090713

trött i huvudet

nae nu vet i skutton vad jag vill längre. GAH! :( Bäst att bara sova och inte tänka alls! Imorgon ska ajg jobba på Scandic allafall 8-12 och sen Ljura 15-18 sen är det utebio som gäller.

over and out
Maria


090713

slut på sagan

Efter fem år är det nu slut och det känns väldigt konstigt. Men jag tror verkligen att jag har gjort rätt. För mig egen skull. Hoppas bara att jag kommer att klara mig "på egen hand". Men som det känns just nu kommer det går galant!

Bor just nu tillfälligt ute hos mamma och här är det skinande sol så jag ska nog ut och steka! Och eftersom det finns mycket att göra på tomten så blir det nog att jobba samtidigt som man steker. Annars blir dom nog galna på mig om jag bara går ut och lägger mig haha.

Ska ragga på någon lägenhet nu, ska på visning i em och sen blir det att springa med henke. Nu; ut och steka och jobba lite!

over and out
Maria

090709

svåra val, många kval

Usch, just nu skakar jag i kroppen... helt underbart men också helt jävla onödigt. Jag måste verkligen bestämma mig för hur jag ska göra! Allt känns så rätt men ändå så fel. Hur kunde det bli såhär? Önskar jag hade en kikare fram i tiden så jag kunde se hur det ser ut där då. Vill bara veta nu, nu, nu!

Jag känner mig helt klyven, ska jag eller ska jag inte på så många plan. Ska jag ringa dit, ska jag kolla upp det, ska jag träffa den/dom, ska jag eller ska jag inte? Jag vet bara en sak och det är att jag just nu skakar.

over and out
Maria

090707

ändring på gång

Just nu är det lite kaos i mitt liv. Jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Känns som jag vill fly bort, men inte helt. En del av mig vill vara kvar och en annan vill bara bort. Bort och tänka på något helt annat. orkar inte med alla falska förhoppningar, när man försöker bygga upp en förväntan på något och så blir det bara pannkaka av allt. Just nu vet jag varken in eller ut. Jag vet hur jag vill att det ska vara, men jag är inte säker på att alla vill ha det så. Lite vinkar här och där, men det kan också bara vara för stundens hetta. jag vet inte. Någon som kan spå åt mig? Har bara en sak i huvudet just nu...

over and out
Maria

RSS 2.0