ny vecka - utan bananer!

Äntligen är det en ny vecka. Ser så fram emot denna vecka :p inga bananer, eller jo det finns kvar, men inte så många! Denna vecka är det ju även inventering. Slipper dock den som är imorgon och får kör frukten på morgonen på onsdag. Så den här veckan ska nog gå fort. :)

Lyckades även slarva bort min mobil förut men nu är den äntligen i rätta händer igen så det känns bra! ;) Fick bli ett pitstop på McD när jag väl hade hittat den, orkar verkligen inte ställa mig och laga mat idag. Får räcka med diska, räkna, planera, städa och fixa idag. ska snart göra iordning några träningspass som jag kan köra här hemma. Ska även om jag hinner lägga in låtlistor som passar in med.

Ska kolla vad det skulle kosta att ta ett abonnemang med Iphone. Är så sugen på en just nu!


Helgen har för övrigt varit kanon! :) Fredag var jobb men en skön kväll. Lördagen blev jobb och på kvällen var vi på grill och chillkväll hos Svalling, trevligt som alltid och det ska bli av oftare! Så det så! Natten spenderades hos pappa i nya lyan i Sörrping. På söndag blev det rally i Viken, Soffy och Tobias som körde och Cola skötte sig perfekt! Och kompisarna trivdes bra i varandras sällskap. Dock blev det ett spöregn som förstörde sista åket men det var kul ändå.

over and out
Maria

Vandring längs franska kusten väntar!

Äntligen en skön dag på jobbet! I like! Jag tycker faktiskt om mitt jobb som jag har nu. Det är lagom mycket ansvar, och lagom mycket kroppsarbete, även om det är lite mycket ibland ;) Perfekt! Hade möte idag med och kom fram till båda bra och dåliga saker, och att vi har SJUKT MYCKET BANANER! Jag hatar bananer denna vecka! :p

En annan rolig sak är den att vi på jobbet ska vara med i någon stegtävling så vi är ett lag på "färsken" som ska tävla mot andra lag i Axfood. Fan att vi ska vinna eller komma högt upp, så nu ska det vandras som bara den! haha.

Och idag har Cola varit hemma hos snälla Henrik som ställde upp i nöden. Dock började väl inte dagen så bra men när Cola insett att jag lämnat honom för dagen så gav han upp sitt ylande och skällande :p Han har också fått en massa äpple som tydligen var kanon gott? :)

Nu sitter vi i soffan, Cola ligger under en filt och sover (som vanligt) och jag kollar på That 70's show, så sjukt bra! Fez är bäst!



Imorgon blir det jobb och sen ska jag ta helg!

over and out
Maria

kväller

Då var ännu en dag till ända. Besiktningen förut gick bra och Cola fick beröm för sitt "sax bett". Jaha, tummen upp tänkte jag. Hon tyckte att jag skulle ställa ut honom för han hade så fint bett :P haha. Lite tandsten var det som hon anmärkte på så köpte tandkräm på djuraffären så nu ska det borstas. :)

-----------

Köpte även mitt efterlängtade gardintyg till köket, så nu är det klart till det. Sved lite i kassan gjorde det allt för den "lilla" tygbiten jag köpte men ack så jävla snyggt det kommer bli, Marimekko ♥



Imorgon blir det jobb och snällaste Henrik ska agera dagis åt Cola imorgon. Kommer nog gå kanon. :) Hörde att han nog kommer vara bakis så det ska bli spännande nu när Cola har ätit så pass bra på em/kvällen. Sen blir det bara en lugn dag och ladda inför lördagens jobb.

btw. Varför ska man ha hår på benen? Det är så fult och jobbigt att hålla i trim ;) Vi tjejer borde få gratis operationer eller liknande så man slipper allt rakande! Kan inte någon arbetslös jobba på en lösning? ;)



over and out
Maria

boys boys boys..

Vad är det som gör att man blir som man blir?
Den tuffaste mest självsäkra kan bli så osäker, en idiot kan framstå som underbar.
Och visst kan man förändra den mest dumma och mindre bra killen till riktigt pojkväns material.
Det där med att ringa och berätta saker, öppna sig, få fina komentarer och veta att han finns där i vått - och torrt.
Det är kärlek och det är väl det som gör det.
Att se dom där händerna i dina, ögonen som tittar på dig, och armarna som håller om dig.

Jag saknar det, och vill ha det. Men jag ska hitta någon som är värd mig. Men vart finns du?

Flummigt men oj, I miss the löve!

over and out
Maria

ledig, besiktning och fett med $$

Jaaa... idag är det torsdagen den 26 augusti och jag är ledig! :D känns som det behövdes idag, helt slut efter dom här tre dagarna med jobb.. Massa banankartonger och hej och hå. Dagen har inte speciellt mycket planerat men det ska besiktas en vovve :) och så ska det fikas med en vovve och en annan matte och kanske dennes vovve. Sen kanske vi ska hälsa på vårat dagis som blir stand-in imorgon när vårat andra dagis är stängt för resa. Sedan ska vi bara mysa och vara med varandra, en riktig ledig dag med andra ord :) Nu har vi även börjat träna på lite sitt och ligg och med godis går allt kanon men oj va lat herrn blir när det försvinner ;)

Och en annan sak som är toppen numera är det att Morgonpasset äntligen är tillbaka! Så underbart!! :D Sitter och lyssnar nu i "pjamasen". Tänker inte göra något jobbigt innan klockan är tio! Ska väl betala lite räkningar ocg sätta undan lite pengar, ska se vad som blir över efter allt är betalat. Kan behöva ett par nya byxor *host*


over and out
Maria

Ice Power baby!

Ryggen har värkt och värkt sedan frukosten på jobbet imorse, nu står jag inte ut mera så nu har jag Ice Power på ryggen. Var finns en kär mänsklig inneboende eller pv när man behöver den som mest? ;)

Nu ska min lilla älskling och jag gå och sova, imorgon kör vi jobb igen men på torsdag ni, då är vi lediga och då ska herrn besiktas :) Och på fredag, då, då blir han min på riktigt. :) Hittade en liten söt bild på honom när han är liten


over and out
Maria

.

tjat tjat tjat. Vad tänkte jag med...

over and out
Maria

fem dagar senare

Ibland är man så dålig på att uppdatera, ledsen ;) Det har verkligen varit fullt upp! I onsdags vart det jobb som vanligt, sen vidare och hämta Colan. Väl hemma ringde mammsen så det blev en tur ut dit på kvällen och åt lite mat och hade mys, sen åkte vi in och kollade på raketerna, men det tyckte ju inte alla var lika roligt.. :/ Torsdagen var långjobbar dag och efter det snabbt hem och duscha och fixa iordning och tagga utgång! :) Först till RixFM och kollade på de sista jag han se :p sen hem igen, världens snabbaste förkrök och en lååång gångtur till Hugos, ingen kö och jag var garanterat en av de äldsta där! Men det va sjukt kul ändå, vi är ju bäst! :) Natten var galet kall och hade vi inte ont i fötterna så vart vi trötta, bakis eller törstiga, haha! McD var inte öppet, MAX va inte öppet och inte Statoil heller. 05.00 slängde jag mig i soffan hos ingen mindre än... Farmor och farfar :p

Fredag fick jag skjuts hem och sov igen några timmar. Sen upp och göra sig iordning, och lämna Cola hos pappa igen, sen mot Söderköping och hämta upp gänget och dra mot Rix i Linkan. Som förövrigt var as bra, Nattis snälla mosa(!) bjöd på Tacos innan vi drog ner på stan med. Tick Tack! :) Lördagen blev lugn och hemfärd redan vid kvart i åtta. Sen hjälpte jag pappsen med lite flyttlass, åkte hem och svira om, ner på stan och glodde med Soffy och Tobias. Köpte det gamla vanliga; Brända mandlar från Stegeborg, Helt Underbara! Och lite naturgodis som tyvärr vart en besvikelse, torra och dana. Sen blev det en pizza på Ves, i Haga.

Idag har jag jobbat hela fyra timmar ;) Men väldigt händelserika fyra timmar, efter det fika med Frida och sen köra sista lasset med pappsen. Och så har jag äntligen fått hjälp med mina saker som var kvar där så nu är alla saker här. Så nu har jag gjort iordning i klädkammaren, ska bara slänga in ett täcke och några kuddar så är det klart! Sen ska jag ta tag i badrummet och köket som stinker av ngt skit i avloppet som inte vill rinna ner! Blir fan galen på alla ledningar och konstiga hissar och vindsförråd. Allt är litet, trångt och bara helt puckat planerat! jag får ju rensa avloppet i badkaret 17 ggr i veckan och nu tydligen i köket med. Nej tänkte liva upp med en liten sång, såå bra :)


I want you to notice When I'm not around
You're so fucking special I wish I was special


over and out
Maria

besiktining - check!

Men jag gillar inte regnet som faller ner utanför mitt fönster! Vi som skulle åkt på Allsång idag, inget vidare kul när det regnar, typiskt när man har sagt ifrån om jobb också. jaja.. Det får bli en lugn dag för oss här hemma. Men vi ska nog träna lite på "sitt" och "stanna" tror jag. Bra hjärngympa. Sen ska han även få vara ensam en stund medans jag går till affären och handlar.

Igår anmälde vi oss till en lydnadskurs så bara att hoppas på att vi får komma med och att Soffy och Diesel får komma med på samma grupp så blir det nog kanon. det blir dyrt men lätt värt det! Herrn är väldigt mysig och lättlärd.. Så nu är my mind said up och besiktning är bokad. Det är lite knöligt att ha hund, men det är så himla mycket mysigare och roligare så det kommer bli kanon kul! :) Till nästa år blir det kanske ngn tävling eller två? :)

Nej nu blir det disk, en dusch och sen lite plock här hemma. Ha en trevlig dag i regnet ni!


over and out
Maria

saknar!

Det är söndag jag är in princip helt ledig förutom ett litet möte. Och det är sådana här dagar som man vill ha någon som kommer upp, säger hur fin du är ger dig en puss på pannan och håller om dig. Sådär så man blir alldeles varm i kroppen av värmen från hans. En lugn och skön dag i soffan med god mat och en lång promenad med hunden. Jag vill ha tillbaka dig! Kom tillbaka då! Varför kan jag inte sluta tänka på dig? Jag borde inte göra det.. Men jag saknar dig nu, allt för mycket, en regnig, mysig, ensam söndag som denna..

over and out
Maria

grattis på födelsedagen!

Det här är det som kommer ut idag

Grattis Cola på 1-års dagen!



Nu ska vi sova, imorgon blir det räk kalas med sofie och ev deisel.

over and out
Maria

tisdag/onsdag

oj vad tiden går fort förreni! Helt galet.. Sommaren är faktiskt tyvärr över nu, alla program börjar ta slut, Lotta på Liseberg har slutet, Allsången har sitt sista programm nästa vecka, som jag för övrigt ska gå på! Alla semesterar börjar ta slut och värmen är inget att prata om längre, solen ger ingen färg och man måste ta på sig istället för av sig. Skolorna börjar och arbetslösa sitter hemma och deppar.. jaa välkommen hösten och vinter, du är INTE efterlängtad! ;)

Igår vart det jobba 6-15, måste säga att det är lite mysigt men också sjukt jobbigt för den morgontrötte att gå upp kvart i fem, gå ut en promenad och sedan åka bil och lämna lillen på "dagis" hos farmor och farfar innan jobbet. Men oj så glad han blir när det är dags för hämtning! :) Kul kul kul! Samma igår, lekte i säkert en kvart innan vi fick honom någorlunda lugn. Men det är ju bara kul att han har energi! :)

Efter farmor och farfar vart det hem och bara byta om lite snabbt så åkte vi ner med Soffy och Diesel på stan och kollade runt lite.. ute då :P fasnade på Fräcka Frökens utefik och tog oss varsin matbit. Hundarna fick socialträning ochdet gick bra, även med andra och varrandra. Lekte lite här hemma sen med så det går bra nu :) Sen var någon så trött så han somnade två min efter att dom hade åkt hem. Tog bara en liten runda på kvällen och sen sov vi ända till åtta imorse! Skönt! Idag blir är det städ och tvättdag som alltid på lediga dagar och sen blir det en sväng till sörrping, hälsa på hästarna, pappas jobb och nya lägenhet. Sen hem och laga mat och bara slappa inför de två sista jobbdagarna den här veckan. Skönt!


over and out
Maria

this is it

Grabbar, det är en sådan här kille jag vill ha!

den senaste i raden!

over and out
Maria

djungelvrål är hemma!








Så nu har jag en liten kompis här hemma. Jag fick med en massa saker så tack Charlotte för det! :) Turen hem gick bara bra, lite orolig i början men sen lugnade han ner sig och låg i baksättet och kom fram och kollade läget ibland. Väl hemma så var det inget snack om vart han skulle sova, sin säng kollade han knappt ens på, det var min som gällde! Så inatt har jag sovit men en Cola under täcket. Me like!

Och nu har vi varit ute på promenad och legat och dragit oss i sängen. Jag har ätit frukost men herrn var inte så sugen.. Nu ska det plockas iordning på alla saker och sen laga mat, sen ska vi åka och hälsa på mamma och sen till farmor och farfar för att se hur det är där vi ska vara på dagarna! :)

over and out
Maria

sista dagen som ensamboende..

joho tackar ja! Imorgon är det dags! Så klockan tre på dirren efter jobbet då drar vi mot Lidköping och Cola. :) Det ska bli så roligt, men oj så nerös jag är :P tänk om hon inte tycker jag är bra, eller det är klart hon tycker! Så ska se till att ta lite pictures så ni får se. hihi.

Dagen som dag, BLÄ!!! Nej usch, inget har gått som jag har velat. Lugnt med varor men massa strul med prisändringarna. Fel skyltar hit och dit, massa strul igår med utskrifterna och aa skit på det bara.

(och självklart blev inte detta publicerat när det skulle ;) )

over and out
Maria

sommar är;

Sommar med Ernst



Hur fånig eller larvig har än är så är det ingen sommar utan ett
sommarprojekt med Ernst. Just nu bygger han om en gammal industibyggnad
i Bergslagen. Det blir ju hur mys som helst! Barfota och allt ;)



over and out
Maria

Jag älskar vitt bröd!

Vitt bröd med smör på, kan det bli så mycket godare? Så enkelt och så gott.. och visst, det är farligt. Men det är ju allt som är gott så man kan inte bry sig!


Vitt bröd med ett tjockt lager smör - det är min kvällsmat! :)

over and out
Maria

Från min man;



over and out
Maria

woho :)

Det ni! på lördag då smäller det! Då ska jag styra min bil mot Lidköping och min nya sambo Cola!

Så nu jädrans är jag en väldans glad liten tös! :) Det ska bli helt sjukt underbart! Så himla kul! :) Längtar! En liten Dvärgpincher då på ett år som ser ut som på bilden nedan, dock inte han. Så på söndag kommer jag ha fullt upp md att lära känna den lilla krabaten :)


over and out
Maria

ouh, damn girl!

Herregud säger jag bara, det räcker väl så. Måttliga mängder ska det vara, annas kan det vara helt! Spännande att se hur det kommer att bli nästa gång, om det blir ngn ;) HAHA!

Helgen har för övrigt varit kanon! :) Massa kul! I fredags var jag ledig och gjorde väl inte speciellt mycket på dagen, bara slappa, och sen på kvällen kom Rony. Köpte en datakabel så nu kan jag äntligen lägga över bilder från mobilen och ändra musik och massa. Pankisar på kvällen (y) Lördag jobb mellan 6 och 15, gick hur bra som hellst. 5 ton och klar innan lunch, det ni! Fy fan så bra jag kan vara!  : )  Hem och bara duscha lite snabbt, sen ner på stan och käka med gärngänget, blev kebabtallrik på Gu Va Gott! Mycket trevligt det med då det va lite väl dyrt på övriga ställen alltså :p Sen hem och förfesta sen stannade det typ där för min del af. Vaknade vid sex med lätt huvudvärk som fortfarande hänger i, men mildare nu. Så snart ska jag ta tag i allt här hemma och städa iordning efter partyt.

Så städa, fixa med lite papper, göra checklista sen är jag redo för en lugn kväll efter det. Imorgon blir det jobb, tur vi kommer vara tre säger jag bara! ;) Sen blir det nog hem och vila upp sig igen tror jag. Annars kanske jag skulle ta tag i min löpning imorgon? Btw har Per namnsdag idag!

Till helgen blir det en tripp till sthlm och hälsa på Rony så ska ringa och snacka med farsan om jag kan låna bilen, skönare än Asta ;) Jag längtar! Juste, lägger in lite mobil bilder då, nu när den kan laddas över!

äh, det funkar ju inte att ladda upp nu! Får bli senare..

over and out
Maria

RSS 2.0