välkommen åter du förbasakde vinter!

Jo, alla vi som går upp och jobbar tidigt vet att imorse då fick minsann skrapa rutorna! DÅ är det vinter. Dags att börja leta fram vantarna, mössa och halsduk, varmare kläder, underställ och fy satan! Jag hatar verkligen kyla! Vintern är fin i såg, lika så hösten är ju nästan den vackraste månaden. Men kylan är hemsk!

Dock har jag ett sådant där galet humör idag, helt tokig och vill bara få ut en massa energi! Det bara spritter i kroppen :D Nu har jag af haft tvättstugan, så snart blir det att göra sig iordning och sen dra ner till MAXI och se om man kan hitta ngt att ha på sig till imorgon! Annars får det betänkas ikväll och handlas imorgon. Får se..

over and out
Maria

lilla Björn..

ja juste, en liten tanke till stackars Björn


som igår fick åka in till akuten för blindtarmen..
Nu på kvällen blev beslutet operation. Så man kanske skulle åka in och hälsa på honom imorgon om man får. Lilla Björn då. Krya på dig!

over and out
Maria

ridning :D

woho, idag har jag varit och ridit. Det ni! Ni som har har testat på och rida, gör det, det är sjukt kul och helt fucking underbart! En livsstil utöver det vanliga! :) Här är förresten den fina Anna P som jag fick rida och snälla Charlotte som lånade ut :) Tusen tack!



Just nu sitter jag hos Soffy och Tobias, fast helt ensam då, inga hundar och inga andra här förutom jag. Hungrig som en varg är jag så det kan nog tyvärr bli en sväng förbi ngn restaurang påväg hem eller så lyckas jag hela vägen hem. Imorgon blir det lite jobb, tvätt och handling till helgens äventyr! :) Me like!

Nu mera Idol, sen hem till Norrpan, om dom andra vill komma hem ngn gång.

over and out
Maria

äntligen

Nu har jag äntligen bokat en klipptid! Så om ca två veckor åker håret av!

Dagen har varit kanon, och bara bra hittills :p Nu kan det ju knappats ändras ;) Mys listan på Spotify är på och jag bara myser! Imorgon ska det handlas lite käk, dricka till helgen och så måste jag ju fundera ut vad satan jag ska ha på mig? :) På kvällen är det hundkurs som gäller. Och på onsdag då ni, då ska jag åka och rida :D

Fick tips om en snygg outfit till doggen, något till en maskerad kanske? Stackars djur!






over and out
Maria

opeppa jag fortsätter.

så om du inte vill läsa en massa opeppa saker så kan du lägga ner nu för idag kommer inget annat.. ha.

Nej usch, just nu är jag så kluven till vad jag vill och ska/borde göra. Jobbet, Cola, stallet, bilen, studierna, pengar.. jaa det mesta faktiskt. Allt måste få en ändring och jag vet inte i vilken ände jag ska börja! Vissa saker vill jag inte inse att jag måste ändra på och andra orkar jag bara inte ta tag i! Det enda som jag just nu vill kämpa för det är Cola, men det är det som är svårast just nu.

Och varför finns inte du här just nu? Du som lovade att du skulle hjälpa mig, finnas där för mig? I verkligheten vill jag inte ha dig här, din närvaro gör mig lycklig, för att sedan lämna mig i bitar, allt runt omkring påminner om dig. Vartenda program, låt och plats. Allt! När fan ska man kunna gå vidare från något man vet inte kommer att finnas igen? När FAN ska det släppa taget om mig? Jag vill (even if i shouldnt) och du vill inte, varför ska jag känna såhär?

Nej fy, inget känns roligt just nu. Jag vill vinna på lotto, eller ha ett välbetalt, roligt jobb med en fast anställning, en hund som mår bra, kunna tillbringa både tid och pengar i stallet, träna och tävla som förr, träffa mina vänner så ofta jag vill, ha orken att göra annat än att bara jobba, viljan, styrkan. När försvann allt från mig? Jag måste väl börja klättra upp igen, hur gör man för att stanna på topp?

over and out
Maria

negativa!

Blä, just nu är jag inte alls på topp. Vad som helst kan anses som att mitt humör går uppåt. Migrän/ont i huvudet/illamående, trött, kall och seg. Har just insett att jag har lovat att köra på mamma och Björn inatt med, nej usch, jag mår verkligen inte bra just nu. Ett helt opeppt inlägg, men hade inget annat :P

over and out
Maria

finns du någonstans för mig?

vill ha!

over and out
Maria


morgonpasset!

Visste ni att det är det bästa radioprogrammet som finns tillsammans med MNK?! Helt underbara, man kan ju inte annat än att gå och as grava för sig själv på morgonen i frukten med lurarna i öronen. :)

 

För övrigt lyckades jag gå upp för sent idag med, heja Maria! Jobb dagen är avklarad och just nu har jag diskat nästan allt och städt badrummet, så nu ska vi ut på en liten promenad.. och stanna och träna lite, sen in och kolla på TV, för det är kalas TV kväll! Samtidigt ska det plockas här hemma. Här här du TV kvällen;

19.30 - Halv åtta hos mig
20.00 - Idol
21.00 - Berg flyttar in
21.30 - Välkommen åter
Och såklart de ob. 22.00 nyheterna

Imorgon är jag ledig och det gillar vi, det ska åkas till Linköping och på kvällen ska jag frossa på Kina i Sörrping med järngänget! en helt perfekt ledig dag. Fredag 9-19 och lön, helgen är stall, åååh LOVE!

over and out
Maria


tisdag V.38

Nehe, nu börjar man bli trött efter några dagars arbete i rad här.. Dagen gick dock bra, jag fick lite varor och upp på det en kanon duktig praktikant till hjälp! :) Så idag har vi tom städat båda kylarna, kalas bra! Så nu har jag kommit hem och fått i mig lite mat, även det jätte gott. Idag är en glad dag!

Så nu blir det till att diska lite, sen byta om till "hundkurs-kläder" och åka ner till jobbet och hämta upp Eric sen drar vi till Sörrping. Ikväll blir det hundkurs och innan det ska jag upp en snabbis till stallet och fixa.. träna lite och sen till kursen som sagt.

Imorgon blir en sista arbetsdag i följd och sen ledigt, en hel dag! Skönt att helgen är ledig och bara innehåller en massa roligt stall! :) Love. nu ska jag kolla klart på That 70's show, sen diska.

Visste ni förresten att man får ha grävlingar som husdjur? Kanske är något att skaffa? ;)

over and out
Maria

Djungelvrål är..

.. verkligen inte till salu just nu. MM, i love him. Och mig själv lite för jag är så pass tålmodig. Denna veckan har han varit så underbart go och snäll så jag får så dåligt samvete för att jag måste lämna bort honom hela tiden. :( Kanske skulle ändra karriär val till kontorsråtta istället, det är ju rätt trevligt det med :)




Idag har han varit med på folkrace tävling med pappa, Sofie, Tobias och Diesel. STORT grattis till Soffy som vann sitt första heat! (y) Cola skötte sig kanon som vanligt ;) Stolt matte. Och nu har vi tränat på lite läxa till nästa vecka, den här gången var det lite enklare än sist, så nu är vi taggade att klara av det.

Imorgon ska jag lämna bort honom hela långa dagen, usch vad jag kommer sakna honom, ska jobba på valet hela dagen och kommer hem sent. Sen upp och jobba tidigt igen på måndag igen, så usch jag kommer sakna stort!

over and out
Maria

this is love

I'm gonna ride this plane out of your life again
I wish that I could stay, but you argue
More than this I wish, you could've seen my face
In backseats staring out, the window

I'll do anything for you
Kill anyone for you

So leave yourself intact
'Cause I will be coming back
In a phrase to cut these lips
I love you

The morning will come
In the press of every kiss
With your head upon my chest
Where I will annoy you
With every waking breath
Until you decide to wake up

I've earned through hope and faith
On the curves around your face
That I'm the one you'll hold forever
If morning never comes for either one of us
Then this I pray to you wherever

I'll do anything for you
This story is for you
('Cause I'd do anything you want me to for you)
I'll do anything for you
Kill anyone for you

So leave yourself intact
'Cause I won't be coming back
In a phrase to cut these lips
I loved you

The morning will come
In the press of every kiss
With your head upon my chest
Where I will annoy you
With every waking breath
Until you decide to wake up

The morning will come
In the press of every kiss
With your head upon my chest
Wh-Where I will annoy you
With every waking breath
'Til you decide to wake up

over and out
Maria

en liten filmsnutt ;)

och den bjuder vi väl på? ;)


over and out
Maria

lillördag!!

jajamen, onsdag är lillördag och imorgon har jag min enda lediga dag på typ nio dagar.. Ska ta väl vara på den ;) Imorse lyckades jag försova mig tack vara den där jävla telefonen som inte vill ladda sig! morr* Vaknade kvart över sex (börjar sex) så bara att kasta sig upp, slänga på sig kläderna och springa ut till bilen! Var på jobbet halv sju.. helt OK, men inte fräsch!

Efter jobbet åkte jag och hämta Cola hos pappa som tillbringat dagen och natten där.. Hade tydligen gått sådär att vara ensam hemma.. Inte Colans favorit helt enkelt.. :p så nu ligger vi i sängen och myser :)

imorgon blir det sovmorgon, massa mys, lek och träning och bara vara :)

over and out
Maria

typiskt..

.. den dagen man går och är hungrig på jobbet så magen kan spricka och har planerat mat till kvällen.. så köper man två korv i förbutiken efter man gått hem för att stå sig till matlagningen är klar, för att sedan komma till farmor och farfar för att hämta Cola bli bjuden på mat. Åka hem med sina halv tinade varor, ställa sig och börja laga mat för att inte bli för trött när man sätter sig ner.. få ett meddelande av mamma att man är välkommen på tacos om man vill.. ha! Bara för att det här var den enda dagen jag har planerat va, Typiskt ;)

over and out
Maria

en...

helseg dag med en helseg matte och till en början helseg hund, numera överaktiv.. Med andra ord så har mitt tålamod snart tagit slut. En läsk och stek med potatis, sås och salt på det här hade varit en perfekt söndag. Nu blir det nog bara till att se vad det blir för mat till kvällen, åka och tanka bilen, kanske handla lite, ev baka en kladddkaka och sen ikväll sova tidigt.

Var precis ute med hunden och typiskt nog ska det börja regna.. och tro mig, idag har jag långt kvar till mina 11000 steg jag ska gå idag, i skrivande stund exakt 6416 stycken.. ILLA! ;) Men tänk, då har jag spenderat min dag i sängen/soffan fram till halv fem, och innan dess helt glömt att ta på mig räknaren så det är rätt bra ändå! :)

over and out
Maria

söndag - vilodag!

helt slut efter helgen bravader.. :P Fredagen va jobb och förberedelser inför lördagens tävlingar.. Och lördagen vart låång, lite strul som löste sig på tävlingen. Snabbt vidare till kalas och där få i sig lite smaskens smörgåstårta och tårta :) MUMMA! Hemma så tidigt som halv två ;) Så idag blev det säng läge till elva! Ska slänga ihop något gott till mat sen tänkte jag :)

Vecka som kommer ser ut som följer; Måndag - jobb och träning på läxan. Tisdag - jobb och hundkurs, Cola till pappa på kvällen och sedan kvar där. Onsdag - jobb och hämta Cola. Torsdag - Ledig. Fredag - jobb långdag, Cola hos pappa. Lördag - Jobb. Söndag - Jobba på valet. Så shit, mycket jobb denna veckan som kommer och mindre och mindre tid för Cola. Lite tråkigt..

Och jag är så sugen på att komma igång med ridningen så jag blir tokig! Jag vill rida, träna, tävla, mocka bajs, göra mat, lukta häst och skita ner mig! Jag saknar hästlivet!


over and out
Maria

Lillördag med chips påse vid sidan!

Idol har precis slutat, och i pausen va lille Colan och jag ute och gick, tränare lite på läxan också.. Kanske blir en tur eller två här inne sen innan vi slänger oss i sängen. Var ju på våran första hundkurs igår på Söderköpings Brukshundsklubb, även Soffy och D va där :) E mentalt hård första gång för oss alla :P Så nu har vi fått lite läxa till nästa gång vi ska träffas.. Spännande och se ska det bli :)

Imorgon är jag äntligen ledig det ska bli så skönt. Jag har inte kunnat ladda mobilen så det kommer att bli sovmorgon så det heter duga, så skönt! :) En liten morgonpromenad, tvättstugan tyvärr och så ska det plockas lite här hemma och skicka in papper på ägarbytet, för det har jag inte hunnit med. Det är hårt att jobba heltid ;) På kvällen ska jag vara bästa storasyster och hämta och köra Ludde till fotbollsträningen och undertiden tänkte jag ta Cola på en långpromenad i stan, det gillar han nog.

Förresten, har ni någonsin hört en bättre låt än Måns Selmerlövs Hope and Glory akustisk? Helt sagolik, den får mig att rysa. I'm still fighting for our love story, I' miss you.. even thoug I shoulden't..

over and out
Maria

fredag-söndag / helgen

En helt underbar helg! Det kan ju nästan inte toppas det härm eller jo med en liten perfa utgång och lite fredagsmys hade den varit oslagbar ;) Fredagen vart det ju lite lagom jobb, en perfa arbetsdag och jag börjar gilla mina arbetskamrater mer och mer. Goodie! Hem till farmor och farfar och fick lite mat, snackade lite och sen åkte jag till pappa och hjälpte honom med ett nytt vardagsrumsbord. Sen hem och bara slänga sig i soffan med en påse chips och kolla på fotboll. Heja Sverige som vann med 2-0.. tyvärr fick ju U21 stryck precis innan men det var mera otur ;)

Lördagen uppe sådär lagom tidigt.. ingen klocka ställd allafall och skönt var det! Lång god frukost, en dusch och så iväg till stan med Emma och Ida, ett par nya byxor var ett måste och det blev det också, hittade ett par XL trosor på rea som även kom med hem, dom var inte så stora. Lätt värt, HAHA! Sen hängde jag lite på mamma och Björn och mammsen utnyttjade personalrabatten på Stadium så jag fick mig ett par nya mjukis byxor med, så nu är jag redor för mjuismyskvällar igen! Kvällen blev lugn och skön.. Dock med lite huvudvärk och smått illamående.



Idag var det uppe med tuppen för jag skulle iväg och rida!! Jaa det är så sant så! :) Idag har jag ridit, tror det är första gången på ett halv år om inte mer! Jo det är nog mer.. jag har nog inte ridit det här året.. Helt sjukt! Underbart vart det allafall och Zamba var så snäll så snäll, Tack Nattis! <3 You made may year ;) haha. Sen vart det lite Dressyrfix inför nästa veckas dressyr DM.. Tog bara sissodär en sex timmar eller ngt, men det vart mycket snack till höger och vänster med, sådant som behövs.. Så nu har vi varit ute på långpromenad och nu ska matte ta en dusch och sen ska vi nog leka lite. Imorgon ska vi springa igen och på tisdag börjar hundkursen. Och just nu känns den som den behövs.

over and out
Maria

Bauhaus



här sitter vi på Bauhaus parkeringen. Sugna på mat och en promenad i det fina vädret!

over and out
Maria

vaken - way to late!

En kanondag på jobbet, fortsatte på samma sätt och slutade på samma sätt. Blev att träffa Sindy för första gången för lill Colan idag. Det gick ju rätt så bra det. Han är för snäll och Sindy med till slut ;) Det kommer ju bli kanon det där. 
Blev även pizza med gänget hos Svalling's, där är det ju gott om plats! ;) Det blev en film med långt namn jag inte kommer ihåg, men det va helt OK. :) Sen vart det lite hundcirkus m.m. Mkt trevligt. Kom precis hem..

Imorgon blir det verkligen fredag på riktigt, jag har jobbat hela veckan och är ledig helgen. (y) Imorgon blir det en lugn kväll och bara varva ner inför helgen. På lördag blir det först stan och sen till stallet och fixa inför DM. Söndag blir det en lugn förmiddag och ev kanske man skulle få ta sig en liten ridtur :) Annars blir det kalas på kvällen. Like like. Nu ska jag sova!

over and out
Maria

onsdagarna är räddade!

Heja! Äntligen är dom tillbaka! Mammas Nya Kille, det är helt klart det bästa programmet på hela P3! Kanske nästan på hela radiofrekvensen? Inte omöjligt ;) Så nu är mina onsdagar räddade i höst.

Här kommer ett smakprov, Katla berättar om sin gräsplätt. "Kossa, det luktar kokosfett!" haha


Och nu när jag är lite hundledig här hemma eftersom farmor och farfar har tagit med sig min ögonsten på utflykt så har jag hunnit handla, diska, plocka iordning, damma, damsuga och tvätta golvet!! Heja, äntligen är det gjort, som jag har tjatat om i flera veckor :p Samtidigt om MNK vrålar ut i mina högtalare. Lovelie!

"Vi syns i marschallens skugga, Amen"

over and out
Maria

RSS 2.0