fredag - fredagsmys

Så mysig, tända ljus, bra musik i datorn som bara rullar, maten är lagad, den vart god och ligger nu i magen och väntar på lite sällskap från ev snacks/tilltugg. Det enda som saknas nu är någon mera, men va tusan. Det kommer det med. Just nu har jag bara Cola, men han är min lilla älskling. <3



Resten av kvällen blir lugn då jag har lagat mat till helgen och veckan. Färsbiffar i ugnen blev det, ska bli smörstekta grönsaker till det, men dom kan jag hellre göra när det ska bli mat av. Blir ju godare så. Trivs faktiskt bra med den här dieten. Funkar bra, det som jag kan sakna är ju dock pomme, kroketter och såklart allt onyttigt. Tex på fredags fikan idag, maränger, glass, chokladsås och banan. Inget av det kunde jag äta då jag redan ätit min frukt för dagen. Men, jag satsar på sommaren, och tills dess ska jag väl ha hunnit gå ner några kilo af. Vill bara påpeka att jag inte ha tänkt att gå ner till mina originala 55 med kanske runt 59, 60 är målet. Men mera att jag ska trivas i mig själv och må bra!

Jag är för övrigt ledig hela helgen och det ska bli så sjukt skönt! Imorgon blir det en tur till gymmet, en till stallet och förhoppningsvis ska jag få igång min stereo och kanske koppla högtalare och slutsteg, på egen hand då! Bilen ska få sig en omgång inuti också. Hej lediga helg, hej!

Får bli en extra halvtimme på gymmet imorgon eller en extra promenad så man får bort det där extra goda som snart ska ta plats i min mage!

over and out
Maria

torsdag - 24e och dammråttor i plånboken

Jo tack det märktes på jobbet idag.. Lugnt som i graven.. Kanske man skulle ner och höja upp siffrorna lite ;)

Dagen börjades af med ett helt oplanerat besök på gymmet ihop med Jocke :) en timme på Crosstrainern, grymt skönt och välbehövligt sådär klockan sju på morgonen, men med rätt sällskap går allt! Efter en snabbdusch i den äckliga gymduschen (jag och mina basiller) vart det jobbet. Och där var det ju som sagt lugnt..

Lyssnade på sprinten eftersom Iphonen inte ville vara med som vi ville, och visst fick Sverige ett guld och ett brons i herrarnas sprint! Bra början på VM helt enkelt, tyvärr föll ju Kalla, och slutade åtta som bästa svenska.

Kvällen blir lugn, ev med lite matlagning, sedan ska maten för helgen planeras. Det här med GI kräver planering. Annars är det lätt att det blir samma mat om och om igen, och den heter Äggröra! Jag har nog ätit ett flak ägg på en vecka! More then ever can I tell you!

http://www.youtube.com/watch?v=a-T55KwQOyU&feature=related
Den här spelades på gymmet imorse, jag är lite insnowed på Daniel Adams-Ray kan jag säga. (gick inte lägga in vidoen)

over and out
Maria

måndag - personlig tränare

Åhoj, lyckades somna halv tio i sängen igår.. vaknade två och konstaterade att jag lyckades somna ifrån film och hela baletten!

Dagen på jobbet gick kanon, och den avslutades med att jag han med att sitta en stund i kassan :) Spännande, var rätt smidigt, bara att lyckas hålla reda på kuponger, värdebevis och presentkort m.m. Men det är bara att öva, öva och öva. PLU är väl min svagaste sida ;) Efter jobbet hämtade jag Ludde på frita, körde honom till fotbollsträningen. Hämta upp Cola, hem och laga mat och sen till gymmet för träning och upplägg med personlig tränare! Ja, ny diet, nya vanor och nytt träningsprogram. Hoppas bara jag kan hålla det ;)

Imorgon blir det jobb igen, ska fasen ta tag i mitt hem imorgon, det ska städas och diskas och på kvällen blir det en film för egen del.


over and out
Maria

Nya rutiner, ny diet!

GI börjar imorgon.. hur ska det gå? Jag som inte har ätit min köttbit med potatis än!! Men jag antar att man får synda någon gång förr eller senare.. och jag tänker ju inte hålla i det här hur länge som helst.. Mest kul att utmana sig själv och se hur det går att klara sig utan allt "gott".

Vet ju att det var ett rätt bra tag sedan jag bloggade men det händer inget speciellt spännande att skriva om i livet för tillfället så då har det inte blivit av. Veckan som gått har varit kanon med film, sällskapsspel osv :) Senast igår lyckades jag förlora när jag och Cola var hos Danne med Jocke och spelande Monopol. Jag hade höga förväntningar på att jag skulle vinna, men med deras udda regler gick ju inte det direkt.. ;)

Just nu sitter jag och väntar på att det sista nere i torkrummet ska bli torrt, sen blir en tur till gymmet med ovan nämnda grabbar. Efter det åka hem och svira om till stallkläder, idag blir det uteritt eller longera. Senast jag red gick hon som en klocka så det va riktigt kul, och gången innan dess red vi ju ut och hej vilken snäll häst! :) Så nu vågar jag mig nog ut en gång till. Kvällen bjuder på film, Wallander på fyran. Hoppas på sällskap.

Nej nu ska disken få känna på mina krafter ;)

Just, ingen som känner sig manad att fixa till min blogg? Amanda har nog gått och dött på den fronten..

over and out
Maria

RSS 2.0