100329

blä och fyy

Ja det har inte hänt mycket kul sedan sist! Jag har varit magsjuk eller fått i mig något som min kropp inte tyckte jag skulle ha kvar i systemet allafall. Fy, så hela söndag kväll och natten till måndag va intensiv.. idag har jag dock sluppit allt. Så det känns som det är påväg bort, hoppas det. Har inte riktigt tid att vara sjuk nu :P kan dock gärna vara det snart..

Fick tiderna till praktiken förut med.. Ja men hej vi börjar med att jobba 8-16 el 14-22 varje dag i sex dagar i steck! Ja men visst..! "sen kan du vara ledig den 12.e" Ja tack! Jag lär vara helt slut.. "Hur är det med kläder förrsten. Ska skjortan vara lång eller kort ärmad?" "Ja det spelar ingen roll. Du ska vara prydlig, för det är du väl?" Åh vad jag ser fram emot min praktik.. Har inget positivt intryck än så länge.. Blir nog en kort praktiktid.

Sune är allafall en mysig kissekatt :) Vi har mysat nästan hela dagen, och nu har han fått blötmat och ny sand så nu är han nöjd :) Mysgubben!

Nu ska jag gå ner med soporna, det mest ansträngande idag :P och sen blir det väl nästan att ge upp för dagen. Men det känns trist för det är det jag har gjort hela dan.. Men men, så är det väl att vara sjuk.. Nu ut med soporna!

over and out
Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0