090226

Torsdag men känns som fredag

Har kännts som om det är fredag i två dagar nu, blir så konstigt när man är ledig såhär mycket. Tur jag inte är det jämt säger ja bara ;) Just nu stekts det pannkakor, testar och ha i lite rågsikt och ser hur det blir, men plattan är ju verkligen hel seg så det tar världens tid, och jag som gjorde en dubbelsats för att peter och kanske henke skulle komma och äta och så blir det bara jag... aja, mycket matlåda.

Har varit på banken och satt in lönen, varit på BIVA och fixat det sista på bilen så nu är det redo för besiktning, sen har jag köpt sand och mat till kisse katten. Så duktigt jobbat Maria (y) Sen bär det av till Åby, ska hämta lillbrorsan på dagis och sen hem till mamma, mellan landa där och sen åker vi till linköping och hälsar på syrran på sjukan. Blir lite stopp på IKEA och så innan med ;) Det måste man typ när man är i linköping. Kanske skulle köpa Olja till bilen med när jag ändå är där...

Men nu måste jag gå ut till pannkakan. Imorgon blir det att handla mat och fixa inför kalas i helgen.

over and out
Maria

090225

Löningsdag : )

Ledig idag, eftersom ml är på kurs så jag har bara tagit det lugnt och det är ju verkligen det värsta med att vara ledig, det känns som jag har hunnit med hur mycket som hellst idag bara för att jag inte ska till jobbet.. va konstigt det kan bli. Snart ska jag allafall åka till stallet och ta hand om Figaro, ska åka runt tjugo i två hämta min lön och sen drar jag till stallet. Har precis laddat upp usb-minnet med nya låtar så det blir en trevlig bilfärd.

Sen blir det hem och bara ta det lugnt. NU är jag allafall frisk från stackars Nattis magsjuka som ju kunde ha drabbat mig.. tre dagar och det var exakt 72 timmar sedan vid fem i tio imorse så det känns skönt nu. Jag kan ju bli drabbad när som hellst men nu har jag sluppit den.

Sista minuterna på Ellen sen stallet. Uppdaterar kanske mer sen.

over and out
Maria


HERREGUD!

Kan man någonsin bli så trött... Varrenda kanal jag tittar på handlar det om dom, hur orkar alla? Det är ju konstigt, att inte få komma på olika tillställningar och sen helt plötsligt ska dom gifta sig? Hel sjukt!

Dagens no no ; Daniel och Viktorias förlovning

090224 födelsedag!

Peter blir hela 22

Tiiidig morgon idag, inget jag är van vid.. så jag halvsov lite i sängen efter firandet sen... Skönt va ju det! Blir att vi firar honom mera sen i helgen. Blir så svårt att hinna med i veckan. Så kalas med tårta på lördag och söndag :) Och på måndag då mamma ska firas. SÅ GOTT!

Ska fixa till lite mat snart med, födelsedagsbarnet har beställt lax, men jag vet inte om jag orkar laga något. Så himla seg efter den långa "sovmorgonen". Ske se vad han är up to, kanske kan han laga? (a) Jag har faktiskt fått inspiration till att söka jobb nu, och det är inte ofta det! Bäst att inte störa rytmen faktiskt. Sen vid tre är det jobb : ) och sen är jag faktiskt ledig i fem dagar.. haha, ML ska på kurs så vi ska ha stängt.. så på onsdag blir det en heldag i stallet med smörj och allt som jag inte gjorde i lösdags eftersom vi skulle till nathalie plus att jag hade stallet. Så då kan jag ju göra det på onsdag.
Torsdag blir nog att bara ta det lugnt. Fixa med något som jag säkert kommer på då.. haha, sen ska jag nog åka till sofie på sjukan med. Slå henne på lite guitar hero!

Over and out
Maria

090222

söndag - hel seg dag

Blir inte mycket uppdaterade på helgerna. Älskar helger. Det händer så mycket kul! Ingen spännande i veckorna direkt. Tänk om man hade ett kul jobb med massa arbetskamrater man kunde prata med om hur helgen har varit, om vilka bra fynd man ha gjort, vad man ska köpa till lägenheten när man åker utomlands på semestern. jag saknar det. Ett jobb?

Sov hos Nattis i linköping igår alla fall. Mycket trevligt och jag lyckades personligen väldigt bra. Vi var ute och åt på fyra årstider och vi säger att det va gott, eller "då säger vi så" ? ; ) "vasser" "madmoiselle" (stavning) Ja han va rolig. :) Sen kolla vi på melodifestivalen och det va ju rätt bra, ingen riktig topplåt än alltså, bara en vecka kvar nu...Blir väl att skicka något skit och hoppas på att alla andra är lika dåliga. Sen vart det lite häst hoppning och slutet på två filmer. somnade skönt på soffan :)

Hemmåt imorse, körde Lina till apoteket och Kalle och jag styrde mot sörrping. Vi röjde runt lite i cafeterian och kansliet innan vi mockade, och sen kollade på lite "hoppträning". HEJJA FELICIA! Mindre hejja på andra ;) Sen tröttna jag på att frysa så jag åkte hem. Sen har det inte hänt mycket här ska jag säga. Vi har bakat till Peters födelsedag och nu sitter vi nästan bara och väntar på att tiden ska gå så vi får gå och sova. Imorgon bitti ska jag tvätta. Ska tvätta täcket och lakanen i ättika typ två gången! Kisskissen........

Nu blir det nog kanske lite Mia och Klara om ja inte har missat det totalt. Kanske har lite tur och får lite bilder från ridsportsgalan idag med ;)

over and out
Maria

090220

Fredag och helg!

Ja äntligen! Började helgen med en lång promenad ner till strömmen i stan och satt där ett tag, så rent ut sagt jävla skönt och sitta där i solen alltså! Det va varmt, solen sken, inte allt för mycket folk där, vindstilla och massa fåglar som kvittrade i träden. Helt underbart! Jag längtar som en galning till sommaren. Har nog aldrig riktigt gjort det förut men nu gör jag verkligen det!

Stannade till hos henke på vägen hem, dom hade hittat två treor som dom försökte övertala mig att vi ska flytta till.. gick med på att vi kanske kunde gå på en visning af ;) Men nu verkar det som dom redan var tagna så vi får väl se, henke får bo hos oss ett tag och sen vet i sjutton.. jag vill verkligen inte flytta från den här fina lägenheten. I like it here. Men vi får väl se, det skulle vara jäkligt kul att bo ihop, men hur länge? Vi får se, blir ju mer pengar över men det är tyvärr inget jag kommer att märka av eftersom jag redan betalar mindre än hälften av det jag ska.

Nu blir det en dusch som faktiskt är väldigt välkommen och sen ska jag ta cykeln till ICA och handla lite smör, mjölk och choklad då det ska bli bak till peters födelsedag på tisdag. 22 år, kan man inte tro ;) Slänger in lite bilder på lägenheten så förstår ni vad jag INTE vill flytta ifrån i första taget!

Köket som är underbart, dock lite stökigt på bilden, badrummet med underbara spotts och fina nya inredning


sovrummet med fina tepeten och väggen som nu är vit, med sängen och fint golv!

over and out
Maria

ändrade planer

sofie och jag ska åka och bowla. Jag ska slå henne så det bara smäller om det, hoppas att alla dom där timmarna framför Wiie har gett något ;)

over and out
Maria

090219

Torsdag aka. tvättstugedagen

Ja, tvättstugan började vd halv nio och inte sju som den ska.. jag är för trött på morgonen alltså. Men var uppe rätt sent igår faktiskt. Såg hela Dirty Sexy Money, skit bra! Och sen halva Seinfeldt. Den är ju för kul, "helloooooooo" ;D Dessutom har jag varit duktig och tvättat golvet nu om man kan kalla det för de, den är micromoppen eller vad det är är helt värdelös. -.-

Blir allafall stallet ikväll och då ska jag få manligt sällskap, det är ju alltid trevligt. Inget vidare att vara själv där sådär sent. Skönt , skönt. Ska rida massa, är hur sugen som hellst nu, känns som det var hundra år sedan jag red ordentligt. Men ikväll ska jag rida och på lördag, då ska jag tillbringa hela dagen i stallet! Smörja, tvätta, mocka noga, borsta á la Ida. mm, en heldag!

Nu är allt allafall tvättat klart hemma så nu är det bara att fara upp och ner och trycka på torktummlaren var 40 min.. Måste diska snart med, innan jag börjar med maten. Idag blir det en riktigt goding från skoltiden; Pasta med skinksås! MUMS! Känner hur det vattnas i munnen redan. Måste nog springa och börja med en gång! Ska se om Peter kanske kan ta lite bilder på fina figaro ikväll :)

over and out
Maria

DRZan

Har varit på mötet med arbetsförmedlingen nu, kändes mycket bättre än de  andra gångerna jag har varit där. Hoppas att det hände rnågot i mitt liv snart, något kul, som har typ med jobb att göra ;)

Nu blir det snart mat och sen ljura. Händer inget annat spännande idag. Kanske borde vi handla för nu finns det snart inget att äta.

over and out
Maria

090218

Onsdag, men ingen figaro

Snart dags för möte med arbetsförmedlingen. Har precis kommit ur duschen, vet inte om det är kroppen som fått en chock av denna "tidiga" dusch eller om jag är nervös för nu sjutton mår jag illa, och det känns inte som det brukar. Jag höll mig ju allafall ifrån Månsons sjuka nu så jag hoppas jag inte har träffat någon på stan eller jobbet som kan ha smittat mig. Jag blir helt galen snart. Men spyr jag så gör jag! Orkar inte gå och tänka på det hela tiden längre. Man blir helt psyk!

Ska gå och torka håret i blåsen snart, vet ännu inte vad det blir för frisyr men troligvis utsläppt med mittbena all the way eller uppsatt Lilla My-toffs. Smidigast nu när jag mår lite dåligt :P Håre blir lixom som en extra mössa på skallen och så ner på axlarna och ryggen. Rätt bra när det blåser kallt.

Ingen Figaro idag men det blir nog en Figaro imorgon, dock är jag osäker på om jag ska ta det på fm eller kvällen. Måste kolla upp om det är några aktiviteter i ridhuset. Har ju tvättstugan med, så det lutar åt kvällen faktiskt.

Men nu måste jag gå till badrummet, illamående eller inte :( Och sen dra mig till arbetsförmedlingen. Nu ska de bli ändring i livet, hoppas på en bra sådan. Jag vill verkligen ha ett jobb nu, ingen som vill ha mig?

over and out
Maria

tisdag 080217

coldman coldman colmaan

080217 11:00:00 Det är nu ja, och vad ska Maria göra enligt schemat? Jo städa och vad gör Maria, ja inte städar hon allafall, data nörd! Jag kommer inte igång. Hejja Maria, not! har allafall ringt till vårdcentralen en en gång och avbokat min andra tandläkartid. Suck, tänk om man hade pengar alltså, så det kunde bli av, jag vågar typ inte gå snart om jag väntar mera. Ingen lust att få hål och grejjer. Nae.. bäst att borsta tänderna!

Ska bara koka potatis och göra sås, har gött kött över från farmor och farfar igår. Så j*vla gott! :) Men nu måste jag ta tag i mitt liv, dra igång damsugaren och dra lite mer trasa och mopp, så det blir snyggt här hemma! Imorgon ska jag allafall till arbetsförmedlingen hoppas på lite förändring där alltså. Om jag fick ett jobb då är verkligen det första jag skulle göra ta och ringa Mia och säga att jag köper Figaro. Skiter i allt annat. Det är mitt nummer ett prio nu, sen skulle jag ringa till tanläkaren ;)

over and out
Maria

oh yes

The Story Of The Impossible

Whatever happened to the great escape
The finest enemy.
Crafted with pride by monsters on the train.
The world is great to suckers

We have the story of the impossible
A tale passed on so frail
One of make-belief
Maybe impossible to achieve
And really close

Who sew the lion's hungry in the cage
With the confidance of a clown
The little man who rises on the stage
As he falls without a safety net

We have the story of the impossible
A tale passed on so frail.
One of make-belief
Maybe impossible to achieve
And really close

Whatever happened to the great escape
And all the plans we make
Crafted with pride by Monsters on the train.
The world is great to suckers.

We have the story of the impossible
A tale passed on so frail.
One of make-belief
Maybe impossible to achieve
But oh so close

over and out
Maria








Söndag

Helgerna går så fort att jag knappt hinner blinka

Fredag blev en slappar dag i princip.. åkte och hämtade Sune katt på morgonen och sen kollade jag kissarna lite när dom lekte, sen diska lite och så.. Sen efter lunch gick Peter och jag på stan och handlade lite till min bankdosa och Peter handla present till sin pappa som fyller år. Sen hem och sen åkte jag till stallet och förberedde lite inför kursen Virpan och jag skulle gå på. Hem, kolla på Let's dance och sen sova. Och Hjälp har verkligen blivit skit dåligt!

Lördag blev tidig uppgång, till sörrpig och hämtade Virpi och efter en körning som virpi skulle önska slutade med att någon tog mitt körkort så kom vi alla fall fram och hem också. Släppte av frida och virpi i söderköping och sen for jag hem och fick mat av mitt hjärta och så fixade jag efterrätt. Kladdkakshjärtan med vispgrädde toppade med bär och chokladhjärtan. Gott gott! Sen blev det bara till att försöka sova för jag hade träffat en magsjukling på fredagen så det finns stora osostecken i min vardag. ;)

Söndag, idag med andra ord har jag åkt till kusinen så han har fixat min bil så nu ska vi besikta den af :) känns bra. Kanske blir att kolla på en bil med drag men jag vet inte, trivs ju så himla bra med min pruttbil. Nu ska jag allafall dra mig till stallet och fodra och släppa in hästarna, sen åker jag nog ner till willys och köper ngt käk och sen tillbaka och ha kvällen. Sen ska jag hem och sova för nu är jag helt slut. Bara 1 dag kvar tills jag är "fri" från sjukan också ;)

over and out
Maria

Torsdag

jag vill ha helg och sommar!

Ja det vill jag verkligen, är så jävla trött på allt. Sen vill jag bara flytta fram tio eller kanske tjugo år i livet.. vill bara att allt ska bli bra, inga mera motgångar tack. Ingen mår bra av det, men jag antar att det behövs för att uppskatta det roliga här i livet. Men när fan ska allt ta slut? När kommer det där roliga som man längtar efter? En vardag som rullar på, med jobb, god mat, fritid och familj? Min framtid ser just nu ut som seg, arbetslös, halv god mat, för mycket fritid och familj. Kan man inte ändra på fritid och jobb? Bäst jag slutar nu annars blir det ingen rolig blogg. Bara dystert här idag.

Ge mig sommar, sol och bara lyckliga besked tack!

:(

over and out
Maria

Onsdag

Halva veckan gången

Idag fyra dagar (fem) innan löning damp det ner, lönespec från scandic. Jättetrevligt! Längre ner i högen låg en kallelse från Folktandvården. Vips! så blev jag typ 700 kr fattigare.. Något som jag faktiskt har tänkt att jag ska gå och göra men jag vet inte om just nu är den smartaste tiden att göra det. Bokar ju hellre om till sommaren. Då har man ju lite mera att röra sig med.

Har fått kursinfo om Equipe kursen som jag ska gå på med Virpi på lördag med, så det ska bli kul. Vi ska träffas på Scandic innan och käka frukost :) Mycket gott yes.

Just det mitt akvarie fortsätter neråt i livlighet, min störa fina gröna växt som har tagit upp massa plats i akvariet har helt plötsligt börjat rugga eller något. Den har tappat alla blad och det ser ut som det växer mossa på den, jättekonstig. Jag kanske har en sjukdom i vattnet vem vet? Ska kolla upp det där nu och se, kanske ska satsa på mina två malar ett tag. Dom kräver ju inte allt för mycket kärlek ;)

over and out
Maria

.

nae nu gillar jag mitt hår igen.
Förlåt håret men du måste
allafall klippas av och snyggas
till. Nu vet jag hur du en gång
har varit på skallen min.
Ikväll eller imorgon då bokar
jag tid. Nu ska det falla!

over and out
Maria

2009-02-10

Back at ya', ka ka ka ka!

Jodå, som alltid den här tiden på dagen så står Ellen på. Hon är ju bara för rolig, men just nu är det faktiskt "12 days of givaway" som lockar. Det blir väl att försöka göra något åt det här hemska håret jag har på skallen, alltså fy fasen. Det är verkligen hemskt nu, inget roligt alls. Får nog ringa till Mia snart. Blir nog en tuff frisyr :) Uppklippt, ny lugg och lite fix och trix.

För övrigt så har städning stått på mit schema idag. Gick inte riktigt upp när jag skulle men jag har fasen städat hela husen (lägenheten) nu, bara damsugning kvar.. plockat, diskat och framförallt dammat. Det behövdes verkligen! Så nu känns det bra. Ska lägga över lite låtar på USBminnet och så jag har till stallet sen ikväll, ska ha kvällen där.

Imorgon blir det stallet på kvällen då jag ska ha kvällen åt Virpan. Så jag hoppas att den värsta snorigheten har försvunnit då så jag kan rida utan att bli hög på alla jobbiga inandningar jag måste göra, haha.

over and out
Maria


måndag

Känns lite bättre idag. Dock fortfarande inte helt frisk, men slipper man febern så är man ju så gott som frisk. Bara lite sandpapper kvar i halsen och lite morgon snuvig. Nu ska jag väl gå in och sminka mig lite grann och sedan gå och jobba. Mår lite illa efter maten nu men jag tror att det beror på att jag åt frukost halv elva och mat vid halv ett.. Magen hinner nog inte riktigt med i mitt snabba tempo ;)

Annars händer inget spännande idag. Bara en "vara" dag. Nae jag vet inte ens vad jag ska skriva. Lika bra att låta bli så slipper det bli ointressant.

over and out
Maria

fortfarande

usch, nu är det verkligen synd om mig, tredje dagen nu, stackars mig alltså. Nästan så att jag kanske måste vara hemma från jobbet imorgon.. en dag kan jag ha råd med men inte fler, dessutom ska vi ju gå ut på fredag så jag vill verkligen blir frisk nu tack! Har nyss kommit upp ur ett varmt och skönt bad med badbomben jag fick av Mia. Superskönt! Nästan så man vill byta lakan inatt med, äckelbasiller.

Peter är duktig och diskar men han hostar mellan varje tallrik så jag undrar hur rent det verkligen blir ; ) Sen när han är klar med det har jag lovat att vi ska baka kakor, syltkakor. Sen blir det väl snart kvällsmat och så lite tårta som vi fick av Bosse igår på det. Kanske att jag ger mig upp på vinden och letar efter min klockradio som jag hade hos pappa för jag saknar verkligen att vakna till radion, har tröttnat på alla låtar som finns på mobilen nu.

Sen blir det kanske Ica Ljura, lite frukt och C-vitaminer skulle ju inte sitta helt fel en dag som denna. Slut på gnällande nu, hoppas på bättre tider imorgon.

over and out
Maria

sjuk

Ja fy fasen jag är nog verkligen sjuk nu. Var trött och seg hela dagen igår och helt slut efter en liten promenad med kusinernas hund. Lite ovanligt när det gäller mig, men jag är lika seg idag så det kan inte vara något tillfälligt igår. Känns som om jag hade feber men jag tror inte jag har det, himla konstigt det här... Ont i halsen med så jag har väl säkert blivit drabbad av influensan nu med.. gah, hoppas på en lugn stallvecka nu..

Och det värsta med allt nästan är ju att peter också är sjuk och ni vet ju hur det är när en man är sjuk.. hundra gånger värre än vad det verkligen är.. Så här sitter jag med en halvt invalid sambo, ett berg med disk och en liten lista med saker som man gärna vill ha när man är sjuk. Typ massa frukt och sånnt. Kanske blir att ge sig ut imorgon och köpa frukt och en feber termometer så vi kan avgöra om vi verkligen är sjuka eller om vi bara snackar ;)

Lägger ut lite bilder på bästaste Figaro som jag förövrigt inte har kunnat rida på alls nu i helgen :( JAG HATAR ATT VARA SJUK OCH INTE ORKA NÅGOT! : )


over and out
sick maria

torsdag, snart helg

Igår kände jag verkligen att mitt liv bara går till spillo så här 9 månader i arbetslöshet. Så jag tog tag i saken och gjorde upp ett schema för mina dagar. Såg väl ut ungefär såhär ;

Måndag, Träning, söka jobb och laga mat och egen tid.
Tisdag, Städning här hemma, söka lite jobb.
Onsdag, Stall på förmiddagen, städa hos fisk på em.
Torsdag, Tvättstugan och laga mat.
Fredag, Träning, Söka jobb, baka.

Hoppas bara att jag kan hålla det ;) Ingen som hålller koll på mig men jag vill verkligen ha lite förändring i mitt liv nu.. Inget vidare att fördriva dagarna framför datorn. Nu blir det att dra ner i tättstugan och fixa den sista maskinen och sen ska jag dra till affären och handla lite. Med vårat nya gemensamma konto. Dessutom har vi gjort upp en budget som vi ska försöka hålla tillsammans och kommit fram till en lista på gemensamma saker som vi ska köpa när det blir pengar över. Så nu känns allt hur bra som hellst! Kul med lite ordning och reda hemma.

nae nu måste jag "röra på fläsket" så det händer något här hemma. Fin Figaro och busig Ville på bilen :)

over and out
Maria

4 februari 2009

that's today

Låg och drog mig allt för länge imorse. Not to good. Upp och kasta i frukost och hämta sofie, körde henne till skolan och åka till stallet. Gjorde allt i omvänd ordning idag så det blev ju lite roligare.. Tänkte inte rida först men Maria skulle också rida så då är det ju kanske inte det bästa idéen att släppa figge så det blev en ridtur för oss med, tur va väl det för fy fasen va fin han var idag :) Åh, då var jag lycklig när jag red!! Jag lovar att det är ländtäcket som gör det! Wiie wiie wiie :)

Nu har jag precis kommit ur duschen, stog där länge idag så nu är jag varm igen.. Det bruna börjar försvinna fläckvis nu så ikväll eller imorgon blir det nog att göra en liten skrubb så det försvinner helt. Inget snyggt att vara fläckig.

Slapp även laga mat då jag stannade påvägen hos farmor och farfar som hade en portion över.. haha. Skönt med gamlingar sådär ;)

Nae nu måste jag nog blåsa håret, sminka mig tyvärr, haha, och sen bär det av mot jobbet för tre timmars hårt slit. Sen hem och byta däck på min cyckel för imorgon ska jag ut och cyckla! Och så måste jag nog ta tag i disken med och så har jag tvättstugan. Det vart visst mcyket och göra imogon.. bäst jag går och lägger mig tidigt.

over and out
Maria

:(

Ja nu har ännu en av mina fiskar sagt adjö till världen. Hemskt att bara sitta brevid och se honom ta sina sista andetag,  var det ett tag sedan har rörde sig så nu är han nog borta. Det är verkligen hemskt när djur dör, även om han "bara var en fisk". Det va ändå min fisk. Tur att jag har malarna kvar allafall... Funderar på att kanske låta dom gå vidare till någon som kan/vill/orkar engagera sig lite mera i dom.. Nu vill jag inte släppa ner flera fiskar i jorden och den här blir den sista som åker i toaletten. För här finns inget bra ställe för en fiskbegravning :(

RiP fisken

over and out
Maria

Måndag

möte och jobb

jodå skulle varit möte med arbetsförmedlingen och min handläggare/handledare idag men så en timme innan mötet så ringer det en tjej från arbf. och säger att han är sjuk. Herregud. jag får verligen ingen hjälp av dom. Ska jag vänta på att få hjälp/jobb för att min handläggare är på tjänsteärende/ledig/sjuk. Suck på arbetsförmedlingen alltså. Så nu blir det att ladda om för jobb istället. har allafall uppdaterat mitt CV och fixat och sökt lite annonser, nu är det ju bara en massa sommarjobb ute.

Kul för Yvette att hon ska på arbetsintervju, hoppas det ger något! Och jag ska också gå på arbetsintervju, dock vet jag inte vilken dag det blir.. hoppas någon gång det här året allafall!

Nae nu ska jag gå och slänga lite av disken i diskhon, kolla mitt konto och sen gå och jobba.

over and out
Maria

vilken dag?

känns som det kan vara vilken dag som hellst i veckan, men jag tror det är söndag...

Ryttargala igår då. :) Började med lite iordning görande här hemma, damsugning och lite sånt för att få nerverna på andra tankar men det hade jag inte behövt men det va bra att jag damsugade allafall ;) En vecka försent.. Sen kom Sofie och Tobbe vid tolv så vi fixade till hår och lite smink, behövdes ju inte så mycket smink allafall, haha. Sen var dom snälla nog och körde mig till Söderköping med. Stannade hos Nathalie och så gick vi ner till Mia och förminglade lite, det va trevligt :) Sen bar det av mot bussen som bar av mot Linköping via Norrköping. Och det var första gången på tror jag nästan ett år jag åkte bussså långt utan att gå av innan min slutdestination. Hejja mig!

Väl framme blev det lite mingel och sådant, såklart. Trevligt att umgår med alla utanför stallet också. Sen satte vi oss vid borden jag fick Micke och Bosse till bordet bästa platsen enligt mig själv, även om jag nästan hade velat haft Erics plats, haha. Middagen eller kanske själva galan var lite långrandig ett tag men några tjejer på scen lättade upp stämningen och vi dansade loss vid borden. När "äntligen" själva galan var över så vart det ju lite mera livat så at säga. Det finns verkligen inget mer roligt på sådanna här tillställningar än att se när de "vuxna" släpper loss. Det är verkligen det man går och väntar på hela kvällen. Det var en mycket rolig kväll som bara gör mina ögon mer öppna för vilka som man verkligen "vill ha att göra med". Endel kan man ju bara skratta åt, för att de är roliga eller patetiska.

Bilder kanske kan komma någon gång men tills dess får ni hålls ;) Nu ska jag se om jag kan hitta något jag kan käka på för nu var det ett tag sedan jag åt mat.

over and out
Maria

RSS 2.0