090505

femte maj och läskiga tankar

Är just nu i fullgång med pakning och rensing av lägenheten. Kunde inte hålla mig till bara vardagsrummet så jag jobbar på i hela lägenheten istället. Skönt ifall man skulle få jobba extra eller om det skulle vara så att man blir sjuk eller något. Då blir man inte efter.

I förrgår var Peter och jag ute och åkte med Björns båt. Så himla skönt var det, inte alls så kallt som jag trodde. Trotts att vi åkte på kvällen. Vindstilla och spegelblankt på sjön :)

Och i fredags var det första maj med traditionellt tåg såklart. I år utan henke dock men det gick ju det med. Vi hade världens tur med vädret också, super skönt. Jobbade på morgonen då med plus efter på kvällen i stallet. Så jag hann med mycket den dagen. Valborg var lyckad den med Nathalie, Lina, Kalle och lite Eric. Grill bokstavligt talat utanför huset.

Sen måste jag bara berätta. När jag höll på och bädda rent förut kom det en massa polisbilar åkande med sirener osv. Så fick jag en sådan konslig känsla att dom var på väg till Swedbank i Hageby, men då åker man ju hellre någon annan väg. Men nu när jag gick in och kollade på nt.se, visst var det så. Visserligen värdetransporten men ändå! Usch va läskigt det är när jag får sånna tankar som senare visar sig stämma. hua, nae åter till packingen som jag känner på mig går sådär ; )


over and out
Maria

RSS 2.0