tvåtusentionollsjutjugosju

Idag är jag ledig, så sjukt skönt! :) Började dagen med en jävligt slapp sovmorgon, frukost på sängen, datorn i knät och sommarlovsmorgon. Mys på det! Sedan kom jag ju underfund med att det var ju ganska så fint väder ute så jag föreslog en tripp till linkan och det var ju helt okej så in i duschen och gjorde mig klar sedan på väg! Kom dit, satt ute i solen ett tag, spelade kubb och jag förlorade självklart! :p Efter det vart det lite käk och sen drog vi till Cloetta :D andra sortering och jag fick med mig en låda av underbara lysmelk hem
sen släppte Tobias av oss på stan, REA, jag fick med mig ett linne och en liten jacka hem som kanske blir invigda på lördag. Linnet at least :) Sen kom herrn och åhämtade upp oss så åkte vi till Borensberg och spelade minigolf. Jag lyckades inte speciellt bra i detta spel heller utan slutade snöpligt sist.. Efter det åkte vi hem, Soffy sålde sin bil så nu har dom ingen alls. hihi

Nu ska jag väl slå ihop här och lägga mig och sova, imorgon väntas jobb 6-15 och kasnke en fika på stan med Yvonne, om jag lyckas få tag i na? :p Men nu som sagt slår jag ihop datan. Natti natti. Jag saknar dig!

over and out
Maria

makeover

Before



And after





Vad tycks? :)

over and out
Maria

Didn't We Almost Have It All?

Började min underbara dag med att jobba litegranna på jobbet, sista måndagen med Jenny, bara en dag kvar sen är det väl jag som har huvudansvaret på frukten :) Jag är allafall den enda som jobbar helt och endast på frukten så då borde det väl vara så :P

Efter att ha kommit lite sent från jobbet blev det hem en snabbis och bara byta om sedan ner på stan och möta Emma, smarta jag glömde mobilen kvar i arbetsbyxorna men vi lyckades hitta varandra ändå! :) Kollade runt lite snabbt på stan och sen vart det bio, Eclipse! Helt underbar, men lite kärlek med. Det gillar vi! Och saknar, uschans, kom på alldeles för jobbiga saker under den filmen och efter. Det bara måste ut ur mitt huvud innan jag blir galen! Hur ska man lyckas glömma bort någon som man inte vill glömma?



Förresten, när jag kom hem från jobbet förut så hade dom brutit upp en av grannarnas dörrar och det luktade ganska mycket rök i trapphuset så jag var tvungen och fråga vad det var som hade hänt. Brand såklart, i köket.. Och vad hade inte Maria glömt i lördags i tio timmar hemma? Jo en platta på på trean! Vilken jävla tur jag hade, jag som inte har någon brandvarnare, och tur att det inte började brinna mer i hela huset och "bara" i grannens lägenhet!

Nej nu ska jag hitta något att slänga i magen, sen blir det att slänga kroppen i sängen. Imorgon är jag  ledig så då ska det städas här hemma om jag inte ska umgås med syster yster. Det är sådant som märks, en lång och lugn sovmorgon ska jag ha allafall, men frukost i sängen! :)

over and out
Maria

regn, regn och åter regn!

Ja, det ska väl vara bra att det regnar allafall.. man ska inte klaga för det behövs! Så nu blir det mera inomhusaktiviteter.. men min bränna försvinner ju :/ sådant vi blondiner får räkna med. Den kommer gör dig röd och bränd, fin någon dag eller två, sen flagnar du som en orm och sen lite vit igen.. sen är det bara att börja om på nytt igen när solen kommer. haha :D Tur att blondiner har roligare! ;)



Idag blir det som sagt inomhusaktiviteter som gäller. Det ska bli nytt i köket, var på IKEA igår, blir ju ingen båttur som ni kanske märkt.. Inget vidare kul när det regnar såhär. Men.. Köket ska få lite nya hållare, lite tavlor och små fix :) Tyvärr blir det väl ingen gardin denna månad kanske blir till nästa. Den kostar ju 350 kr/meter.. så typ 500 kr till fönstret får vänta lite. Men ska fixa lite kort så får ni se innan och efter. Nu ska det städas och fixas sen kommer pappa och hjälper mig sätta upp skiten och så bjuder jag på lite käk.

over and out
Maria

härligt, härligt!!

Yes, yes, yes, yes! Äntligen! Har fått ett vikariat på Willy's :) Är så glad! Tänk om någon fick dela denna glädje med mig då! Eh, va fan! Äntligen alltså. Ska bli så skönt att få in lite kosing utan att behöva vända och vrida på vartenda öre, åh så skönt! Det bästa är att man har arbetskläder, nära till jobbet så ingen soppa-åtgång och frukost samt frukt på jobbet. Lite synd på plugget för det hade varit kul nu men har man chansen att få ett jobb så måste man ju nästan ta den, så länge som jag har sökt och letat, så tyvärr Henrik, jag ska jobba. Hoppas på att komma in nästa år istället :) Då i Norrköping! :P Nu ska jag bara jobba och rida hela dagarna. Får se om det så småningom blir en liten kompis här hemma med? :)

Just nu ledig i två dagar, så skönt! Behövs just nu efter 11 dagar med bara två dagar ledigt, men tänk vad pengar! :) Men imorgon blir det en båttur med övernattning i skärgården. Jag ska få vara förare hela helgen så nu ska det läras att köra den där himla båten! Svårast blir parkeringen alltså.. haha.

Var på systemet förut med, tyckte jag skulle förnya mitt innehav lite, men det blev lite mer än jag hade tänkt.. så nu har jag väl så det räcker ett bra tag med tanke på min sprit konsumtion.. haha. 700 fattigare blev jag allafall. Uschans, nu ska jag plocka iordning lite saker till imorgon. Ska ha en skön sovmorgon och sen ut i skärgården! Härligt med ledig helg!

over and out
Maria

Glad överraskning och ännu en flytt för fågel !!

Jaha, då bär det troligtvis av igen.. Mot Linköping denna gång. Har inte bestämt mig till hundra procent ännu.. Men för smidighetens skull borde det bli bra med en lägenhet i Linköping, men ju mer jag tänker på det desto mer vill jag inte flytta :P har ju kommit på hur det ska bli fint här nu och det kan ju gå att pendla om det bara ska vara ett år.. Men då ska jag fasen se till att köpa ett månadskort, så jag kan åka pendeln.. går ju på samma pengar som att bo i Linköping.

Ludde och jag har diskuterat för och nackdelar så det kanske blir att stanna kvar i Norrköping i allafall. Eftersom det förhoppningsvis bara blir ett år i Linkan..

Fick en glad överraskning när jag kollade på mitt konto nyss också. Extra pengar i kassan möt den lönen jag räknat på så det känns bra! :) Mer pengar till mer roliga saker. Ska diska nu och sen kommer Mamma och Björn och hämtar oss så ska vi åka till Sofie och Tobias och hälsa på och sen ska mammsen och dom få med dig en liten doggie hem. En tripp tipp IKEA ska det blir också så då ska jag passa på att handla lite talvor och en kvinhängare samt redkapshållare. Så ska köket komma i ordning, vill ju inte flytta nu lixom.. haha.

Nej mor disken, Ludde är för go; "Maria din lägenthet är ganska fin men vet du vad som saknas här inne i rummet? En stor talva här borta. Det skulle passa perfekt in här." Så skön! :P

over and out
Maria

Fiskelycka?

Det där med att vi skulle vara uppe klockan tre och påväg klockan halv fyra vart väl sådär imorse.. Jag somnade rätt snabbt igår och ställde ingen klocka eftersom jag bor "hemma" nu ;) Så kvart i fyra kom Björn in och ifrågasatte varför jag inte hade ställt klockan och väckt alla.. haha, redan en kvart sena iväg.. Massa strul på morgonen med båt, släpvagn m.m. så vi satt i sjön klockan halv sju.. haha. Halv fem skulle det vara.. oj oj ;) Så fiskelyckan uteblev tyvärr. Fiskarna hade väl gett upp sin frukost och Ludde kunde ju inte vara tysk för fem öre så så vart väl rädda och simma iväg, dom nappade inte ens lite! Lite tråkigt, och vädret vart ju inte alls som utlovat på sjön! Så vi var hemma igen vid två, och då hade vi intagit buffé på Thai House på Butängen.

Slängde upp lite takpannor, sov middag/solade lite och sen har jag hunnit till Lagerhouse, hämtat Ludde och handlat (igen).. Så snart ska det väl bli kvällsmat här och sen kanske man slängde upp lite pannor till sen måste jag hem till mig själv och laga lite matlåda till imorgon och göra något försök till att sova in dom här förlorade timmarna i natt. Lyckades ju även glömma min kamera hemma hos mamma så det blev bilder med mobilen men jag har ju ingen sladdjävel så man får väl hålla ut eller komma och kolla i min mobil om man är intresserad. Nu ska jag se till att det blir mat antar jag?

Imorgon + torsdag 6-15 och fredag 9-19, helgen blir en båthelg.. just nu gungar det skönt i kroppen efter dagens vågor, och förresten, jag är nu även fyllechaffis på sjön! ;)

over and out
Maria

Inneboende

Sedan igår har jag tillfälligt bosatt mig hos mamma Björn.. :) Så igår vart det lite handla och bara vara, sen körde jag lite med Ludde, Marcus och hann men att stanna hemma och diska, städa och plocka ihop alla saker så nu är det rent och fräscht tills jag kommer hem. Kul! :) Dessutom fick jag lite belöning av min klädkammare för att vi gick ut med skräpet som jag har haft legat där inne; ett av mina tidigare försvunna Läppsyl.

Efter en dag på jobbet har jag lovat att hjälpa Björn med taket, för imorgon ni, då har jag fått herr Anderson till att gå med på en båttur, innehållande fiske, båtiläggning och massa sol och bad förhoppningsvis. Så då måste man ta in lite blivande förlorad tid imorgon. Så nu ska det ut och läggas tegelpannor! 03.30 imorgon bitti åker vi iväg.

over and out
Maria

väldigt mysryck ;)

Åh, nu blir jag sådär, vill bara hålla om någon och tycka om och bli omtyckt tillbaka. Saknar det lite även om jag kan tycka att det är skönt att vara själv ibland. Men jag saknar den där att komma och hålla om när man kommer hem, ringa till när det händer något kul, överraska men små saker, laga mat till, planera saker ihop med, bara vara med. Gå en promenad och hålla någon i handen, kolla djupt in i dom där ögonen och känna, närhet, värme, trygghet och kärlek. jag saknar kärlek! Massa mysmusik på datorn gör väl inte rycket mildare.. jag vill ge all min värme och kärlek till någon som förtjänar det, som förtjänar mig. Så det ska inte bli någon brådska på den delen, även om jag saknar det! En dag så bara smäller det till.. Men nu ska jag sova för imorgon är det dag sex av sju!

over and put
Maria

Just nu är mina grannar underbara!

Min lägenhet är helt underbar just nu och jag bara är! Helt underbart, såhär ska livet vara alla dagar. jag vill ha tillbaka hästlivet! haha. Men sluta tjata om det Maria! ;) Just nu sitter jag i dörröppningen, om man ska kalla det för att jag sitter på balkongen eller inte vet jag inte men det är en bra balkong när det regnar i allafall. Man kan sitta här utan att bli blöt, det bästa är att det är ännu en granne som tänker ungefär samma sak som sitter och spelar gura så det hörs ut, helt underbart, Metallica, Tracy Chapman m.m. mysigt i regnvädret! :) Kom precis lagom in från ICA med. Vart borta och handlade lite lördagsgott till mig själv, tyckte jag kunde vara värd det efter fem arbetsdagar på rad nu.. :P Såg att jag kör tre 6-15 pass nästa vecka och bara ett 9-19. Sen hoppas jag verkligen att det blir fint väder till helgen sen så vi kan åka ut med båten för annars blir jag verkligen ledsen.

Och vet ni vad! Jag har hittat min drömlägenhet nu! Jag har ju visserligen flyttat nu ett antal gånger men jag har sagt det nu att nästa gång jag flyttar så ska det bli till en lägenhet som jag fasen ska bo i ett tag, en tvåa på sönder någonstans med balkong som man ju då kan bo i länge länge till. Oavsett om man nu skulle bli två eller inte, men tro mig, det ska gå lång tid innan jag flyttar ihop med någon den här gången! Men jag har af hittat den perfekta lägenheten nu, vill bara flytta nu, nu, NU! vad tycker ni? Är jag galen som vanligt? Jag vill ju bo där, i en tvåa, vet inte om det är balkong dock, och hyran är lite dyr, men dom kommer inte så ofta dom här. Vad göra?



Nu blir det mat, sådär fantasifull idag känner jag, kroketter och beasås med lite bröd.. Regnet sköljer ner och in, dags att stänga!

over and out
Maria

Onsdag och lill lördag?

Jag vill supa! Oj oj, det är inte bra, men jag vill verkligen det! Och andra saker med, men jaa det får vänta. Till Augusti! ;)



Dagen som sådan har varit bra faktiskt. Jobbat 6-15 idag ensam. Gick bra, blev lite stressad när jag skulle göra beställningen så jag vet i fan hur det blev med allt..? Ska bli spännande och se imorgon vad Jenny säger ;) Nej men det som jag är nervös för är Äpplena, för jag beställde knappt några, eller Squachen.. för den fatta jag mig inte på :p bla.bla. massa tråkigt jobb prat som vanligt. Händer väl inte allt för mycket annat kul i livet för tillfället, jobba och sola är väl det mesta mina dagar består av.. haha. Och precis som idag, åkte upp till mosan och slängde mig på verrandan och solade ca en timme.. Så skönt alltså! Den här sommaren är ju helt underbar, en kombination av denna och förra årets skulle vara en helt jävla otoppbar sommar!!

Tänker snart gå och lägga mig i sängen och sova lite skapligt idag.. behövs kan jag säga. Imorgon blir det jobb 9-19 precis som fredag, lördag blir det 6-15, söndag 9-13 och måndag 6-15 sen får jag vara ledig på tisdag allafall. Puh! Imorgon ska jag också försöka komma ut på en springtur för första gången efter överansträngningen sista gången, ska bli kul och skönt att komma igång! :)

over and out
Maria

Den är där fortfarande..

För er som undrar så ligger den där jävla äckliga spyan kvar i trappen, och det luktar bara mer och mer för varje varm dag som går! Idag tröttnade jag och ringde FF vid tio, fortfarande har ingen kommit och fixat det. Det stinker!

Kräkning

Från Wikipedia

(Omdirigerad från Spy)
Hoppa till: navigering, sök

Kräkning är en magtömning där maginnehållet stöts ut genom munnen. Kräkreflexen utvecklades antagligen som ett försvar mot gifter i mat, men kräkningar kan framkallas av en rad olika orsaker. Dessa inkluderar olika sjukdomstillstånd som gastrit och hjärntumörer, men även biverkningar av olika läkemedelsgrupper som cellgifter och morfin. Känslan av att behöva kräkas kallas illamående. Illamående föregår oftast, men inte nödvändigtvis, en kräkning men illamående leder inte alltid till kräkningar. Antiemetika kan ibland behöva användas för att minska illamående och motverka kräkningar.


over and out
Maria

Sola sola sola på enda ledig dagen!

Livet som arbetare är hårt har jag kommit på! Man bara jobbar jobbar jobbar, hinner ju inte med något annat. Om man inte planerar ordentligt. Därför förstår jag dig just nu. Min mage blir brun två om inte tre gånger så snabbt som mina ben men annars är livet på en ledig dag på himpafältet underbart! :) Liggat och funderat på hur jag ska göra med allt.. Ska jag flytta till Linköping eftersom jag ju faktiskt ska plugga där eller ska jag pendla? Det spelar mig nästan ingen roll som det känns just nu, har inget här i stan att hämta allafall tyvärr. Man kan ju få sig den känslan, men den slår dig snabbt i ansiktet ska jag tala om! Saker blir inte alltid som man vill/hoppas att dom ska bli. Konstigt nog så underar man ju om man helt plötsligt bara slutar vilja eller om det kommer gradvis, jag skulle allafall göra mig hörd.. Just nu är jag på krigsstigen så därför inte, men annars så. Sådan är jag!

Nej nu ska det letas lite lägenheter, men först ska jag DISKA!!! Helvete Maria, för fasen nu SKA DU GÖRA DET! Sen ska jag laga lite matlåda, och plocka iordning på all skit som ligger i lägenheten. Och som belöning till mig själv, haha, hur löjligt som hellst men ändå. Då ska det möbleras om lite och sen kolla lägenheter då. 

Sitting here, on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say
I can't explain in any other way


over and out
Maria

En helt underbar dag, helt enkelt!


Massa massa kärlek på den här dagen! ♥ Började med lite jobb som gick smidigt och lätt trots att armarna var som spagetti. Lugn och skön start på dagen med andra ord. Fortsatte hem och kollade in ansökingen till högskolan.. ANTAGEN! Yes säger jag bara! Så än så länge ser det ut som det bli lärarprogrammet i Linköping för min del i ca 3,5 år framöver. :) Efter det vart det en fika på stan med Yvonne som jag inte träffat på år och dar, senast var ju en sådär lyckad utekväll, som slutade med att vi gav upp i kön! Haha.

Drog ut till Grave och tvättade min jobb tröja och uppdaterade morsan om läget. Sedan blev det jobbet en snabbis och handla lite till min stekardag imorgon ;) Hem på kvällen och haft en massa kanonsamtal med vänner och bekanta som bara har genererat i bra saker! Helt underbart! Yes yes yes på den här dagen, och så är jag ledig imorgon. Ja nu kan nästan inget hindra mig, haha. Så "snart" kan ni kalla mig för fröken Maria! :)

Nu ska jag försöka ta tag i mitt kök och lägenhet i övrigt, vill inte riktigt gå ut i trapphuset, någon mysig granne har spytt i trappan ner över räcket så det har splachat sådär härligt som det bara gör när man hänger över räcket en söndagnatt och häver ur sig sitt maginnehåll. Tur för dom att det inte kom på min dörr!!

over and out
Maria

Folk ska alltid ha det nyaste, fräschaste, hela tiden

Igår vart det som sagt mammsen och lite fredags mys, med understrykning på lite! Cykelturen upp tog helt kål på mig och efter en kvällsmat bestående av pizza, var huvudvärken och tröttheten mina största fiender. Intog ryggläge redan klockan nio! Sov sådär och Ludde och jag gjorde rummet och sängen till en bastu, fegis Maria vågar ju inte gå upp ur sängen på natten så det fick bli en orolig natt.. Vaknade lätt vid fem och upp och drog i köket. Björn körde mig till jobbet så jag slapp cyckla till jobbet allafall, tack för det Andersson! :)

Jobbet gick så jävlens bra, och man kan ju bara få sig ett gott skratt av de få kunder som var i butiken idag, jag ser ju bara till dom på min avdelning men det är väl där de är som värst när det gäller att plocka just där man lägger upp. Det spelar ingen roll vad jag än plockar upp av, det ska dom bara ha! Gärna sekunden efter att jag har lagt upp det, sallad, tomater och värst idag, POTATIS! Det finns fyra bingar, jag skulle byta en innan lunchen.. Dom är som hökar! I bingen innan jag ens hunnit plocka bort det gamla, då ska dom plocka ur deb gamla helt plötslig och sen står det tio pers runt den nya också. Herregud! Vilket folk det finns! :p

Nu är det PipLarssons på TV, kalas bra! :) Straxt blir det kvällsmat och sen ska jag göra efterrätt bestående av egen chokladmousse med lite satsumas till. Gott gott :) Imorgon ska det bli sola och bada, ÄNTLIGEN! af sola hoppas jag på! :) Mot skärgården och Nattis, ska hinna med lite stall och ett hembesök också.

over and out
Maria

thank god it's friday!

Kom underfund med att det är ju faktiskt fredag idag! :) Idag kommer det komma många "Om X-antal timmar har jag semester", "hur ser vädret ut nästa vecka, jag börjar ju min semester idag." Orättvist! Jag jobbar hela sex dagar nästa vecka, blä för det! Fast just nu passar det perfekt, bara jag får lite ledigt så jag hinner träffa lite vänner och göra lite roadtrips :)

Idag blir det jobb 9-19, sen styr jag dirket mot Åby och morsan så blir det lite fredagsmys där ute.. ska vara katt och husvakt nu när de ska på semester också. Sen kanske man sover kvar där. Jobb på lördag mellan 6-15. Sen blir det hem och slänga sig i sängen annars byter jag om och byter kläderna i väskan och åker ut till Getterö och hälsar på Nathalie och är där till söndag kväll.

Så med andra ord lär det inte bli så mycket data för mig i helgen men det kan bara vara bra. Vill ju bara komma åt studera, men dom gör väl inga utredningar på helgen allafall?

Sean Banan är bra på sitt sätt men den här går i mitt huvud hela dagarna!


Sitting here, on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say
I can't explain in any other way

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

Now here's the sun, come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

I could have saved so much time for us
Had I seen the way to get to where I am today
You waited on me for so long
So now, listen to me say:

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do


over and out
Maria

Uhhh Ahh Fifaan Uhhh Ahh Fifaan Uhhh Ahh Fifaan Shaka den för Sean Banan

 

 

Uhhh Ahh
Fifaan
Uhhh Ahh
Fifaan
Uhhh Ahh
Fifaan
Shaka den för Sean Banan

Sean Banan
är numera pappa till alla rumpor här
Kött fifaan
älskar jag med mera kött mera blir jag kär
Celluliter här och där
helt okej men inga konkelbär
hantera stora och små som körsbär, jag svär
Köttig som Beyonces halo
saftig som rumpan på J-Lo
Skaka på kroppen från topp till tå
Shaka på götten så långt det går

RUMPA
Måste shake, upp och ner sen vägg till vägg
RUMPA
Kött fyfan, shaka den för Sean Banan!
x2

Skaka rumpa
Skaka rumpa
Vad gör du?
shaka den för Sean Banan!
x2

Ursäkta mig nu alla beniga tjejer
lyssna på vad bananen säger
kött fifaan eat some more
sluta se ut som en crackwhore
Gynning Rosing Silverstedt
beninga bimbo utan fett
så ta mitt råd och ät dig mätt
varsågod med kebabspett!

RUMPA
Måste shake, upp och ner sen vägg till vägg
RUMPA
Kött fyfan, shaka den för Sean Banan!
x2

Skaka rumpa
Skaka rumpa
Vad gör du?
shaka den för Sean Banan!
x2

Eh he he he he
Hallå där kött och blåbär
yo yo yo Sean Banan här!
Den här låten är en underbar
dedikation till alla domhära saftiga
runda
kurviga
stora (Skaka på rumpan)
sköna (Skaka på rumpan)
underbara (Skaka på rumpan)
goa (Skaka på rumpan)
varma kvinnorna (Skaka på rumpan)
i hela jävla världen (Skaka på rumpan)
(Skaka på rumpan)

RUMPA
Måste shake, upp och ner sen vägg till vägg
RUMPA
Kött fyfan, shaka den för Sean Banan!
x2

Skaka rumpa
Skaka rumpa
Vad gör du?
shaka den för Sean Banan!
x2

Sean Banan number one rankad,
inte som Anna Anka,
number one planka.

 

Lätt number one just nu!

over and out
Maria


Neråt och till slut Billys!!

Vaknade vid kvart i sex och kunde väl inte helt somna om.. Skönt och ha en massa tid på morgonen iofs :) Jobbet gick bra, Jocke var så jävla snabb så jag vet inte om han har en raket i baken! Nu känner man sig som en snigel kan jag ju säga! Så jag körde själv från nio, lite tråkigt att jobba själv hela dagarna men det löser sig. Jag är ju inte ensam hela dagarna annars så.. Nej jag har ju kunderna och mina arbetskamrater som man träffar vid krossen och i lunchrummet, haha. :D Blev klar precis lagom till kvart i sju så jag kunde stämpla ut precis klockan sju! Handlade lite käk, bla min delikata kvällsmat eftersom jag är så lat; två Billys Pan Pizza!



Nu sitter jag i sängen och kollar på Sommar med Ernst. Så jävla bra, jag vill med bo i ett litet hus på landet och kunna fixa och trixa. Ha pengar att kunna förverkliga sina drömmar. Bara att hoppas på att man kommer in på lärarprogrammet nu då! Min ansökan håller på att behandlas just nu, så det är bara att hålla tummarna. :)

Imorgon blir det en långdag till på jobbet, sen cyklar jag ut till mamma, Björn, Ludde och Macke och äter tacos och fredagsmyser, HOPPAS TV'N FUNKAR!! ;) Sen kanske man sover kvar och drar till jobbet direkt på morgonen, kör 6-15 på lördag och sen blir det väl hem och ladda inför en Söndag ute i skärgården. Kanske man skulle ta sig ner redan på lördags eftermiddagen? Skulle vara trevligt det. Nej, nu är min andra Pizza klar i micron!

over and out
Maria

Kanon dag på jobbet :)

Måndagar brukar för endel betyda något dåligt men min måndag har varit kanon! Förutom det att jag lyckades stänga av larmet imorse och vakna kvart i sex och fick kasta mig ur sängen, slänga på mig kläderna och sen rejsa med cykeln ner till jobbet. Kom dit två min i sex och stämplade in en minut över.. men innan alla andra så det gick ju ändå :) Jobbet gick smidigt och lätt och vi fick tom tid över för att hjälpa till med en pall på golvet :)

Nu sitter jag och väntar på farmor och farfar och en kusin eller två som ska komma på lite inflyttningsfika :) Sen ska Henke (tyvärr) komma och hämta Sune.. Så jag ska få sova själv nu igen.. Typiskt!



uppdat.

Nu sitter jag ensam igen.. alla kom och dom gick, tyvärr ;) nu ska jag skriva ner alla mina 4 A4sidor på ett litet kladdpapper och bege mig springande eller gående ner till stan och gå rundan en sista gång :) Hoppas på att det mesta sitter som det ska imorgon.. tar nog en sista premiär runda innan den stor "finalen" Men det klarar jag! Laddar mobilen med energi och mp3 med musik så ger jag mig ut sedan. Imorgon ska det blir lite returpunkten också.

over and out
Maria

brun, maria, brunast :)

Lite mera färg har jag fått idag, ja tack! :) Alldeles lagom mycket i ansiktet med.. :) Blir nog bra det här, magen tar förvånandsvärt mycket färg. Benen får jag väl tacka kära farfar för för att dom blir så röda och vackra.. NOT.. haha.

Har precis duschat, lagat mat och gjort en kladdkaka till mitt ev besök imorgon em. Inflyttninsfika med farmor och farar, kanske en lite Jenny kusin och en pappa med. Och påtal om pappa, ska åka och hämta honom nu. Sen kanske jag tar i och tvättar av Asta när jag ändå är där och damsugar ur henne allafall. Sen måste jag handla smör och bröd! Sen hem och bara slänga sig i sängen och sova. Imorgon jobbas det från 6-15. Vissa har ju tydligen tagit en dag extra ledigt? ;) Men jag ska nog klara av det ändå. Woho, vad "brun" jag är :D

over and out
Maria

MERA KUL

Att det är helt underbart väder idag igen :D Hoppas det spöregnar typ hela nästa vecka.. Speciellt på Tisdag när jag ska försöka lära mig fyra personers arbete utantill och gå en guidad tur med utlänningar som läser SFI.. haha. Oj oj, hur ska det gå?

Idag är man af uppe med tuppen och tvättar, blir fortfarande lika chockad varje gång jag ska sortera och inser att det typ bara är underkläder och jobbkläder som ligger i korgen. Vad gör jag med mina andra kläder? Jobbar jag så himla mycket? :D Det ska allafall bli skönt med en ledig dag på fältet.. tradition på söndagar? Dock ensam idag, blir jag och mobilen som umgås.. På kvällskvisten ska pappa hämtas från kryssning och sen blir det hem och förbereda veckans matlådor :) Jobbar måndag, onsdag, torsdag, fredag och lördag. Kanon sännande och se hur mycket man orkar men nu börjar musklerna komma upp i form igen :P mindre och mindre ont i ryggen med andra ord. Bra där!



Nej om man skulle slänga ihop lite frukost och matsäck till fältet då.. om jag inte visste bättre kunde jag tro jag äter för två, haha. Som en häst, eller så äter jag bara som en normal människa ska efter år av under konsumtion av den delen. Nej, frukost va det ja! Hej!

over and out
Maria

RSS 2.0