out
Maria

Fix & Trix med design!

Under någon dag kommer jag att fixa lite med Marias blogg. Kommer kankse se lite rörigt ut osv men håll ut !

Mvh Amanda

Och så hejar vi på Olle ikväll!


Det blir U2s Beautiful Day och Coldplays Fix you.. Kan bara bli succé, som det stod i Expressen idag!





 



Heja Olle!




over and out
Maria

En ledig fredag

Helt kanon och vakna upp precis när man vill och bara känna att man kan stänga av larmet och sedan sova vidare :p Blev dock till att gå upp och åka till jobbet och ta en fika med grabbarna. Alltid lika trevligt det, kanske är därför man inte kan hålla sig därifrån :)

Nu sitter jag med Ludde och väntar på att Björn ska komma.. vi har byggt pepparkakshus och nu sitter vi och kollar på Barnkanalen, tur att det finns det bland mina enstaka kanaler! ;)

Ikväll ska jag köra på mamma som är på julfest med jobbet och om inte annat gå på Idolmys med gänget.. Imorgon blir det till att jobba, ihop med Håkan som sagt.. Love! Sen blir det till att bara ta helg och ha det skönt. Det enda som är inplanerat är en ridtur på söndag, men tänkte jag skulle få med mig syster ut på stan och hitta något att ha på sig till lördag nästa vecka!

Nej nu ska vi kolla vidare på TV och jag ska börja fundera på vad jag ska äta.. Har ju inte ens blivit ngn lunch idag!

over and out
Maria

Willy's arbetare söker man

Wohooo, fy faan vad halt det är ute kan jag tala om! Haha, infarten till stallet var som en isbana.. jag åkte förbi! hahaha, då måste ha sett riktigt kul ut.. Åkte sakta sakta, bromsade och bara gled förbi, backade och körde om möjligt ännu saktare in på vägen..  Men ni som kör lastbil på motorvägen, skit på er! (dom kör ju som idioter)

Cola har varit en riktig stallhund idag, varit med hela tiden där inne. Mycket roligare än att sitta ute i bilen :) Han var så duktig och låg fint på täcket/jackan när jag borstade och precis innan vi skulle gå så vågade han sig tom på att nosa på Anna.. fast bara på halsen för huvudet var för läskigt :p Dock var han framme och luktade på Freja i boxen bredvid och då fick sig matte ett nyp i ansiktet när Freja blåste tillbaka på Cola. :p Börjar ju bli en riktig liten stallhund det där.

Nu ska jag slänga mig in i en varm dusch och sen ska det tar kväll kan jag säga.. Blir kvällsmat med popcorn efter det till kvällens hela TV tablå.. Mycket trevlig avslutning på en ledig dag. Imorgon kör vi långdag, ledig på fredag och jobbar lördag med Håkan! :D Äntligen!!

Nu kommer mina grannar uppför trappen.. går inte att ta miste på vilka det är heller.. småglin ;)

over and out
Maria

Inlägget saknar rubrik

Hur kan man sova en hel natt när man på kvällen innan råkar somna klockan fem och sova till åtta, nio? Haha, när jag vaknade trodde jag klockan var åtta på morgonen.. haha. Vart lite smått speedad men jag somnade gott af och har sovit hela natten :)

Idag blir det fasen till att diska och göra i ordning här hemma. Tror jag ska åka ner på jobbet och hämta hem lite papper som jag glömt kvar, köpa lite julblommor, och så ska det bli hundmat på Grissly. Och som vanligt är det tvätt som gäller under förmiddagen, och eftermiddagen är vikt till stallet. Dock vet i fasen hur det ska bli med ridningen, vad man tycker synd om er som inte har tillgång till ridhus (inte vi heller just nu) det går ju inte att hålla igång eller rida ordentligt nu när vädret är som det är!

Igår bestämde sig håkan förresten för att göra en snöängel på jobbet, hur underbart kan man inte bli? haha


-------------------------------
It's the forbidden part that is exciting
Jag vill vara nära men inte för nära
Tankarna går runt dig, dig, dig
Du tar fram dom gömda känslorna inom mig
Får mig att tro igen.. Vill du med?

-------------------------------

over and out
Maria

V. 47

Måndag - jobb och inget mer!
Tisdag - jobb, hämta Ludde på frita
Onsdag - ledig, tvätt städ, stallet
Torsdag - jobb långdag
Fredag - ledig, storstäda
Lördag - jobba, hem och julpynta
Söndag - ledig, adventsmys med mitt hjärta

Skön och lugn vecka med inget speciellt inplanerat, brukar ju dock ändras. Lille Cola haltar på tre ben och är lite varm i tassen. Ska avvakta till imorgon och om det inte är bättre ska jag ringa vet och se vad de säger.. Lille mannen då..

Har ju som sagt bytt dag med Lina imorgon så jag är ledig på fredag istället, så imorgon bitti ska vi ge oss ut en hel kvart tidigare så jag hinner hämta upp Jocke innan jobbet. Tänk så snäll man kan vara, vet ju själv hur pissigt det är att åka buss så kan man ska man erbjuda sig :) Därför blir det till att sova nu, börjar bli lite sent för Maria nu.

over and out
Maria

kärlek <3

Till mitt lilla hjärta som var med matte in i stallet idag för första gången. Lite tråkigt var det allt när hon höll på med den där stora hunden hela tiden, men over all gick det bra. :)


Den stora hunden vs den lilla

Ridningen gick kanon och tillslut efter lite tarvliga försök till att tro det satt spöken runt hela banan. Dessutom tror jag att jag kom på hur fattningen görs idag med, jag vet jag har sagt det förut. Men jag älskar hästar och hästlivet :)
over and out
Maria 


Lördag

Hej och hå vilken kalas kväll det blev! :) Började dagen med ett extra pass på frukten åt lille Jocke, och oj som man fick jobba på slutet, men fick lite hjälp av Danne så det gick ju kanon. Sen blev det en fika på Lindahls. Hem och duscha och fixa lite, lämna Cola hos pappa och styrde mot Nattis och sedan Felicia.

Bussen in vid tio, minikö, perfekt och sedan drog det igång och vilket drag det blev! Oj oj oj tjejer. Vi körde järnet och hade kul, men till slut blev det så sjukt mycket folk så jag drog med mig Nattis till VK och mötte upp Jocke, och trotts 23 kom vi glatt in :) Hann även med en varsin burgare på McD. Natten spenderades i Söderköping :)

Idag blev det en lång skön sovmorgon (ovanligt att jag sover så länge) nu har jag precis tryckt i mig lite pizza och snart blir det en tur till stallet. Sen ska vi bara hem och ta det lugnt.

Tack tjejer för en kanon kväll!

over and out
Maria

Huvudvärk jävel

Gång på gång på gång på gång kommer den, dunkade,

Onsdag

Att göra idag

* Göra iordning i garderoben
* Matlista för resten av månaden
* Handla
* Diska
* Tvätta
* Köpa nytt bilbatteri och byta det
* Åka till stallet
* Klippa klorna på Cola
* Göra klart med alla papper på försäkringen och skicka in!!
* Ställa på Corren

Just so you know it! Nu ska jag börja med något om jag ska hinna va fan!

over and out
you fuckers
Maria

Corren

Vaknade upp och kom ut till vad som skulle bli ett "snökaos" vad alla kan överdriva bra :p Var mysigt af att gå till bilen med vantar mössa och se flingorna falla i tystnaden.. :) Sen spårade allt ur när övriga staden vaknade ;) Jobbet gick bra, trots lite varor men nu har jag halkat efter igen vad gäller matlådor och framför allt salladen! Usch Maria!! Får bli bättring igen..



Idag gick även min nya bil igenom besiktningen och det med blankt papper (precis som Astas senaste besiktningar) så nu ska den bara föras in i trafik, fixade försäkring förut, sen ska Asta säljas så är det dags för Corren att ta mig från plats till plats..

Imorgon är jag ledig och hoppas på mild väder så man kan rida! Jävla skit väder, fast det är mysigt att åka till stallet och bara vara också, men jag är lite ridsugen faktiskt.. Blev ju inget förra veckan alls, storm onsdag och stenhårt i backen i söndags..

Nu ska vi göra lite trixs sen kolla på TV och krypa ner i den mysiga varma icke-blåsiga-snöoväders-sängen

over and out
Maria

helger <3

Efter att ha mått hemskt torsdag och början på fredag med någon sorts feber liknande symtom blev det fredagsmys med gänget igår och som vanligt så klarar sig Olle vidare. Jag tror det kommer bli Olle, Jay och Linnea som blir topp tre, men jag tror inte han vinner tyvärr :/ Det blir nog Linnea.. Fast Jay har många fans där ute!
Spenderade natten hos Nattis ihop med Cola, Sindy och lille Charles :) Trevligt men vi åt nog något som körde igång våra magar rejält kan vi säga.. haha!

Upp fem imorse, som vilken dag som helst ;) ut och lasta häst och tillbehör och därefter styrde vi mot Mjölby. Zamba har blivit så fin så fin, och det gick bra idag. Dock fick dom dåligt betalat för LA programmet, för det såg bättre ut! Men oj så trevligt det är att bara åka ut och köra bara vi unga nu.. Det är fett kul! Snacka om att mina egna tävlingsnerver kom igång idag. Men jag ska nog ut och tävla jag med sen, det kommer :)

Nu ska vi sova efter en delikat kvällsmat i form av potatis och lax, jävligt gott blev det faktiskt :) Imorgon blir det Biltema, stallet och fotboll på det, sista omgången av årets allsvenska och då blire Åtvid - AIK som ska gästas, hoppas jag kan hålla mina ord och gester i schack!

over and out
Maria

Anna P

Måste bara säga att dagen igår va helt underbar. Började med sovmorgon som vanligt, sedan fick sig hemmet än rejäl omgång! Efter det vart det jobbet en snabbis och sen till Soffy och lämna av Cola. Och hur underbart är det inte att komma till stallet, känna att man har all tid i världen och kan ta hand om hästen hur länge man vill? Stall livet är underbart! Blev ingen ridning igår då det blåste halv storm, men jag tog longerlinan istället och drog några varv i padocken. Jag säger bara vilken underbar häst! Jag använde inte piskan en enda gång, behövde knappt hålla i linan, allt jag behövde använda var rösten och hon lyssnade perfekt. Så kul! :) Tog några extra drag med borsten idag och det gillade både hon och jag. Jag älskar hästar!



over and out
Maria

lillördag och resten av helgen


Torsdag - jobb
Fredag - jobb och fredagsmys med dom bästa
Lördag - Dressyrtävling med Nathan och Zamba, utgång på kvällen
Söndag - Ridning och fotboll Åtvid-AIK med Danne

-------


Det kan väl inte bli en så mycket bättre vecka det här? :) Woho, mer energi fick man tack vare det med :)

Idag blir det en sväng till Linköping som i vanlig ordning på onsdagar. Innan det blir stall och ridning blir det dock ev en sminkning på Make Up Store, annars bara kvalitets tid med syster, och lite bus för de små tillsammans.

Nu borde vi dock ta oss upp och gå ut och gå morgon promenaden med tillhörande bus numera, det gillar den lilla, och han kommer inte gärna tillbaka på direkten när jag ropar.. "okej, jag får väl komma då..."

over and out
Maria

ombyggnation

först och främst måste jag ju få rätta mig i det förra inlägget. Det är ju en Opel Corsa och inte Astra :P Så just nu lutar det åt Corren..

Idag har det varit fullt upp på jobbet. Vi har byggt om hela frukten och det tog tid kan jag säga. Men kul och lärorikt. Dessutom blev det faktiskt ganska bra :) Så det är ju roligt! Blir till att fortsätta imorgon då vi inte riktigt hann klart med allt som skulle göras. Efter jobbet blev det en tur till farfar, vi körde "Corren" till verkstaden så den ska bli iordning nu så jag ska kunna byta, fast det tar lite emot. jag gillar ju Asta!



och mamma har varit och fyndat en ny jacka åt mig plus ett par nya löpskor, så nu ska det lindas fötter och komma igång med löpningen :)

over and out
Maria

RSS 2.0