100329

blä och fyy

Ja det har inte hänt mycket kul sedan sist! Jag har varit magsjuk eller fått i mig något som min kropp inte tyckte jag skulle ha kvar i systemet allafall. Fy, så hela söndag kväll och natten till måndag va intensiv.. idag har jag dock sluppit allt. Så det känns som det är påväg bort, hoppas det. Har inte riktigt tid att vara sjuk nu :P kan dock gärna vara det snart..

Fick tiderna till praktiken förut med.. Ja men hej vi börjar med att jobba 8-16 el 14-22 varje dag i sex dagar i steck! Ja men visst..! "sen kan du vara ledig den 12.e" Ja tack! Jag lär vara helt slut.. "Hur är det med kläder förrsten. Ska skjortan vara lång eller kort ärmad?" "Ja det spelar ingen roll. Du ska vara prydlig, för det är du väl?" Åh vad jag ser fram emot min praktik.. Har inget positivt intryck än så länge.. Blir nog en kort praktiktid.

Sune är allafall en mysig kissekatt :) Vi har mysat nästan hela dagen, och nu har han fått blötmat och ny sand så nu är han nöjd :) Mysgubben!

Nu ska jag gå ner med soporna, det mest ansträngande idag :P och sen blir det väl nästan att ge upp för dagen. Men det känns trist för det är det jag har gjort hela dan.. Men men, så är det väl att vara sjuk.. Nu ut med soporna!

over and out
Maria

100327

imorgon är det ett år, men också en månad..

puh, nu är jag äntligen hemma efter vad som känns som en hel helg i göteborg! Åkte ner på fredag förmiddag och började med att hälla spolarvätskan i fel behållare så vi fick be om lite assistans på en bilverkstad.. haha. Men sen rullade vi på, hade allsång i bilen eftersom jag var med ;) stanna på McDonalds och käka med, soligt väder och solbrillor på, sommar skivor och skinnjackor, som att va på väg till festival! Hur jag nu kan veta det eftersom jag aldrig åkt på festival men det kändes som det af :D Väl framme instalerade vi oss i stugorna och åkte ner till stan och shoppade loss, träffa jossan :) och sen käka vi på ngn restaurang. Helt slut hemma sen gick vi i princip och la oss direkt. Idag har vi bara gått på mässa och det har tagit hårt på huvudet.. Det har varit en skitkul helg och det var länge sedan jag hade så kul i "goda vänners lag"!! :) Tack tjejer!

Det var ju ett tag sedan jag bloggade sist så jag kan ju säga att jag har något intressant på gång, men jag ska inte avslöja något förrens det är klart. Har varit och kollat på lite lägenheter också men det blev inget av dom så det är ev en ny på tisdag annars är det rätt dött på den fronten just nu, blir nog kvar hos pappa ett tag..

Imorgon blir det stallet och sen ska jag åka och hämta Sune och vara katt vakt i ca en vecka :) Så det ska bli så kul, saknar honom lite faktiskt. Även om det är skönt att slippa håren på kläderna hela tiden.. ;)

Nej nu ska jag slå ihop datan. Är helt slut efter den här helgen. Imorgon blir det lugna gatan. Natt natt snyggingar!

over and out
Maria

100322

Ny vecka igen..

Tiden går så himla fort nu. Känns som det var fredag igår och det är redan måndag idag. Helgen har varit bra och händelserik. Fredagen började sådär men slutade ganska bra faktiskt. Lördagen var det jobb på Scandic och stallet som gällde, lite tråkigt att jag fick vara ensam på kvällen men jag överlevde så det fick gå det med. Söndag va Scandic på morgonen och sen mot Mjölby och innebandy med Ludde och mamma, och som vanligt så lever jag mig in väldigt mycket, men det är ju så kul :) haha. En mamma tyckte jag kanske skulle bli kommentator, men jag jobbar ju lite extra på det i stallet så det räcker nog med det.. Sen hem till Soffy och Tobias en stund och så lämnade mamma av mig i stan igen. Sen träffade jag Rony, vilket var hundra år sedan sist kändes det som men på ett sätt ändå inte. Så det har varit en fullspäckad men skön helg. Tack till alla som är så underbara och snälla mot mig just nu! Jag trodde inte jag hade så många vänner som jag faktiskt har, tack snälla ni! :)

Idag har jag dock inte varit så effektiv. Tog ut en välförtjänt sovmorgon (ända till halv åtta) inte likt mig men blev inte längre tyvärr.. Sen har jag ringt runt och kollat lite med skola och så och det går väl lite framåt. Har några lägenheter på gång med som jag hoppas att jag ska få gå och kolla på så det är bara att hålla tummarna för att allt går som det ska nu och att jag får någon av dom allafall! Nu ska jag sätta mig med lite anteckningar till sista provet som är på torsdag, samtidigt som jag tänker svulla läsk och kanske ngt gott till. Sen blir det stallet och kvällsfodringen som gäller.

over and out
Maria

I wanna go crazy!


100318

ett MVG till! (y)

Nu är det helg för oss som är lediga på fredagar ;D Woho! Helg helg helg :) Imorgon blir det att dra ner på stan ochsöka lite utbildningar, skriva in på värdelösa arbetsförmedlingen, men det är alltid värt något. Sen ska jag gå och se vad soc säger om bidrag, för hos pappa kan jag inte bo! Sen ska jag träffa h. uh, så det blir nog en tung kväll sen. Men hoppas Willy åker ut från Let's Dance! För annars tänker jag bojkotta finalen nästa vecka!

Lördagen blir jobb från 7 tills det är klart, dock senast 14.00 Så det känns kanon. Sen blir det stallet på dirren. Em + kvällen så jag hoppas det är lite roliga folk där då så man har någon man kan fördriva tiden med :p Sen blir det samma sak på söndagen, upp och jobba, vet inte när jag börjar dock men runt 7, 8 allafall och jobbar till halv elva. Sen blir det att åka till Mjölby med Ludde och kolla på när dom spelar någon knatteliga, innebandy är det af. Så det ska bli kul, hemma runt sex så det blir en skön söndag kväll.

Dagen som varit, vaknade jag så tidigt så jag hann tom kolla Fb och slöa lite innan jag behövde gå utanför dörren! När hände det senast? Haha, kom så tidigt så tom Negme va sen, det ni! Åkte till skolan, fick tillbaka Affärsturism provet, MVG även här. Kanon Maria! Bara två prov kvar, sen är det slut på skolan typ. Tråkigt det för det är så kul! Men jag hoppas på att det kan bli jobb efter nu så jag verkligen kan få bygga upp lite buffert, köpa saker jag vill och bara äta massa god mat, I MIN EGNA LÄGENHET! ;D

Nu ska jag ta en Ipren innan det blir värre med allt, sen ska jag slänga mig i soffan och söka ett jobb och sen bara slöa tills det blir HC och lämna tillbaka sterio helvetet, hämta mat hos farmor och farar och sen styra Asta mot stallet. :) Möte ikväll!

over and out
Maria

100317

två måander kvar till norges nationaldag. och till astas bestikning ;)



Nej, nu är det lilllördag och vad gör jag.. INGET! iofs, har jag ju försökt få ihop ett gäng till fredagsröj men inget annat. Låg i sängen och kolla på TV/Fb/msn till halv två idag, haha. Så skönt för en gångs skull! :) Sen blev det upp och plocka tvätt, diskmaskin och nu har jag även pluggat lite med. Hade tänkt en tur till Hageby med men nej å blev det inte, jag tar turen förbi imorgon. :)

Skola imorgon med. Fick tillbaka två prov igår och det var ett VG+ med två poäng ifrån MVG, slarvsaker med dessutom så lite surt, men bäst af.. :p och lika så det anda som af blev ett MVG och bäst där med.. enda med MVG för övrigt ;) Så om jag hade drukit vin utan att må dåligt av det så hade jag gjort det! Men jag firade med en kladdkaka och lite mums mums på lunchen :) Så imorgon ska vi gå igenom sista provet med LilliAnn och sen är det bara praktik 6 veckor, sen är det sommarlov!! Skönt, undra vad man ska göra i sommar bara, har ju inget inplanerat. Skulle vara skönt att dra utomlands eller jobba på något hotell på canaria eller cypern eller ngt men jag vet inte. Verkar svårt när jag inte kan någon spanska alls. Men jag hittar nog något. Annars blir det att snylta på pappa och rida häst hela sommaren! Och det är ju inte fy skam det heller.

Och en sak till, jag har träningsvärk i magen! Himla massa situps och massa igår på träningen så det känns skönt. Ska nästan ringa til Emma och säga det, men jag tror jag ska bespara henne det! ;) Nu blir det snart att börja med löpningen så jag kommer i form till sommaren. Då är jag omoståndlig för er grabbar där ute! HAHA! ;)

Åh, utgång i helgen? Jag längtar i såfall! Det var länge sedan jag var på Otten och röjde, ska bli kul! :)

over and out
Maria

100315

flytt

Jo, idag är det klart. Nu bor jag inte längre på G:a Rådst. :( Så nu ska det kapitlet i mitt liv vara klart. Började redan i torsdag och packade, och fy fy fy.. jag som brukar tycka om att flytta kunde inte riktigt se det roliga i det hela förutom att jag tog med mig i princip alla möbler i hela lägenheten och lämnade inget kvar till Henrik. Stackarn. Så jag var snäll och lånade ut TV bänken allafall. Jag kan inte vara elak! Jag kan bara inte vara det..

Igår började jag dagen med en lång promenad med Diesel vid åtta snåret, lite kallt på morgonen ännu men det är så skönt att bara komma ut ändå så det gjorde inget :) Sol, då ska man inte klaga, bara att dra upp lite om halsen :) Sen blev det in och kolla datorn lite, sen åkte vi och hämtade lastbilen, och åt hos farmor och farfar. Sen blev det bort och fylla lastbilen. Mamma och Björn var snälla och hjälpte till att fylla den och tur var väl det för jag hade nog inte klarat av det med någon annan :/ Sen fick jag hjälp av pappa här hemma och klockan tio igår kväll gav jag upp för dagen. Då har jag af fått upp de viktigaste sakerna. Så just nu ser det ut ungefär såhär;

.

Inte med världens bästa kamera på datorn men helt duglig för att se lite allafall.

Nu idag blir det till att läsa lite läxa, dåliga Maria har inte rört något på hela veckan. Sen ska jag gå bort till Hageby och för sista gången gå och lämna tillbaka min stereo till bilen.. KRÄVER PENGARNA TILLBAKA! Jag har bytt den där jävla sterion fem gånger nu tror jag. Och nu vägrar jag att få en ny! Pengarna tillbaka och handla i en annan affär. Sen ska jag ner till Ica och handla ägg. För idag ska det bakas till dressyr möte ikväll.. Sen blir det kvällen med, men det är alltid trevligt att tjäna lite cash. Men först, frukosten och duschen kallar!

over and out
Maria

100313

12 min på mig!

Lördag. en ganska skön sådan. Dock hade jag numera hemska tidigare underbara drömmar igen, så vaknade vid tio i sju och gav upp att försöka somna om igen. Gick upp halv åtta, gjorde mig iordning och tog med Disel till stallet. Vi kolla lite på Emma och Daiva, Elisabeth och Daiva, Ebba och Sölle, och några fler.. :) Det var ju trevligt.

Åkte till Coop och hämtade kartonger, sen vart det "hem" till G:a Råd och packa saker. Så nu är det mesta i kartonger och påsar, bara att packa in i lastbilen imorgon. sen blir det ett pussel med att få plats med allt här inne :p

Disel och jag ligger i sängen och lyssnar på pappa som pratar i sömnen i fotöljen och lite Ke$ha :) Samt kollar på Animal Planet, mycket på gång här.. Men snart blir det nog bara Animal för mina ögon börjar slockna. Imorgon ska jag ut på en långtur med Disel innan han åker hem igen till Soffy sen hämta lastbilen, äta mat hos farmor och sen flytta saker. Blä. det är femte gången jag kör mina saker nu. Trött på skiten, eh ja? Nästa gång jag flyttar blir det enda gången på minst ett år! Men nu ska jag sova, på rätt gott humör ändå. Måste vara för att jag tippade så bra på Melodifestivalen. Trodde på Anna eller Erik, och hade Salem som en joker, och jaa.. Anna etta, Salem tvåa och Erik trea (y)


over and out
Maria

100311

jag borde portas!


Igår spenderades dagen på bibban i stan och företrädde skolan. Många som hade bra och roliga frågor som vi kunde svara på och hjälpa till och vi jobbade väldigt bra ihop :) Karro och jag, kanon! :) Innan dess va jag ute och gick en "lång" promenad med Disel. Och njöt av solen. Efter bibban blev det stan en snabbis, sen till farmor och farfar, fick lite fika. Hem och packa väskan och sen till mamma. Sov där igår och åt lit god mat och efterätt. Firade mamma ensam för första gången på typ jaa, många år är det allafall. Kändes lite konstigt, men jag får börja vänja mig.

Men om jag bara kunde låta bli att läsa på alla sidor, läsa alla bloggar och artiklar i tidningar, sluta tänka på alla lät texter och associera allt som alla säger med det som har hänt nu så tror jag att jag skulle må lite bättre. Jag straffar mig själv hela tiden. Allt som händer påminner mig om honom, när ska det sluta? Jag orkar snart inte mera saker. Jag påminns om allt vart jag än går. Det enda stället där jag finner någorlunda ro är stallet. Där finns det minst saker som påminner mig om allt underbart som jag numera inte kommer få med dig mera.

Men allt här i livet har en mening, och om man tänker tillbaka så är jag så glad att allt har hänt som det har allafall. jag har fått ett mera värdigt liv. Jag skulle tom kunnat släppa allt bakom mig, men så kom bomben i tisdags. Och nu vet jag inte vart jag ska sätta mina gränser eller känslor. Det äter upp mig innifrån. På söndag ska jag kapa det flera banden och det gör så ont. jag ville verkligen inte att det här skulle hända. Jag har sattsat allt! Riskerat allt. Nu är jag tillbaka på noll igen. Och från i tisdags är jag under, hur man nu kan vara det? Men en positiv sak med det hela. Det går bara uppåt, och där ute någonstans finns någon som verkligen förtjänar mig. Mr charming, find me please?

over and out
Maria

skratta eller gråta

Ja, det finns allafall vissa fördelar








over and out
Maria

100308

jävla natt, jävla måndag, jävla karlar!

blä, igår somnade jag glad, jag sov så skönt, drömde helt underbara drömmar och jag var så lycklig! det var helt underbart.. men sen vaknade jag. åh, jag vill bara att tiden skall gå, men jag kommer aldrig kunna släppa det här. jag är som en hök. jag kommer hålla koll på varje steg, men hallå maria, det gör dig bara illa! ja, men jag kan inte låta bli. Jag vill ha honom tillbaka! det är väl nu det verkligen kommer på mig, att jag kommer inte kunna få tillbaka allt. Uh, tårarna kommer innan jag ens har gått upp ur sängen. Blä, jag som skulle ta tag i allt idag, nej fy fan, vilken jävla dag! dö, på allt. Jag vill bara lägga mig och sova igen.

Alla runt om är så kära, och hittar nya killar, ska flytta ihop, eller åka utomlands eller vad som hellst. Åh, jag får inget. Jag vill ha närhet. Jag vill ha kramar, mys och någon att ge all kärlek till, nu har jag ingen. Verkligen ingen! Blä, blä, blä. nej idag var ingen pepp dag alltså. nu ska jag åka till stan och försöka reda ut mitt liv. Om jag orkar, sen ska jag hem och bara tycka synd om mig själv. Stackars mig säger jag bara.

Jag som är så underbar, fin, snäll, glad och rolig, ser rätt bra ut ändå. Hur kan jag bli dumpad på detta sätt? Man flyttar väl inte ihop med någon och efter tre månader helt plötsligt inte känner något för den här personen? Åh, det gör så ont! Jag vill ge av all min kärlek som jag har! Men nu är jag trött på alla som inte vet vem dom är eller vad dom vill! Jag vill ha en seriös kille tack! Men jag vill ha Henrik :( FAN! :,(

over and out
Maria

100305

Fredag, mot hel seg helg!

Ja usch, hur står ni ut? Ni som alltid är ensamma på helgerna? Hur kan man bo ensam, eller jo det kan man för det är skönt att vara ensam hemma en vardagskväll och faktiskt en helg också, men nu är jag så van att sitta och slå på en film, Let's Dance eller Robinsson och få höra många suck och stön från den som håller om dig. Nej nu tar det ett tag till innan jag kommer att känna den känslan igen. Jag är inget bra på att komma ut och träffa nya människor, och allt mindre någon annan ny, men jag vet inte om jag vill det. Det är nog bara den jobbiga känslan som tvingar sig på. Nu vill jag bara gå under jorden ett tag, tills jag har en egen lägenhet. Jag har verkligen inget emot att bo hemma igen det är ganska skönt, men jag vill ha en egen lägenhet. Fan på CSN!

Dagen som så har varit slapp, jag låg i sängen länge, in och duscha och drog till stan och köpte lite tröja till mig och en present till Soffy. Bara mamma kvar nu då.. Men det ska jag nog hitta det med :) Efter det åkte jag och kollade på en fin lägenhet som jag drömmer mig bort med lite, får mina tankar på annat, lite mera positivt.. Sen åkte jag hem och åt mat. Fick ett ryck på köket så nu är det städat i kök + badrum. Härligt och skönt. Ska ta och plocka ihop lite i rummet om jag ska få in alla mina möbler och kartonger om en vecka. Kvällen blir som sagt piss, ska försöka att koppla bort hjärnan tills let's dance börjar. Sen är jag nog fångad. En vecka som "fri" idag med usch. Imorgon blir det stall och på söndag då ska jag få rida =) Äntligen, hundra år sedan!

Ledsen att allt är så tråkigt, men jag har lite svårt att se positivt på allt. jag saknar verkligen min andra hälft och det är så svårt att inte ta upp telefonen och bara ringa det där samtalet och bli varm i kroppen, eller få det där smset som får mig att le tills jag får kramp. Och jag kan inte sluta tänka på den gången jag förstod att det var allvar "mina ben skakar". Fan hur kunde allt gå så fel? :(

over and out
Maria

100303

Grattis mamma!

Börjar äntligen komma igen lite nu. Känns som Rony sa "det går bara uppåt" Även om det känns som två steg frammåt ett steg bakåt.

Idag ska jag försöka ta mig i kragen och göra något åt "mitt" rum. Ta ut Soffys saker ur garderoben och lägga in mina.. Sen åste jag försöka se till att jag får plats med alla dom sakerna som kommer att komma sedan när jag ska hämta mina möbler och kartonger. :/ Usch, är så trött på att flytta nu.. ja det är sant. hon som älskar att flytta är trött på det. Nu har jag flyttat fem gånger på ett år. Inte två gånger till tack. Nu ska jag flytta en gång till en bostad där jag ska trivas och bo länge.

Sofie kommer hit senare och lättar väl upp stämningen lite, och det skänns skönt att det är så många som faktiskt bryr sig om hur jag mår och hör av sig. Usch, jag måste vara en hemsk kompis som inte har lagt så mycket energi på er. Dock är jag lite besviken på en person men jag antar att den inte kommer att ändra sig från sina "höga hästar". Stallet ikväll, dressyrmöte med alla tankar i huvudet kommr gå kalas. Eller inte, vi får se.

Over and out
Maria

RSS 2.0