Ridsportsgala

Det är det som gäller idag!

Nu ska jag gå och fixa till det allra sista inför allt. Har precis fått skor av Johanna som jag ska ha på mig, tack! :) Så vid tolv kommer sofie och tobias hit och fixar, dock får nog tobias fungera mest som en hjälpande hand.. Sen får jag skjuts av dom till Söderköping och Mia där det är lite mingel innan vi åker iväg. Just nu mår jag toppen, så jävla glad, hoppas det håller sig hela kvällen igenom!

Men nu har jag nästan inte tid att sitta här längre, ska gå och ragga av det sista håret som finns på kroppen känns det som :P haha och sen fixa naglar klart sen är jag redo för fin frisyr och smink! :) Ska ta med en kamera och ta lite pic och så jag kan lägga ut. Ha en bra kväll alla andra!

over and out
Maria

Brun och brun men en annan färg allafall!

Orange/brun ni väljer/tycker själva


Innan...
&
 Efter 1 timme...

Hoppas den här färgen kanske kommer att ändras lite till lördag ;) Men fasen va härligt det känns att ha lite färg! Nu blir utmaningen att hitta bra kläder som jag kan ha på mig till jobbet sen... alla kläder jag hittar sitter som en smäck. Blir nog ett åter besök imorgon alla fall.Nu ska jag äta mat och sen gå och jobba. Imorgon blir det finliret till ryttargalan och kanske en tripp till Linköping för sista gången den här veckan.

Over and out
brown Maria

Dags att bli brun

Nu är det bara några timmar kvar innan jag stiger ut från salongen brunare än när jag gick in...

Salong Törnrosa halv ett är det som gäller. ska bli spännande.. :) ska ta en bild före nu och sen efter nä jag komer hem så ska ni få se. Hittade en bild på internet men jag kan inte ladda upp den här. Konstigt...

Förresten så var Figaro mycket bättre igår och inte så varm som tidigare. Nu måste jag in och duscha för det vägar jag inte göra sen. Uppdaterar sen

over and out
Maria

onsdag

Nu har jag suttit och räknat ut min och p's ekonomi för 2008. Det ser ju rätt bra ut för Peter om man äger så.. jag är skyldig honom över 17,000:- Inte allt för bra för min del :/ behöver verkligen ett jobb alltså. Usch.

Nu ska jag åka till jobbet och sen ska jag åka och pussa lite på Figaro bula. Hoppas det är bättre med honom idag! Sen när jag kommer hem ska jag duscha och köra peeling för imorgon är det Salong Törnrosa som gäller!


over and out
Maria

Sv: Tips vid första träffen

Började dagen med att gå upp tidigt, slutar den med att sova sent

Jo så sant så, började med att gå upp kvart i åtta! Mycket tidigt för min del, åkte till stallet och red på en superfining till Figaro! Som när jag joggade av blev superhalt :( Efter lite sökning kom vi inte fram till något synligt eller extra varm så förhoppningsvis har han jobbat lite för hårt ett par dagar och har lite träningsvärk eller så har han slagit till en nerv, puttifigaro då :/ Känndes sådär när jag ringde till Mia, känndes inget i ridpasset.

Åkte tillbaka me bilen sen till farfar allafall som har varit så snäll att låna ut den till mig igår kväll och idag. Stallet ni vet, blir aldrig som man tänkt sig. ;) Har badat nu allafall och bakat en kladdkaka som jag ska ta med mig till sofie så jag hoppas hon inte läser det här innan för då vet hon det ju redan när jag kommer. Hoppas bara mitt lilla illamående beror på nervositet och inget annat. fy för att må dåligt..

Nu blir det jobb i ca en och en halv två timmar och sen linköping. Förhopningsvis kanske vi svänger förbi IKEA och köper något litet till hemmet men det är inte så värst troligt eftersom Peter ska med, han är den ekonomiska av oss!

over and out
Maria

Jobb

Ja nu åker jag till jobbet, ska se om jag kan vara ledig någon dag nu i veckan. Hoppas det!



Ingen som har en fin bil med drag dom vill skänka till mig? (a)

over and out
Maria

måndag

en jäkla sit dag rent ut sagt!

Börjar trotts allt att summera helgen, som har varit bra på de flesta sätt förutom att jag har lyckats köpa fel grunka på H&M. Jag har ju aldrig varit speciellt mån om mitt utseende, smink, smörja, masker osv jag har bara det jag behöver och kan inte så mycket om det dessutom.. Så jag for in på HM och skulle ha peeling till törnrosa på torsdag.. man skulle tydligen peela kroppen innan så det fasnar bättre, jaja. Jag gick där i lite smått panik och tänkte konstant på utgången.. hittade alla fall hyllan med krämer och tillslut också peeling, 59:- men sen stod det en flaska bredvid som var dubbelt så stor, kostade 39:- plus att det va 30% rabatt på den så alltså bara 27:- då tar man ju självklart den för typ halva priset mot det andra och får dubbelt så mycket.. Betalade och frid och fröjd. Sen när jag skulle visa mitt fynd för Peter på kvällen upptäcker jag att jag har köpt en vanlig jädra lotion.. Det stod faktiskt på hyllan att det var en peeling, och jag kan ju inte lämna tillbaka eftersom det var rabatt på den. Hejja Maria...

Söndag hade jag stallet morgon + lunch, tog det i min takt och stressade inte då jag hade gjort det hela fredag och lördag.. men det va tydligen inte bra för jag var FÖR seg.. så jag fick lite klagade över mig så jag gjorde bara allt till typ hälften och drog. Hade ingen lust att vara noggrann då.. Bakade ut från parkeringen och hörde hur det small i bilen men inget som syntes så jag drog på min höga bas som jag för övrigt älskar och åkte iväg. Vid Marihovskorset var jag tvungen att stanna eftersom hela bilen i princip skakade när jag körde över 80 km/h, tänkte punka, shit jag som aldrig har bytt ett däck förut hur ska det här gå, haha. Men ingen punka, så jag ringde runt lite och åkte sedan in till farfar så han fick köra en tur med den. Hittade inget direkt, så vi bestämde att vi skulle åka in på BIVA och lyfta upp den och se vad det kunde vara, troligtvis inget allvarligt.
Åkte hem och gjorde lite nytta, diskade allt vi har i porslins väg tror jag. Äckliga händer efteråt kan jag lova! Dammade överallt, plockade undan och sedan satt vi även upp våra nya gardiner. Jättefint :)

Måndag så, ännu en orolig natt, vaken många gånger och snurrade runt.. Men vaknade tillslut vid 10. Gick upp och gjorde mig i ordning, läste tidningen och åt frukost i köket faktiskt. Det ni! Sen åkte jag och hämtade farfar, och körde på motorvägen för att visa på hur bilen betedde sig, och mycket riktigt så visade den upp sig från sin sämsta sida.. "Vikterna är ojämna i däcken." Jaha, så det kanske var en vikt då som har lossnat när det small till så där när jag backade ut från stallet igår. Men vi körde alla fall upp den i en lyft och konstaterade att det inte alls vara några fel på vikterna... En frambalk är av :( Fatta, min fina "PRUtt mobil" är trasig, så det var det som small. Mindre roligt eftersom den tydligen var lagad på andra sidan tidigare och det inte stod något om det i besiktningspapperna. Så nu får jag inte köra den någonstans. Tur jag har nära till jobbet. Får låna farmor och farfars bil på onsdag alla fall.

Nu ska jag ta och gråta klart och skärpa till mig lite för ikväll är det handledarkurs på trafikskolan, så då måste jag vara trevlig, går inte att vara knäpp och yra då inte.

Imorgon ska jag försöka ta mig till linköping och hälsa på syrran på sjukan. Slå henne på guitar hero så det bara sjunger om det!

Over and out
Maria

fredag och helg

Måste bara börja med att säga att gårdagen gick så jävla bra. Jag tänkte för mig själv påvägen till jobbet att fan om jag spyr sågör jag, då får jag vara hemma, och skakar jag så gör jag. Efter ett par steg så känndes det bättre men sen gick det fram och tillbaka men tilslut så kom aldrig "det dåliga" tillbaka! Hallelulja!! :)

Till dagen då.. Ska snart åka ner till jobbet, sen vidare till Hageby Centrum där det bli lekia, H&M, någon affär som säljer sportlunch och även banken. Sedan styr jag bilen mot Söderköping och pappas jobb, ska bya bil med honom så han kan instalera slutsteget och basen i bilen plus min nya sterio, wiie wiie wiie :) Sen blir det upp till stallet och rida lite, jag har för avsikt att hoppa lite idag, känner jag mig själv så blir det inte mycket av det men fan alltså! Jag vill ju hoppa, jag säger som jag tänker "Nästa gång jag ska/om jag, skaffar en häst då ska det vara en hopphäst. Så man får hoppa lite och rida mycket dressyr, en läromästare tack!

Upp tidigt imorgon med, stallet morgon + lunch plus att jag är ansvarig för cr som börjar nio.. det blir lite tidigare för hästarna imorgon bitti med andra ord.. men jag måste ju hinna med, för vid fyra är det kalas för lillebror som fyller 7 år idag. Grattis grattis till honom.

Over and out
Maria






Tom

"Nu ska hon gå och jobba, kom igen, vi skakar igång lite nervositet i henne. Skaka på händerna lite, öka pulsen och tryck lite i halsen sen brukar det lösa sig självt."

Åh, du som förtillsället bestämmer över min kropp, GÅ OCH DÖ!

Over and out
Maria

jag vill, jag vill!!

Jag vill också bara kunna bestämma! Jag vill också vara med och leka :(

Nae idag har det inte varit den bästa dagen.. Försov mig skapligt, gick till jobbet för att ringa ett så viktigt telefonsamtal till STR, kom till jobbet vid tio och fick till svar att hon redan hade ringt till en annan kille, ingen tanke på att ringa till mig och säga de så kanske jag inte hade behövt komma dit? Jag fick mig ju allafall en liten promenad så tidigt på morgonen, lyckades ju tom må illa på vägen så jag gick omvägen för att det skulle gå över men inte då : /

Hem och sätta sig lite vid datorn, men bara en stund. Plattade håret och sen var det dags att fixa mat till Peter och mig, pannkakor, lagom jobbigt. Sen satt jag lite vid datorn och sen blev det jobb igen.

Förstår verkligen inte vad det är som gör att jag mår såhär. Jag var så himla glad över att slippa det under julhelgen och att jag faktiskt gick igenom den utan ångest. Men sen kommer det nu, varför nu? Jag förstår verkligen inte, det börjar kännas som den där gången när vi bodde i Mogata, när jag inte kunde gå utanför dörren utan att skaka sönder, när pappa fick gå ut med mig på kvällarna för att jag inte skulle träffa någon och jag orkade inte gå långt, min kropp orkade inte gå mera är en kilometer. Så vill jag verkligen inte att det ska bli igen. Verkligen inte, inte nu, jag har faktiskt saker som jag vill göra. Hellre än att ligga inne hela dagarna och kolla på film och inte äta. Jag ska ju för fan på ryttargala, jobba och rida! Det är det mitt liv som gå ut på, af dom två sista. Ryttargalan är ju bara en gång om året.
Jag vet att det är mycket gnäll på mig just nu men tyvärr händer det inget annat i mitt liv just nu.

over and out
Maria

spray


jadå, nu är den bokad så nu ska jag bli brun. Härligt! Kan väl inte bli bättre?! Hoppas bara det blir snyggt, ska peela som fan dagen innan ;) Nu ska jag sminka och sen blir det är gå och jobba. Sen hem och äta tacos! Gotti gott!
Over and Out
Maria

bad me, bad me

jag som lovade en uppdatering... den kom ju aldrig. Som vanligt när det gäller mig med andra ord.. Jag tar en i snabbformat!

Fredag
Vi spenderade kvällen med Henke och Disa, pizza kväll på trappan, nej det va visst sittning vi drar till Oliver tvist istället. Så jag fick träna lite inför ryttargalan med, fan alltså. jag får ångest överallt nu, skit jobbigt. Varför just nu? Kom igen i påsk eller ngt. Jag sat allafall kvar och jag åt upp hela min pizza! Fick det lite jobbigare inne på Konsum sen men fan alltså. Jag ska besegra skiten!

Lördag
Vi vaknade relativt tidigt för att vara oss och begav oss med Disa och Henke till Linköping och Cloetta och sen även till Ikano och Biltema. Shoppade loss för en gångs skull och det va faktiskt ett bra tag sedan så det va kul! Jag köpta en ny bilstereo så nu ska slutsteget kopplas in :D ett par nya byxor på Gina, och massa saker till min bil på Biltema olja och sånt tråkigt men välbehövligt. På IKEA blev det ny lampa i hallen, nya gardiner till vardagsrummet eftersom julen ska ut nu och lite smått och gått. Hittade som vanligt inte det jag sökta på Hööks.. Så det får bli en annan gång. Hemåt och släppa av alla hemma hos Henke och sedan åka hem och ladda om. På kvällen blev det mamma och Björn för lite middag med morbror Anders. Trevligt där.

Söndag
Fick telefonsamtal lördag kväll om jag kunde ta stallet morgon-em idag, så vist kunde jag väl det, säger ju inte nej till lite pengar och stallvistelse även om det tar emot att gå upp klockan sex en söndag.. Upp och hoppa alla fall, hämtade upp Felicia vid kockens och begav oss upp. Alt gick som smort nästan som gå några tjuriga lektions hästar som inte gillade idéen med att gå ut i hagen. Vi släppte in hästarna vid halv tolv så vi skulle hinna rida själva innan privatisarna skulle in. Hämtade in våra egna och fick reda på att ridhuset var bokat från halv ett! Hejja oss, stressade som fan så jag orkade inte rida sen, red kanske en kvart. Så då var jag skapligt sur, plus att jag sen såg att dom hade egentligen bara bokat lilla delen!  Men men, så kan det vara.. Åkte hem och slängde mig in i duschen och tog med mig mamma på uppdrag och handling. Det gick bra, sen orkade jag verkligen inte göra något annat än att bara sitta och kolla på TV hela kvällen. Helt sönder stressad efter den här helgen. Skönt med vecka igen, lugn och skön vecka ;)

Måndag
Lång sovmorgon till halv tio, skickade ut peter att flytta på bilen. Gick upp och fick frukost serverad, det gillar vi. :) Sen bar det av till Willy's för storhandling. Även där infann sig denna underbara panik ångest *hata* men till slut gick jag där utan tuggummi (min lösning på problemet) och utan att ha gått ut en enda gång! Packade in i bilen och körde peter till henke. Packade in trots vissa problem med parkering ur bilen och plockade i ordning i skafferi, frys och kylskåp så allt fick plats. Värmde en fiskgratäng satte mig vid datorn och nörda lite som nu, och sen gick och jobba. En helt perfekt dag nästan. Dessutom var det både handboll och idrottsgala på tv igår. Hejja Sverige alltså, vilket jävla bra målvakt och Doder han va ju också helt suverän. Vart lite besviken att inte Rolf-Göran eller Jacobsson vann Jerringpriset men Kalla var också värd det!

Sådär, nu har ni fått den lovade uppdateringen! Nu ska jag gå in och duscha och sen blir det att fixa lite med US hemsida och skriva en lapp till hoppningen. Sen kanske man ska äta frukost snart med?  Haha. Kanske det..

Over And Out
Maria

lördag

hmm yes it is

lördag kväll, dagen har bestått av shoping shoping shopping.. uppdaterar inmogon. nu blir det liten kungen.

drömmar...

Någon som är bra på drömtydning?

Jag har ju som många utav er kanske redan vet en liten pv/sambo sedan snart fem år tillbaka. Men något som är riktigt konstigt är att jag numera sedan någon månad tillbaka har drömt om en massa andra killar, oftast killar som jag känner på ett eller annat sätt. Men någon gång också någon som jag aldrig sett förut. Vad kan det betyda? Lite spännande, och då kn man ju "sukta i frid". ;)

over and out
Maria

Status, yes man

Den 12:e flög besökarna i toppen. Vet inte om det berodde på den snygga bilden eller att jag ville ha ett par guldiga skor men det funka allafall. :)

Idag är jag ledig. Får allt verkligen. Har inget jag verligen måste göra idag. Så himla skönt. Dock så sitter jag ju bara här och gör ingenting. *suck* ska klä på mig snart dock. Och fixa lite här hemma. Julen ska väl kanske ner idag.. skulle ju ha varit i tisdags men man hinner inget i veckorna. Vad ska jag hinna med om jag nu skulle få ett jobb? :o

Nathalie har ju åkt till varmare breddgrader idag med. Skönt för henne! Men vi har ju ganska skönt här hemma med om solen lyser. VI hade tex 19 grader i solen i köketr för någon vecka sen så det kan bli varmt här med. Jag drömde ju om sommaren inatt med. Längtar verkligen dit! Iår ska jag sola och bada hela dagarna och jag ska spendera mycket tid på min balkong! :)

over and out
Maria

Reklam reklam reklam

Jodå nu har jag satt upp massa reklam så nu är det typ bara tre skolor kvar. Bl.a. Nystömska och hästgymn. som ska få sina imorgon. Känns bra. Tog med syrran på turen också så hon var lite stöd. Fick McD av henne sen också. Dom hade fått en massa kuponger i reklamen, som sånna som vi som har en ful "Ej reklam tack"-skylt på dörren inte kan få. Ibland önskar man att man kunde få se vilken reklam man kommer få och sedan få välja ut vilken man vill ha och inte vill ha. För det finns ju faktiskt viss reklam som är bra att ha. Tur man får adresserad reklam allafall.

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och sen blir det att plocka ihop kläder till stallet och lägga ute i bilen och sen gå till jobbet. För sen blir det lite kalas hos farfar och sen kvällen på Alboga.

over and out
Maria

Tisdan'

Sega sega sega sega ja!

Ja, nu sitter jag här tre timmar senare än tänkt. Blev en lång seg morgon i sängen. Tror det beror på den väldiga träningsvärken jag har i stjärten och övre delen av låren... Snart ska jag ut och köra i min lilla bil och sätta upp reklam för trafikskolan. Går nog fort det ska ni se..

Sen ska jag fixa en annan sak och på vägen blir det är slänga in lite sommarjobbs ansökningar på olika ställen. Ska fasen ha det gjort nu! Ska ringa till arbetsförmedlingen sen också. Gillar inte sättet man blir behandlad på där alltså. Men men, man ska väl trakassera dom innan dom bryr sig.. :/ Inte riktigt min stil måste jag säga.

Nae nu måste jag göra något åt min insomnade smink i ansiktet och kanske fixa frillan på något sätt. Den är inte så vacker idag. Sen blir det hem och äta något och säkert diska med. Mindre roligt.

over and out
Maria

p.s. jag har hittat ett par guldiga skor nu med ;)

guldiga skor och ökad bevakning

Nu lägger jag ut en vågad bild för att för upp antalet läsare( har sett att det brukar funka)


Sen undrar jag om någon som läser detta vill låna ut sina fina guldiga skor till mig? :) typ som dom här? Till slutet av januari...


over and out
Maria

måndag al over again

Yex box Samanta Fox. Måndag igen, går bara inte att undvika. Jag slutade förra veckan med en heldag i stallet. Först lite bak till årsmötet, årsmöte, skitsnack, lek i stallgången, kolla på hoppträning, kolla på mia och figaro när dom träna för catrine, hämta tilda, kolla lite på hoppträning nr 2, prata lite med tilda, och sen också mia. Sen va jag trött på stallet. Så då åkte jag hem.

Och nu har jag börjat veckan med stall också. Hjälpte Virpan med Machahan, klippte lite på benen så vetrinären skulle kunna se lite bättre och så det skulle vara lite lättare för dom att göra rent och så. Gick jättebra, bara nära spart en gång men det va Virpis fel ;)

Nyss kom posten, hööks katalog, ska väl drömma mig bort lite. Alltså jag ska ha ett jobb snart alltså! Ja vet inte vad jag gör snart, kommer verkligen ta' vad som hellst. Saken är bara den att jag får inte ens "vad som hellst". Suck.. Hoppas på att det kommer något snart för annars lägger jag ner. Just nu känner jag motivation till att hitta något säger jag ju bara. GAH!

Nu blir det snart jobb allafall. Inte så hårt allafall tror jag. Får se, men det ska nog bli intressant. Två på handledarkursen och en körlektion mellan 15 och 18. haha jaa, det är som vanligt ;)

Bloggar väl kanske mer ikväll om jag vill eller har tid, fast juste det har jag. FÖR JAG HAR ÄNTLIGEN GÅTT UR US!

over and out
Maria

Lördag kväll

Ja nu sitter jag här igen, har varit en rätt skön dag. Började med att jag åkte till stallet vid kvart över åtta. Rätt segt att gå upp så tidigt men va fasen jag klara det ;) Hjälpte Virpan ut med hästarna och sen blev det figge bula som för övrigt har varit helt jävla underbar sedan Mia red för Catrine i tisdags, onsdag helt bäst.. torsdag red ju mia så jag vet inte men jag antar bara ;D igår var han as mjuk och helt underbar i galoppen och idag, ÅH! <3

Ja vad ska man säga, helt mjuk i hela kroppen jätte mjuk i munnen och allt. Red lite över bommar och så men jag kan fan aldrig få avståndet att stämma så det blev typ bara en ensam på mitten som vi for över hela tiden :) Superfin verkligen, lite sådär när jag red program i slutet men vaddå? Han gick ju helt samlad från början till slut och så red jag ju i typ 50 min med.. har har ju tappat lite kondis över jul ledigheten. Bara ätit massa mat och softat ;)

Me like Figaro and I can not lie!

Kom hem från ett litet kalas hos Peters mamma nu på kvällen med. Trevligt men efter femtimmar vid matbordet ville jag åka hem, och snäll som Peter är så fick jag som jag ville. Så nu har jag skrivit klart alla verksamhetsplaner och berättelser till årsmötet imorgon, mitt sista US möte dethär livet. skönt. Nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska gå lite till så ska jag åka ut till skärblacka och hämta mamma och Björn hos en kompis till dom och köra hem dom. Bäst för Björn att han säger till innan och torkar sig lite den här gången hihi ;)

Nu sista minuterna blir det till att skriva CV och sen åka mot illastinkade Blacka!

over and out
Maria

"vad du är söt min kära lilla ponny"

Har nog inte visat er Peters fina ridkunsaper ;) Figaro är verkligen en stjärna och jag skulle inte tveka en sekund! Dessutom lagt ut en film på youtube :) både på mig och peter.. hihi
 




over and out
Maria

tisdag 6 januari

"Sista" lediga kvällen den här veckan. Imorgon blir det trafikskolan igen och samma på torsdag. usch. jag vet inte vad det är men det är verkligen inte kul längre. Ingen att prata med och men känner att ml är som en hök hela tiden. Men, men, jag ska fan hitta något snart. Man ska inte klaga, finns dom som inte har något!

Imorse var det stallet som gällde, trodde in i det sista att peter skulle följa med, men har var fast besluten om att han var förkyld imorse så han sov bara vidare, trots att jag erbjöd honom mitt underställ :( KARLAR! Men det gick som smort utan honom allafall. Var klar redan halv tolv om det inte vore för det där himla höt som tog slut så.. Lektioshästarna fick 0,5 kg var på lunchen istället för allt vad dom nu skulle ha, känndes sådär att lämna dom så, men dom fick ju mer sen för det var allafall hö leverans när jag åkte.

Har fixat lite bilder på mina fynd till ryttargalan också :) Plus en liten bild på kläningen. Det blir nog great det här! Kvalitén på bilderna är skit men..


Nu blir det, jaa jag vet inte. Kanske handla lite till US årsmöte på söndag. Ska ju baka tills dess. Muffins, chokladbollar och sockerkaka. Dessutom lite mingelsaker till innan med.

over and out
Maria

p.s Nathan, it is! Men faran är rätt över.. Jag har snackat män! d.s.

ryttargala 2009

REA på (rusta) REA på (rusta)

Nu sjutton är det rea på stan allt! Peter och jag ställde (inte) klockorna och vaknade lite när vi kände för det. Skönt för en gångs skull. Vi rusade ut och in några gånger först innan jag kunde slappna av som man ska. (panik ångest är min värsta fiende, och magsjuka jag inte ens har) Sen gick vi och kollade i lite affärer där jag innehar presentkort. Kul att handla när man inte gör av med något ;) På servera var det 20% på allt om inte mera. Så där köpte vi en liten "el-visp" till kaffelatte och sånt, och två ljuslyktor som vi ska ha på ballen sen när det är varmt! Sedan blev det en tripp till Guldfynd där jag verkligen fyndade. Halsband i 18 K, både vitt och vanligt guld, till ryttargalan och försäkring på den med. Efter det blev det två små hjärtan för att leta efter ett armband eller örhängen men dom hade verkligen inga bra armband så det blev ett par jättefina örhängen som matchar med halsbandet! Så nu är det bara ett par skor och ett sidenband och kankse en ny BH som saknas sen är det helt klart!

 Sen gick vi runt och letade efter den goda nya yoghurten från skåne mejerier med choklad i men den fanns bara på Ica Spiralen och där va den slut :( Någon som vet var dom finns? :)

Får lägga in lite bilder på allt sen någon annan dag. Nu ska jag pyssla vidare här hemma och sedan ska jag åka till stallet då jag har kvällen där.

over and out
Maria

så stolt!

Ja, det är jag verkligen

Dagen började som vanligt när man ska jobba med att jag vaknar typ hundra gånger innan klockan ringde. Ville inte somna om så jag låg där och lyssnade på tystnaden. Skönt och överraskande tyst. :)

Sen vart det att gå upp, runt tio över sex. Upp och fixa i ordning, mådde ganska bra även om man inte mår något alls innan man har vaknat. illamåendet kom sakta smygande under tiden mellan halv sju och kvart i sju.. Mådde skit på jobbet och va på väg att ge upp många gånger. Och upp på allt illamående blev det panik ångest också. Kan det bli värre? Jag tror inte det? :( Men jag var kvar, jag kämpade igenom allt. Och nu sitter jag hemma och fasen jag mår inte bra här heller. så det blir kämpigt imorgon med. 5 personal och 350 gäster ungefär.. mutcho mutcho.

 Sen har vi faktiskt varit duktiga och för andra dagen varit ute och gått. Idag vart det lite mera skog men eftersom jag hade så jävla ont i magen så, jaa det blev inte som jag hade tänkt mig men jag tvingar mig själv och det är bra! Sen har jag varit duktig och diskat en massa och snart är det nog dags att skita ner allt igen och äta ngt. Sen göra iordning Peters klädkammare och fixa med CV och brev.
 




Tonight; TV3, Deuce Bigalow: European Gigolo.



Föresten har sofie kommit hem från Egypten nu. Peter och jag fick lite saker med. En vattenpipa och en liten ja "handvänska". Finns säkert ett ord för den men en väska/plånbok ni vet ;) Som jag allafall ska ha på ryttargalan i slutet på januari!

Nu kallar köket och lite mat på min mage!

over and out
Maria

magsjuketider

Nu börjar så smått alla helger gå mot sitt slut och peter och jag konstaterade nyss att klämdagarna i princip är slut nu, allafall de som är runt julen. Så det firar jag med att ta och gå upp tidigt imorgonoch jobba från 7 och frammåt. Alltid lika ovisst när man slutar. tio, tolv eller halv två.



Sen blir det hem och troligvis baka lite, eller ta en promenad beroende på hur dags jag får sluta. Det kan vara vadsom hellst. Tio är det ju om ja gbara hoppar in extra under frukosten har öppet. Tolv blir de tju om det är mycket att göra och det behövs lite extra hjälp och halv två blir det om jag anses som "personal". Den som lever får se.

Just nu känns det inte som om jag vill jobba alls, mår illa som sjutton och jag har sett massa sener framför mig hur jag svimmar i frukostsalen, mår illa hela dagen, mår dåligt över stressen och "tunga" lyften. Kör omkull med vagnen med disk i matsalen. Usch, det ska vara kul att jobba. jag har alltid tyckt det. Hur ska jag någonsin komma på vad jag verkligen vill göra med livet. Nu tvivlar jag tom på mina planer om stall :/

nae bäst att jag går och blåser håret och bäddar nu så jag somnar bort från dom fjantiga tankarna. Jag mår bara dåligt för att jag är nervös. Inget att bry sig om. Natt natt... Btw, Polisen vaktar mitt sovrumsfönster efter rånet på Penings spelhörna. Det känns tryggt att somna då. polisbil







over and out

Maria

fy fan för dig

usch, ibland är du så himla rolig, vill bara spendera massa tid med dig. Sen kan du vända som på en femöring. Helt kall..

Ringer när du vill ha något sen kan jag bara dra. Så behandlar man väl inte en vän? Men jag/vi kanske inte är dina vänner längre.. tiderna förändras, och tydligen du med. Over and out?

over and out
Maria

RSS 2.0