två veckor senare

Ibland har man bara inte tid eller ork att blogga.. haha. Men bara påt igen!

Jobbet går bra, och ser bra ut till framtiden. Jag har börjat träna och det fungerar rätt så bra än så länge.. Ska testa och dra några steg i lite högre tempo på bandet imorgon(jogga) och se vad höger foten säger om det. Annars blir det till att ringa till Idrottsläkaren på Medicinskt Centrum.

I helgen vart det handbolls VM här i Norrköping, och vi träffade på en himla trevlig norrman ;) Först såg vi honom på håll, och jag kände att "han ska jag ha en bild med sen" sagt och gjort, här är vi;



Hoppas det blir lite mera uppdatering framöver :)

over and out
Maria

Bara sådär himla trött

Nu blev jag sådär himla trött så jag skulle kunna somna på stubinen! Ögonlocken är så tunga så dom faller gång på gång. Har precis satt mig tio minuter vid datorn efter det att jag kommit hem från jobbet, frisören och affären. Jobbet gick kanon som vanligt trots min fruktansvärda träningsvärk efter gårdagens träningspass ;) Hos frisören blev det fräscha toppar och en ny lite mer gul/ljus färg i botten, än så länge väldigt ljust men det mattas av lite hoppas jag :)

Så för att inte somna nu så måste jag hitta på något snabbt, så blir det sängen sen. Ska laga lite käk i form av kyckling wook med nudlar, gotti gotti :)

over and out
Maria

bra start på det nya året!

Härligt.. Jag som ALDRIG blir sjuk! Visst har jag gått och fått sjukor på mig nu! Tror det är Nettan på jobbet som har smittat mig ;) Så idag ska jag inte göra många knop hade jag tänkt.. men det ska fixas iordning här hemma.. det är mycket snack och lite verkstad när det gäller det ska jag erkänna. Usch vad dålig jag är på det. Köket är väl den delen där jag är latast..

I övrigt ska jag betala lite räkningar, en sminkning, ridsportgalan och bilförsäkringen, hej tomma kontot! Får se om jag åker till stallet eller om jag får avlastning idag. Ska kolla på film och bara sega och hoppas på att jag blir frisk till imorgon! För då börjar det nya på allvar! Kommer förmodligen se ut som följer;

Måndagar - Styrka på gymmet
Tisdagar - Vila
Onsdagar - Stallet
Torsdagar - Motion
Fredagar - Vila
Lördagar - Styrka
Söndagar - Stallet

Blir ju en hel del motion på tisdagar och fredagar med eftersom jag jobbar då med men vi får väl se :) Det är ju bra att ha en liten plan allafall. Älskar att jag inte kommer ha en enda ledig minut till något annat. Men ska det bli något av så ska man överplanera!

Och ni, visste ni, Katla i MNK är ju helt underbar!

over and out
Maria

RSS 2.0