new new new!

Yes, nya bilen har anlänt! Nu ska den bara lagas och in på en besiktning så den kan ställas på sen är det bara å åk! Kanon, va en väldig spännande resa hem igår kväll men vi kom hem till slut och med ett nytt batteri i så hade den lite mera ork så att säga. KUL! Dock måste vi komma på ett nytt namn till den! AWS (awsome) fast det är lite svårt.. Asta vart ju lättare (AST) fast den här kan ju nästan också heta det eftersom det är en Astra.. aa jag kommer nog på något. Här är lite bilder af.. :)








over and out
Maria

You're everything I want





But I just wanna break you down so badly
In the worst way!

over and out
Maria

morgonpasset i mitt hjärta

Åh, vet ni hur underbart morgonpasset i P3 är? Man kan ju stå helt ensam och lyssna och så helt plötsligt börja asflabba! Tänk om man fick jobba med dom!

Här kommer lite klipp från dagen program, som sändes extra från Kalmar, där humorhm. sänds ikväll.. Hanna är ute på fältet och sänder från Kalmar slott. Spännande och jäkligt roligt :D

Ljudklipp 1 Ljudklipp 2



Nu är det helg!

over and out
Maria


om mer skulle det bli..

Till slut kom Sofie och hjälpte till med att gå igenom vinden.. blev en hel del saker som saknas så det känns tråkigt, speciellt när det är arvegods och en massa fina saker :/ ovärderligt! Nu är det af polisanmält och anmält till försäkringsbolaget och jag har fått nytt "lås" av FF..

Efter det åkte vi faktiskt ner till Grissly och handlade lite, jag köpte ett nytt koppel, äntligen! Sen styrde vi bilen mot Linköping, jag slängde av mina tre med passagerare och åkte vidare till stallet, och gud vad kul det var :) fick hjälp av Charlotte så då blir det lite enklare, men oj vilken fin häst det är! :) ska bli kul att se hur fin hon blir när hon är igång! Sen for jag hem till Sofie och kollade på bonde! :) Mkt trevlig kväll... tills jag kom hem!!!

Inte nog med att man har haft inbrott i källaren.. när man kommer hem har köksfönstret (som jag vet att jag lämnat öppet) slagit upp och slagit ner en kruka på golvet så den gått sönder. saken är bara den att krukfan står på fönsterbrädan och fönstret är stängt!! Jättekul att komma hem till, så min natt har varit fylld med skräck.. Varför ska allt hända på en gång? Nej nu ska jag ringa om min dörr så den får hängas om så man kan låsa överlåset!

Nu blir det en dusch och sen till jobbet, 9-19 idag..

over and out
Maria

inbrott

jag har kännt att jag inte har haft något direkt intressant att skriva om här.. trist att bara komma med samma samma samma saker hela tiden, men nu ni! Nu jävlar! Jag har haft inbrott i mitt vindsförråd, tack för det grann as!

Skulle upp och lämna hatthyllan som tillhör lägenheten och kommer upp och får se att låset inte sitter runt själva dörren, utan den tår på glänt.. "konstigt, missade jag att haka i dörren när jag låset sist?" Nej då, någon jävel har klippt upp låset och gått in bland mina saker och snott! Så förnedrande, är bara så förbannad just nu. Jag bor ju i ett lugnt hus, med en massa barnfamiljer och pensionärer. Och för att ens komma upp på vinden måste du ha tillgång till en nyckel.. Skapligt spännande att tjuven bor i min trappuppgång, ska man ens kunna vara säker på natten nu att dom inte går in i min lägenhet med? GAH!

Så snart är Sofie påväg hit för jag hatar verkligen att vara på vinden så jag kan inte koncentrera mig och se vad som är borta, det enda jag ser på en snabb blick är att mina fyra stolar till bordet är borta och att dom har varit och rivit bland mina fina bestick och porslin som jag har fått av farmor och farfar, men inte vad!

AS på er AS!

over and out
Maria

avklarat

En hel ledig helg har gått förbi.. Igår var det IKEA och IKANO huset med syster och mamma, mycket trevligt och jag kom hem med ett par nya örhängen, fler ramar, nya skålar, krokar och en ny byrå! En ny "hatthylla" inhandlades på ÖB och nu är halva hallen avklarad! Bara pappsen som ska komma hit och hjälpa mig att skruva upp på väggen (skulle klara det själv men jag har ingen borrmaskin faktiskt). En match med Luddes innebandy lag hann vi även med att titta på innan det bar av hem till stan igen för en lugn och skön kväll.

Idag har vi varit på hundkurs i världens ruskväder! Usch så det regnade! Tränade spår i skogen i ca tre timmar, måttligt roande, kom fram till att man jobbade nog ca 20 min var, resten var till att titta på alla andra.. och hunden fick snällt vänta i bilen, där lyckades ju Cola kalasa på allt gott vi skulle äta hos pappa, den busen. Men dessutom fick vi inte visa upp våra cirkus konster? Lite tråkigt det, men skönt på ett sätt.. Så nu på kvällen har jag blivit firad av pappa, Sofie och Tobias samt farmor och farfar, så nu är jag färdig firad för i år! Och resultatet av det blev följande;
* Presentkort på Avantia (som blev ett par nya ridbyxor, vantar och strumpor)
* Pengar
* Privat sminkning på Make Up Store
* Spaghetti mått
* Bobbys schampo och balsam
* De obligatoriska besticken

Nu ska jag släcka lyset och sova för imorgon väntar en ny dag. Mina matvanor ska ändras, samt mina motions vanor! Älskar att jag jobba tio timmar på måndag med, just looooove it!

over and out
Maria

Och så blev jag 22

Jodå, i måndags var det dags för mig är byta ålder från 21 till 22 för det kommande året. Dagen bestod av jobb, och sen på kvällen kom mamma och Björn samt Ludde. Fick presentkort på Avantia så dit ska jag idag och köpa mig ett par nya ridbyxor! :D Som verkligen behövs! :)

Nu ska jag slänga in mig själv i duschen och ha i en inpackning, vilket också behövs! Sen ska jag baka en massa bullar till mitt lilla kalas hos pappsen på söndag, får nog baka lite och ta med till mamma och Björn med :p Sen blir det som sagt en tripp till Avantia och efter det till Linköping och Soffy, håret ska få ny färg i botten, utväxten är fruktansvärd just nu, blää. Och när det är klart blir det ridning :D förbannat roligt!! Kvällen spenderas hos Sofie och D med halv åtta, bonde, berg flyttar in och ev varuhuset..

Och imorgon blir sista gången vi ses på ett bra tag troligtvis.. Gärngänget is the shit!



over and out
Maria

godnatt Maria 21 år..

Ja, natt på er sista natten som 21 år nu då. Sista dagen har varit den troligtvis lataste i sitt slag om man jämför med allt jag borde ha gjort.. En skön sovmorgon med promenad och tvättsuga började dagen bra, men när handdukarna är i tvätten och man inte kommer igång förens dom är torra blir det inget vidare av dagen. Sitter fortfarande oduschad, har precis ätit första målet mat för dagen och varit ute på kvällspromenad och samt fått upp mina nya skitsnygga tavlor!



Imorgon blir det jobb och sen har jag faktiskt inte ett skit inplanerat.. spännande det då. Nja sådär.. Får fira lite extra med Cola stället :)

jag längtar till sommaren!


over and out
Maria

det här kan man också ...

göra på jobbet när man har en mindre "att göra lista"




(och för som inte vet så är det snart Halloween)

over and out
Maria

prom. pict





nu ska vi åka på fredagsmys!

over and out
Maria

veckan som gått, typ..

Ja det här med att uppdatera är verkligen min starka sida.. Nåja, någon gång ska det vara dags och det är nu. Har precis kommit hem från jobbet och avnjutit min mobilräkning.. när den här jävla abonnemanget går ut ska jag KÖPA en telefon och ha ett bra abonnemang, är trött på att betala för något man inte ens får använda! Då blir det en iphone, kanske en julklapp till mig själv, för present hinns inte med ;)

Jaha, sedan sits har jag af hunnit med att rida ännu en gång :) Kul! Jag älskar verkligen att rida, det märks att det var ett tag sedan, men oj vad kul det är när det stämmer och allt klaffar. Längtar tills man är ingång till hundra. Har fortfarande träningsvärk i låren och det säger väl en hel del om ens nutida motionsvanor ;) Håret har också blivit kortare vilket är lite sorgligt, men å andra sidan har ingen sagt ngt heller så det kanske inte är så farligt som man vill tro själv.. ;) Även Cola har varit på salongen, då med sina klor, så nu får vi vänta en månad till så gör vi nog så framöver, man kunde ju tro han skulle dö när han klipptes. herregud.

Ikväll blir det fredagsmys med bästa gänget. Det ska käkas pizza och glass med bananer, maränger och kolasås, MUMS! Idol och fredagsmys på hög nivå helt enkelt. Därför ska jag gå ut och gå en riktigt långpromenad nu så Cola blir trött och jag får bort lite mm innan pizzan läggs dit ;) Dessutom är det ju sista dagen i stegtävlingen på jobbet så man ska väl passa på och spurta lite?

over and out
Maria

Splittring som sagt

Nae fy, nu ska gärngänget splittras och det suger ju ganska hårt tycker jag. Vi som hade en massa "planerat". Blä. Hoppas fasen på en sjyjävla avskedsfest och att det blir några hälsa på resor!



Dagen som idag har varit kanon, upp lagom tidigt. Klippte av mig en "massa" hår, åkte till Linköping. Cola klippte klor och skrek ungefär som att han blev dödad, skapligt roande :p Sen lämnade vi doggsen hemma hos Soffy och åkte till IKEA en snabbis. Blev ett par ramar endast, billig IKEA visit. Det gillas ibland. Hem och laga lite käk och så på hundkurs, en KALL sådan. Mätaren på väg hem nu visade minusgrader.. Hua, välkommen vinter, välkommen.

Imorgon är jag också ledig så då ska vi bara ta det lugnt och på EM ska vi åka till Linköping för matte ska rida på hästen. Det är kul! :) Nu ska jag kolla på mitt missade avsnitt Biggest Loser Sverige.

Och förresten så kan du sluta lägga dig i någon gång, du är skit jobbig!

over and out
Maria

Ditt jävla as

jag saknar dig för helvete!

Jag är så glad att jag har du underbart fina vänner! Ni är verkligen bäst!


over and out
Maria

löööördag!

Som blivit en riktig segdag, usch för det. visst det är skönt, men lite segt med, hade gärna kommit igång lite tidigare idag, men men, det blir inte alltid som man vill om vi säger så. Kom af tillslut iväg till mamma och kom igång med byggandet, så idag har vi byggt igen hålet in till köket från hallen, spännande :) Imorgon fortsätter arbetet.

Kvällen blir lugn och kanske tidig läggning ikväll. borde ha diskat och fixat med jag skiter it! ;) ska träna lite på konsterna, är ju kursavslutning om ca en vecka bara! och dessutom är det bara 11 dagar kvar till en viss dag!

Ledig imorgon med som sagt, inte allt för ofta de blir två dagar i rad, men på tisdag/onsdag händer det igen ;) haha, love! Jaha, kvällspromenaden kallar, sen blir det kvällsmat och PS I Love You!

over and out
Maria

pick up where I left..

Somnade som sagt ifrån igår innan det vart dags för hundkurs.. På något sätt förstod dock inte Soffy och D att det va kurs igår igen så Cola och jag fick träna själva. Och det gick förbannat bra ;D Så igår va jag en lycklig matte :) Somnade med en glad tanke - jag är ledig imorgon!

Vaknade upp vid halv nio, låg och drog oss ett tag sedan tog vi en lång morgonpromenad till Sockerbagarnas i Haga och köpte morgonfrallor. Cola var en ängel på promenaden, like! Sen hem och ha en lugn och skön dag. På em åkte vi ner till affären och handla lite. Och tro det eller ej men nu har jag köpt en NY MOBILLADDARE! Så nu kan jag inte ursäkta mig mera.. :)

På kvällen har det blivit bakning, en cykeltur och matlagning. Och så har jag insett att det är ju en kanondag vad gäller underhållning via radio och TV. Mammas Nya Kille, Halv åtta hos mig, Bonde söker fru, Berg flyttar in och så det där sådäriga programmet Välkommen åter. Men innan TV kvällen fortsätter så ska det bli en kvällstur med lillen.


over and out
Maria

101005 tisdag

En roligare dag än igår om vi säger så helt enkelt. Var på belöningsföreläsning på hundkursen igår.. dock utan hund så det blev lyssnande för oss mattar och hussar i ca två timmar! Helt slut efter det ;) Idag blir det tillbaka, dock med hund denna gång :) Bara två gånger kvar på kursen nu..

oh, älskar att somna man ska blogga.. Nu måste vi springa till bilen!

over and out
Maria

stegrekord

bla bla och så lite hej.. och bla bla bla.. jobba, tungt, trött, bla bla.. sen äntligen.. Dags att tagga party! Inga problem med det dock ;) Hem och sova en stund bara, sen duscha, byta om, åka och hämta Eric sen till Lina på förfest. Helt kalas, och sedan ner till bussen som gick toppen för min del, fort också ;) Kön in till Hugos var lagom lång och vi var inne tidigt och tur var väl det för fy tusan vilket jävla drag det va! Vid två var det packat med folk och jag har blåmärken på både fötter och knän idag. En och annan drink fick man på sig så duschen imorse var välbehövlig. Drog ut vid halv tre och tog kebabrulle och pommetallrik, mums! Sedan vart det en jävligt lång väg hem, någon hade sjukt ont i fötterna! Summa summarum en perfekt kväll men lagom drag och folk, fyll m.m.



Idag mår man faktiskt bättre än man förtjänar, min kropp är ju kanon ;) Har varit på McD och käkat brunch, åkt spånkan och bussen till Sörrping, hämtat bilen, kört hem Eric och hämtat Cola. Så nu ska vi gå ut en sväng och sen bara ha en skön hemma kväll tror jag. Kan bli en tur till butiken Willys sen och handla lite. Skulle sitta fint med en bra film, en varm filt, mörkt rum med en flottig pizza och en stor kall Cola! Det skulle vara söndags mys det. Får se vad som händer ikväll ;)

over and out
Maria

Jag har gått i mål!




over and out
Maria

RSS 2.0