Km mästare igen!

jajamän, ingen :)
 


Nu blir det att ladda till nästa år ;) men först ska jag ladda om för ikväll ska jag på bio!

over and out
Maria


Torsdag

Nu har jag sökt en massa jobb på två dagar, vill verkligen göra något mera med mina dagar än att bara sitta och vänta. Imorgon blir det att ringa runt till alla och se.. Ingen som vill anställa? :) 

Och det är väl det enda jag har gjort idag. Faktiskt en ganska skön dag än så länge. Något känns konstigt med den här dagen. Jag har skrattat som aldrig förr till Ellen... länge sedan man kunde skratta för att man faktiskt tyckte det var roligt. Sedan har jag suttit här, klätt på mig innan tolv, länge sedan men gjorde det utan att man faktiskt skulle någonstans. Sedan har jag ju faktiskt inte ätit än ne. haha, inte undra på att dagen har gått utan saker att göra.

Så det blir väl till att äta och sen dra och jobba... sliter i hår och make up idag. To hell with it ;D

over and out
Maria

jag har gift mig...

Alltså, inatt har jag haft en så jävla sjuk dröm alltså! Jag var tillsammans med P och helt plötsligt så pratade vi om att någon ville gifta sig med mig. Så vi pratade massor om det och så sa jag att om han va snygg så skulle jag gifta mig, men inte annars. Vi visste ju inte vem det va så jag åkte iväg och kom till mina kusiner (lite omgjort men allafall). Och dom hade dukat upp jättefint med en massa vita dukar och allt va verkligen vitt och det riktigt lös om alla för dom var så glada osv. Så gick vi til kyrkan och så tittade vi och jag drog några skämt om hur jag skulle lämna honom vid altaret om han va ful och om han va snygg hur jag skulel göra med p då och bla bla bla. Allafall, sen kom typ alla helt plötsligt in och det va dags att gå och byta om, men jag hae ingen vit fin klänning utan någon röd siden klänning typ och jeans och högklackade dojjor som jag hittade i sista sekunden. haha, sen är det ett glapp till efteråt.
och då är vi uppe i lilla lilla skogen vid alboga... haha, av alla ställen. och alla killarna har tagit ut alla stona ur hagen och åkt ner och köpt snus eller ngt, så alla red ner typ och så skulle dom släppa ut och massa.. och det är då jag ser första gången vem det är som jag nu då uppenbarligen har gift mig med. Ingen snygg men ingen ful heller, svårt med p då.. men jaa det va en väldigt konstig och verklig dröm för en gång. och väldigt lång? Drömmar brukar bara vara en liten stund..

Allafall, härligt att jag va så lugn i det hela.. haha så nu är jag gift alltså. ; ) Undra vad jag heter Maria _____ .... haha, Bonde söker fru. Det kanske är där jag har fått det ifrån..

Nu blir det att söka lite fler jobb, och sen skicka ett mail.. sen städa det sista. Ikväll är det stallet för hela slanten. Sent också, usch. Sen är det fredag, tidig morgon, smörja, bada, rida mjukt. Sen hem och baka med syrran. och leta julpynt med p.
Lördag blir det KM, julpyntning och Bio :) Madagaskar 2.. vi har itne sett ettan men det ger sig väl..
Söndag är det mer punt, Prova på ridning och Lite pynt och bakning till och sen kanske till mamma och Björn på kvällen och julmysa..

over and out
Maria

onsdag

ja, onsdag idag. dock en rätt tråkig onsdag! Ingen figaro.. Och bara en massa städande! Synd om mig.. ;) Dagen igår va typ hemsk, förutom den tiden på fömiddagen i stallet. Alltid lika underbart där!. Lätt mockat var det också, det gillar vi!

Nu har jag precis duschat och fixat, ska bara blåsa håret, lockigt idag. Sminka lite grann och sen blir det att gå och jobba. Vill verkligen ha något annat nu, ingen som vet något? Jag gör vad som hellst! Prata med alla ni känner, mammor, pappor, släktingar, kompisar, alla. Jag vill ha ett jobb!

På fredag ska jag och sofie bygga pepparkakshus (egna kreaktioner) det ser vi fram emot! Och på fredag blir det fixa och trix inför KM också! Nae nu hinner jag inte mer. Förresten, har köpt min första julklap idag!

over and out
maria

tisdag kväll

Har inget att tillägga. Nu blir det fyran sen femman och femman igen. På lördag blir det bara etta hoppas jag!

over and out
Maria

måndag

ja ny vecka igen.. det här gör ju verkligen att man ser hur fort tiden går. Snart dör jag ju? Hjälp! Måste verkligen göra något bra av livet! Som tur är har jag mål allafall!

Idag har jag inte gjort så mycket, gick upp vid halv nio och mysade vid fönstret med kissen. Snö snö snö : )  "It's christmas" Sen har jag plattat håret, blev för hemst krull på det, så det fick bli platt idag igen, sen har jag suttit med hemsidan. Gör om den igen men fan det blir aldrig bra alltså. Usch : ( 

Nu blir det att sitta lite till med den och sen laga lite mat tror jag.. har ju inte tinat det jag skulle ätit så det blir trotelini.

snö snö snö, dock gamla bilder men ändå mysigt

söndag kväll

Ensam mamma söker om 25 min och 34 sekunder!

Idag har jag och P haft tvättstugan, och tvättat allt, ihop, sen har jag plockat iordning i garderoben, diskat, lagat mat och plockat hemma lite, plus kollat på världscupen i hästhoppning och somvanligt vann sista ryttaren ut i omhoppningen men fy fan den hästen skulle ju jag också hoppa hinder med. Thomas Velin gick det väl sådär för... Dagen känns bra, dessutom har jag haft eftermiddagen i stallet åt V som skulle julstäda. Fatta bara en vecka kvar till första advent och imorgon är det en månad kvar till julafton!

Nu blir det lite smaskig macka med varm oboy framför Tv'n och ensam mamma söker!

   

(bilder från utgången i fredags som var med lagom fylla, lite folk och en helt okej DJ! )

over and out
Maria

veterinärbesöket... i kortform

ja jag lovade ju att berätta om kissens veterinär besök ;D men jag vet inte, inte så intressant kanske. Af, kom dit och som vanlig så kommer han inte ihåg oss.. lite tråkigt nu när vi har varit där fyra gånger och varje gång så frågar han vad det är för ras. Om det nu är en så pass ovanlig ras, varför kan han inte komma ihåg oss? Oj oj, ja gick allafall så skapligt dåligt att han va tvugnen att få en bedövning.. trött som satan vart han. och om det inte hae varit för något annat kunde man ju ha passat på att klippa klorna på honom när han kom hem för han var så seg.. Men som sagt så blev det lite dyrare än väntat så jag fick sitta och vänta på att någon kunde komma och lösa ut mig... Det va ju pinsamt!



Men nu är vi hemma och efter lite återhämtning är han tillbaka till "busiga kissen" igen.. fast förtillgället ligger han i soffan och mysarmed husse, för det är det bästa man kan göra på kvällen innan man ska sova.

over and out
Maria

Japp

Nu är vi på.. dans ikväll.. lugnt.. ;) Nathalie, Eric och Maria.. Lina också tror jag.. BNu blri det Idol och sen Hugo

over and oit
Maria

FREDAG = UTGÅNG!

YEEEES! Äntligen ska det bli dans och party igen! Grattis utgång med Nathalie och Eric kanske kakan med. :) Först ska jag till pappa nu och köra honom och hans arbetskamrater till resecentrum, dom ska åka färja säkert ngn julsak med jobbet.. Sen blir det att åka ner på stan (kanske) och fixa en sak på carlings. Sen ev direkt ut till mamma eller hem imellan.. ta emot dhl bud.. sen hem och göra mig klar inför kvällen ståhej :D

Dessutom har jag varit med kissen hos veterinären.. men det kan jag berätta om när jag kommer hem, för nu måste jag ut och städa bilen om jag ska kunna ha några passagerare i den!

over and out
Maria

Torsdag

ÅH NU ÄR JAG SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!

onsdag

härliga onsdag! Igår var vi och handlade en massa jul saker. papper, snören, formar, must, pepparkakor oj :) nu är det verkligen nära! Lyssnade på julskivan som jag fick av mamma i present också, så den är snart sönder lyssnad! Till jul af ;) Fatta det är minder än två veckor kvar till första advent! Den helgen ska pyntas gärnet! och iår ska vi ha en julgran med! Det ska bli sännande och se om kissen hoppar om och leker i den.

Sen idag har jag faktiskt träningsvärk med. vet inte om det beror på min hurtiga springtur eller vad men skönt känns det allafall! Idag blir det inget spring eftersom jag red, men imorgon blir det nog en runda igen.

Hämtade mat hos farmor och farfar förut med. Skönt att bli lite bortskämd ibland! Makaronipudding, korv och saffransbullar, lagom till jul. :)

Nae nu ska jag gå och klä på mig ngt vackert och dra och jobba. Teori ikväll och sedan ska jag hem och slänga mig i sängen... vill att det ska bli helg!

over and out
Maria

22:22

japp, det är vad det är 22:22 och jävla beta messenger funkar inte :@

Nu ska jag dricka ett riktigt kallt glas vatten och sen gå och lägga mig!

godnatt

Tisdag

Ja, jag var allafall ute och gick/joggade sedan! Bra jobbat Maria! Gick på 25,13 idag.. 5 min bättre än förra gången. Känns bra. Ska göra samma nu en vecka och sen ökar vi på lite med joggningen men går fortfarande lika länge. Det är ju joggningen som är jobbig!

Ska fixa proppen till Glitter och Glamor hoppningen som vi ska ha i december idag/nu med. Så att den är klart att läggas upp snart. Och så har jag diskat nästintill allt i köket, fyllt på olja i min bil och lagat mat. Så jag har belönat mig själv med lite kladdkaka som jag gjorde igår. Nu är det typ bara fiksen och plocka in tvätten med kvar, damsugade ju även igår.

Skulle även ha ringt till Sofies Gård men det får jag väl göra imorgon då.. Nu måste jag klä på mig det sista!

Over and out
Maria

fy maria

usch och fy, ta dig i kragen nu! Ut och gå!

helgen är slut.

helgen är slut och därmed jag också! Idag har det varit barnkalas och barbacka ridning.. dock inte så lång barbacka ridning, tanken var ju att det skulle bli skogen men naedå.. så blev det inte. Regn och rusk och för årstiden tidigt mörker stoppade fega Maria att ta sig till skogen. Det blev tio minuter knappt i paddocken med Tilda istället.

Så har jag även anmält mig till Ridsportgalan också, och mår jag dåligt, jaa då får jag väl åka hem då! Jag ska gå dit om jag så ska träna i klänningen i flera dagar innan! GAH! Jag får inte låta min "sjukdom" komma i vägen jämt när jag ska göra något. Hatar panikångest

Nae nu är klockan fan för mycket, jag skulle ha ett natt jobb alltså. Jag kan ju verkligen inte sova, inatt sov jag hur skönt som hellst men det var ju också kanske för att jag inte har sovit ordentligen på några dagar då. Nae imorgon blir det upp tidigt och gå min tur med mina nya byxor :) Nu är det dags för sängen och hoppas på en bra morgondag.

Over and out
Maria


och grattis än en gång till Nathalie!

grattis Nathalie



grattis grattis 18 år idag!

helt slut!

ja, det är verkligen rätt ord på mig just nu. Helt slut. Jag har varit igång hela "helgen" känns det som! Usch, vill sova ut och inte ha barnkalas imorgon, vill verkligen inte. Och det känns ju faktiskt sådär när det är BARA JAG snacka dålig stil av alla andra, ursäkta men vem skulle ha tagit om inte jag kunde?! åh, blä. Ja ja, har varit hopp KM i dag af :) Tackar så hjärtligt för alla snälla komentarer och komplimanger, det värmer verkligen! Är så kul att få höra lite uppskattning för en gångs skull.

Sen efter KM blev det alla fall lite mockning av stallet, hade ju det idag också, lyckades få Tina B lös på morgonen så det känndes ju lyckat, dock va hennes rymmning inte så långvarig allafall, skönt det. Tina är ju itne det sjysstaste hästen om man säger så, och sist hon bråkade med någon slutade det ju med Strömsholm och boxvila i 5 månader. Men det gick bra till slut allafall. Lyckades ju dock skita ner mig totalt i alla lera i dom underbara hagarna så jag såg ut som en lerklump när jag sen skulle träna för Catrine.

Träningen gick ganska bra, jag fasnade dock i min vänster arm och blev helt stelopererad i den, vilket gör att man inte kan rida så bra, höm.. Men Figaro är helt undebar ändå och Catrine likaså, så bra det går, funkar toppen med henne.

Nae nu skriker min kropp efter en säng! Och imorgon är det en viss Nathalies stora dag ;) Lägger in en fin bild med :)


over and out
Maria

12 timmar senare

Ja såhär tolvtimmar senare skulle jag kunna tänka mig att sammanfatta dagen såhär; Min mamma är ingen bra tidspassare, min bil är trött, jag har köpt nya mjukisbrallor, blivit bjuden på lindahls, och lite till...

Har hjälpt mamma som sagt hela dagen känns det som, varit hemma hos dom, åkt till sjukhuset, luddes förskola, tandläkaren med ludde, tillbaka till förskolan, hem till mamma och hämtat luddes saker och markus, till en bankomat, till luddes förskola och lämna en påsen som tog tio minuter att lämna(!) in och lämna markus hos hans mamma, till maxi kolla och handla träningsbrallor på stadium, in på MQ, Lindex och H&M och leta efter något till mamma, in på maxi och handla lite mat, sen "lunch" på lindahls vid 4... sen till systemet och coop i åby och hämta ut paket från jofotex sen hem till mamma, få lite saker och äntligen ÄGG! sedan hem, byta om, prata lite med kakan, åka till stallet, borsta och spola av figaro, rida lite grann inte så hårt, in med figge i boxen, upp till kansliet fixa med startlistan och allt till KM imorgon, lagt ut bommar till alla hinder! Ner i stallet mocka figges box oh säga god natt.. sen hem, diska, laga mat äta. så nu jävlar är jag trött! GOD NATT!

over and out
Maria

räddaren i nöden

japp det är jag idag det! Mammas bil vill inte starta, (som vanligt) ingen som vill ha en automat, fyrvhjursdrivel  disel audi? :P haha, den är ju helt underbar men ibland vill den inte starta, bara att hälla i lite disel men dom har ju aldrig någon dunk hemma så nu sitter hon där.. haha.

Ska köra henne till sjukhuset och lämna in någon grunka och sen ska jag ta med henne till stadium och köpa ett par träningsbrallor till mig till min "träningsrunda" haha. Sen blir det att hämta ludde på sexårs och ta med honom till tandläkaren klockan ett. Sen kör jag väl hem dom och drar till stallet. Blir inte mycket gjort av det jag skulle göra idag alltså.. haha, men om regnet kan lugna ner sig lite så ska jag nog ta figaro på en skogstur sen :)

nae, nu ska jag ringa ett nytt samtal..

over and out
Maria

bortgjord


åh, det va det, bye bye!

Snyggt jobbat Maria, åh, ja, då satt jag här igen då.. fan alltså! Varför ska det vara så svårt?!

OVER and out
Maria

hurtig YES!

Japp nu har jag äntligen gått den där rundan jag har tajtat om i flera veckor känns det som. En runda i stan, mina kvarter dårå ;) på ca 3,2 kilometer... Tog ungefär 30 min att gå i rask takt, så nu ska det nog bli den rundan några gånger i veckan. Hoppas jag allafall. Ska förövrigt också städa ur bilen idag, det behövs. Och lägga upp en litet hemma tränings program, som jag skule ha gjort för typ ett år sedan.. Maria då!

För övrigt så köpte jag ett par nya jeans igår. Känns skönt att köpa lite nya byxor också... har inte så många som passar lixom.. typ ett eller två par. Nya skor skulle ju inte heller sitta helt fel. Men sen en annan rolig och billig "omgöring" är ju slingor. Fundera på blonda eller bruna, någon som har något förslag? Är ju rätt blond nu med men de är snyggt med blonda slingor med.. :)

Naedå så att ä nu är det nog dags att ta sig en dusch eller ett varmt bad med lite varm oboy till? :) och sen blir det ut och städa bil!

over and out
Maria


och föresten så är det min sista arbetsdagden här veckan och imorgon för jag lön! :D

mindre god morgon

Vaknar av att det riger på grannens dörr.. några låskillar som har kommit tror jag och fixar där inne slår och bankar som fan i dörren! Går ju inte att sova till! Nae nu får jag gå ut och flytta på min bil omjag inte vill ha parkeringsböter, och det vill jag ju inte ;)

onsdag = fiagro dag!

Yeah, idag är det äntligen onsdag! Vad är inte bra med onsdagar?
  • Det är bara en dag kvar på arbetsveckan
  • Teori på trafikskolan
  • Figaro :)
  • RoomService/Bonde söker fru
  • Insider (som dagen till ära handlar om hästar, inget positivt men..)
Ja det är lixom livet. Jag älskar onsdagar! För att förgylla den här onsdagen ännu mera så ska jag dra med mig Peter och Henrik ner på stan och köpa mössa, jeans och fardaspresent till Peters pappa. Dom ska fira honom på lördag.

Ska ringa mitt viktiga samtal sen med, nervöst! Sen ringde Mia igår med, så jag ska ta Figaro fredag, lördag och söndag! WOHO! Så himla roligt! Love, love, love! 



over and out
Maria

åh!

Nu är det verkligen sant. Dock är jag lite förvånad över mig själv att jag faktiskt tar det så pass bra som jag ändå tycker att jag gör. Nae nu ska jag bara njuta! Inte vara ledsen, det kommer fler tåg.

Föresten så gick jag inte den där rundan sen. Regnade ju lite här då.. och mitt paraply, ja som ni vet.. Ska nog ta mig i kagen och gå på stan en sväng imorgon. Kanske köpa ett par gummistövlar? Det är något som behövs, och ett par vantar, kanske ett par jeans med.. får se, behövs lite påfyllning i matförådet med, svårt och faktiskt lite tråkigt att alltid prioritera mat jämt, tur det finns presentkort!

Nae, godnatt med er alla där ute, imorgon är det jag som ska ringa ett telefonsamtal!

over and out
Maria

bra jobbat maria!

japp! Så kan man säga till mig nu! Idag har jag nämligen, GÅTT till stan, träffat en gammal klasskamrat, kommit på att jag ska verkligen röra på mig mer, det va skönt! Sen har jag gjort mina ärenden plus att jag faktiskt har varit nere på Infoteket och tagit en massa information om utbildningar. Och det va tur det för sista anmälningsdagen till komnux allafall är på fredag! Sen när jag gick hem gick jag inte in på stan som jag först hade tänkt utan gick raka vägen hem, lagade mat och diskade. Och nu har jag också gjort iordning på alla papper och satt in dom i pärmar där dom ska vara!

Nu blir det jobbet och sen när jag kommer hem kanske jag kan gå och leta ut den där rundan som jag pratade om imorse.. ;) Men det får inte störa min tv kväll! Desperet och äntligen hemma! Älskar måndag, tisdag och onsdags tv :) resten är rätt skit.. iofs är söndag rät bra med :) ensam mamma söker ;)

Nae sista rycket nu, ska leta upp en bra jacka eftersom jag la ut mitt paraply på balkongen sista jag anmände det mot regnet för att torka... och där har det legat sedan dess och nu när ajg skulle hämta in det låg det uppochner.. rätt värdelöst att ha nu. Tur det inte är så långt till jobbet!

over and out
Maria

tisdag

Ja, idag är det tisdag. Ska gå och göra lite ärenden på morgonen, har även sovit längre än jag skulle (ca 1 timme) men det va skönt. :) Sedan blir det hem och laga någon mat.. sedan funderar jag på om jag skulle leta upp någon bra väg som jag kan springa/gå på under vinterhalvåret. Måste ju göra något om dagarna nu när jag är hemma jämt.

Borde nog skicka lite bilder till våran uppfödare snart med. Det var ett tag sedan vi gjorde det, så det ska jag nog göra med. Och kanske fixa med us hemsida med. Men sen hinner jag nog inte med mera.

over and out
Maria

paul svensson


paul svensson,
den som hade honom runt sig om dagarna

tänker på dig

http://www.youtube.com/watch?v=8bGp7LCRTlM

I'm sorry, I'm sorry
and i have no solution


just be OK!

letar med ficklampa!

Vart finns alla jobb? Verkligen jag undrar bara? Jag är verkligen en bra arbetskraft, har aldrig haft några problem förutom på en praktikplats. Annars har jag bara fått goda ord och dom ringer ofta och frågar igen om jag kan jobba, så jag måste ju vara bra! "Tandhygienist" Ne "Erfaren Elkonstruktör" Nej, "DU TEKNIK rekryterar kvalificerade ingenjörer inom energi- och processteknig" NEJ! Vart finns dom normala arbetena?! Ursäkra det röriga i texten men åh va trött jag blir. Jag kan sitta här en hel förmiddag och bara hitta två jobb som jag kan söka som passar in på mina arfarenheter. Visst jag är bara 20 år, men dom flesta i min ålder (enligt annonserna) ska ha arbetslivserfarenhet, lång utbildning gärna högskola och då gärna civil eller hög ekonomi, ingen familj eller barn, körkort och bil och så ska man kunna kassa sälja osv osv. BLÄ!

Nu känner jag att jag behöver en hel veckas letande. Morgon-Kväll... Mindre roligt. Men ska jag sluta som en pantburksletare eller arbetande? Lätt väljer jag ju arbetande. Vart har ni hittat erat jobb? Vart letar du?


Nae back to "business"

over and out
Maria

bihåleinflammation

fy sjutton, ömt i halva ansiktet och snoret bara rinner och rinner... det är sååå synd om mig, jag vill bara bo bredvid stallet och kunna vara där hela dagarna och ÅH! Ska verkligen bygga mig ett eget stall när jag har råd! Det är mitt mål i livet!

over and out
Maria

jag vill inte!

Tävling idag, upp halv sju.. tog dock lite längre tid än jag hade räknat med när jag skulle åka så lite sen :P Men fixade allafall allt själv! Fick ju i princip ingen hjälp av någon! LIte Nathalie och Agge med domare men annars så!

Knoppade även själv idag.. lite snygga bild bevis på det en annan dag, hade ju ingen egen kamera för den är ju borta då! Vart jag nu kan ha lagt den... Det kan jag ju inte veta för då vore den ju inte borta utan bara bortlagd... ah, jag yrar bara.

Red fram lite grann i skogen först.. länge sedan jag gick där med bulan, blött och halt så han gick extremt sakta.. och sen va det ju en lös hundjävlen där uppe med så det blev bara en snabb vända.. In i ridhuset, hur seg som hellst, och jag som itne har kommit på hur man rider på ordeltigt med stövlarna utan av tappa stigbyglarna hela tiden kunde ju inte rida ordentligt så, men sen gick det ju bra allafall... 64,58% så jag är nöjd! Rekord för min del på LB:1 : )

Nae nu har jag avnjutit tacos, stjärnor på is och svensson svennson. Så nu är det dags att sova. Imorgon ska jag bara ta hand om min själv och ha det så jävla skönt! Ska bara på farsdags kalas.


over and out
Maria


Usch, när den dagen kommer. ÅH :(


dagen före dagen

Imorgon är det som sagt var "tävling" Clear Round dressyr.. ska rida lb:1, över 60 % och det blir rosett.. hoppas på det allafal. Just nu hart jag hushållstjänst... tvättstugan till 14,00 eventuellt längre.. sen har jag diskat allt i köket s nu är det bara en form ett lock och några glas kvar, dom fick inte plats på torkstället så mycket är det!

Sen blir det att gå ner på stan och kolla efter en ny stekpanna eftersom vårat teflon i den nya har släppt = livsfarligt, så det blir en ny på servera idag tror jag. Sedan kanske lite H&M, sett en polo där, banken och ett annat ställe med. Och sen ska jag nog gå neråt * med, vill verkligen inte!

Startslistorna ska uppdateras och sen ska det byggas bana, smörjas, badas? knoppas! och fixas till imorgon och inte att förglömma så harvi US möte också! woho vilken underbar och "lugn" fredag.
 

Nae nu måste jag ner i tvättstugan och byta maskiner! Sen kommer Peter och brorsan hem och käkar så jag kanske skulle ta en dusch om jag inte vill skrämma iväg någon.. haha.

over and out
Maria

mercredi

oui cés't mercredi...

Dagen började med en lång och skön sovmorgon, och en frukost som för en gångskull blev uppäten i köket och inte framför tvn i varagsrummet. ; ) Sedan plockade Peter och jag ur mina sommardeäck ur bilen och ställde ner dom i källaren, så nu är sommaren verkligen över, när man ställe ner sommardäcken i källaren då tror man verkligen inte mer på "dagar utan is och halka".

Sedan vart det en tripp till Söderköping och Figaro, gick väl sådär kan man säga, red ju med nya stövlarna idag så det va int mycket känsla där i foten inte. Rätt stelt men efter ett tag kom jag på det och sen va figaro trött på mig så vi red programmet några gånger af.. gick rätt bra till slut! Sedan var han så kissnödig när vi kom in så han kissade i gången! (Han brukar bara kissa i boxen annars, håller sig jättelänge!)

Nu blir det bonde söker fru! Finns ju en hästbonde faktiskt, även om han är lite lagt åt andra hållet så kan man ju spana på anläggningen... få lite tips och trix till framtiden! Nae, keep on dreaming.. skaffa ett jobb först!

Ingen som vet någon som söker personal?



over and out
Maria

på jobbet, på jobbet


en liten snabb uppdatering bara. Jag har så tråkigt! Ge mig sommar och långa ljusa kvällar att se fram emot! Efter det här blir det hem, städa ur bilen, och fixa lite inför stockholmsresan imorgon. Uppd, senare!

over and out
Maria

good night?


Sovdags på Ekgatan nu imorgon blir det äntligen Figaro, som jag har längtat sedan lunchen!! gah, om jag bara...  Har kollat igenom alla protokollen och jag kan af säga att dom sakerna som inte var speciellt bra förut dom är mycket bättre nu af :) tack till Catrine! Synd bara att man inte hann skriva upp sig på träningen innan lappen va full men jag får väl prata med henne af, kanske kan ta det någon annan gång.

På torsdag blir det Stockholm igen, den här gången ska Peter köpa motorcyckel så jag ska vara chafför upp och må dåligt över hur galet han kör påvägen hem. Sen är det som vanligt Ljura, och sedan ser det ut att bli lusse möte och Figaro på kvällen, sista ritten inför CR.. Fredag fix och trix inför CR eftersom jag är lite tävlingsansvarig... hihi. Nae nu måste jag sova!


                                världens finaste Figaro!

over and out
Maria

scandic, äntligen hemma, komvux och desperate housewives


Idag har jag äntligen varit och jobbat på Scandic Hotel! Det var alldeles för länge sedan! Kanske även blir lite i helgen. Det gillar jag!


Sen har jag faktiskt funderat allvarligt på att om jag inte hittar något jobb, eller kanske om jag hittar ett jobb men af, jag funderar på att plugga upp och till lite änmen på komvux.. Vill ju eventuellt gå på Linköpings Universitet och lärarprogrammet i Norrköping. Det skulle faktiskt vara något som jag skulle kunna tänka mig att jobba med! Minns när amn gick på lågstadiet själv, det va' tider det! Inga problem..


Men nu blir det nog lite Äntligen Hemma och sedan Desperate Housewives, vilket förövrigt är veckans höjdpunkt när det gäller TV! I pauserna blir det att plubba på bristerna på mina ridna LB:1 program. Clear Round dressyr på lördag, träning inför KM om tre veckor då jag ska försvara min Klubbmästar titel!

over and out
Maria

halt



ja, det kan man verkligen säga! Det är riktigt halt ute nu! Igår lyckades jag köra av vägen! Det va ju inte det allra roligaste jag har gjort men som tur va kunde jag backa upp igen och köra hem, den backen är inte att leka med, så nu kommer jag inte åka den vägen hem mera!

Senare ska jag åka och fixa med lite pappersarbeten, banken, hm och kanske rejmes med.. sen ska jag åka och hämta min vinterdäck i peters garage och åka till söderköping och sätta på dom på bila'.

 

Nae nu ska jag fixa och trixa lite, sen blir det ärendena, sen jobb och sen byta däck!



over and out
Maria

RSS 2.0