helg, äntligen

torsdag efter 18 = helg!

Gud va skönt att veckan äntligen är över.. Längtar till helgen hela veckorna. Imorgon ska jag avsluta veckan med lite shopping i Linköping med syrran och sen ska jag gå och anmäla mig på friskis och svettis! Nu ska jag jäklar i mig igång, beach 2010 eller 2018? ;) Nej, känns bra i kroppen nu ska bara få lite mera kondis och sen få bort lite svullen mage ;)

Hoppas på en utgång snart med, får väl förlita på henke eller någon annan. Men ut snart igen vill ja, svin kul i uppsala. Måste bara säga det på tal om Uppsala. Henrik är verkligen helt underbar, jag är så glad att jag har honom, det bästa! Är helt underbart att veta att han tycker om mig och jag honom. ÅH! :)

Planerna för helgen då; Imorgon blir det som sagt Linköping med Sofie och så ska jag ju såklart att sparka igång med fredagsmys tillsammans med henrik, lördag ska jag köra morgonen i stallet och sen hem igen, duscha och sen åka ut till Åby då henke och så peter ska spela KM. Sen kanske det blir en sväng till mamma och Björn på kvällen.. Söndag blir det lite samma som lördag, stallet på morgonen och sen åby och kolla tennis och så kanske mamma på kvällen om vi inte gör det på lördagen då.

Men nu är det torsdag och närmast nu ligger ett glas juice och sen en varm lång och skön dusch! Sen ska jag krypa upp i soffan innan jag slår på TV och kollar på Lyxfällan.

over and out
Maria

onsdag 23 september

bärbardata = slapphets faktor

nu har jag verkligen inte uppfyllt mitt mål för dagen och klockan är inte ens tolv! Usch va seg jag kan vara ibland, det är verkligen farligt att ligga och dra sig för länge.. första gången vaknade jag när henke skulle åka till tennisen då skulle jag ha gått upp också men jag orkade bara inte gå upp halv sju när jag är ledig? sen vaknade jag vid halv nio och tänkte "åh va skönt. Det här är ju en lagom tid att gå upp" vänder mig om och andra gången jag kollar på klockan är den halv elva. Då känner man sig helt förstörd... så nu skippar jag frukosten idag... bättre men lunch, tur att jag gjorde lite engelska igår medans jag kollade på TV! Blir att springa in i duschen nu, sen rå plugga Hotell och Projekt och Konferens.

Sen ikväll kommer Henke lite tidigare än igår hoppas jag ;) så blir det väl tv och kanske att jag får med honom ut på en spring runda, men inte speceillt troligt, så då stannar nog jag med inne, haha, jag är för lat.. Imorgon är det löning på trafikskolan, och så ska jag få mina stallpengar av Amanda. Sen på fredag är det csn som gäller, skönt med lite inkomst men jag har klarat mig bättre än jag trodde, massa mat som jag inte rört och ändå går jag upp i vikt, jag måste verkligen börja röra på mig, haha. Men på fredag så, då jävlar!

nej nu måste jag verkligen gå upp om det ska bli något av den här dagen, halv tolv, fy fasen allså, haha.

over and out
Maria

min h är bäst

jodå, det är sant. och jag är så glad, så glad. blir helt varm i hela kroppen.
imorgon får jag mat ordnat till jag kommer hem från mötet och sen är det en myskväll som gäller
och på fredag tar vi asta och drar till uppsala och gör stan, firar h's mamma.

Imorgon ska även asta till doktorn då hon skramlar lite under huven
sen ska jag fixa till henne tills vi ska åka. men nu ska jag läsa min hotell en gång till så
jag kan lite mera. lite skönt med skolan är det allt när man är ifatt med allt allafall

over and out
Maria

onsdag

Städa, plugga, jobba, livet som ensamboende är skit :p

Tänk om man 1. kunde ha en tant som kom hem och städade åt en hela dagarna eller när man ville, eller om man 2. allafall hade en diskmaskin och damsugare :p livet skulle bli lite lättare då, allafall när det gäller städningen. ;D Men jag ska inte klaga, jag gillar min lägenhet, fattas lite inredning sådär men jag har allt jag behöver, lite uppgradering på vissa saker skulle ju inte heller skada, men jag har det mysig så.

Än så länge idag har jag hunnit plocka bort en hel del skit från golvet och borden, dessutom har jag diskat vilket vekligen var behövligt.. och så fick jag kasta en kastrull med för den gick verkligen inte att få ren så jag ska fixa en ny snart. Ska bort och handla lite till kvällen med, farmor och farfar kommer och kollar in läget. Sen ska jag väl kankse gå och kolla vad det blir för käk, tror henke kommer och äter men jag vet inte, dom har dugga nu så det går ju inte få tag i dom då. Men vi märker väl om han kommer eller inte.

Nej nu ska jag gå och försöka få på mig något som jag kan känna mig bekväm i.. allt sitter som skiten. :( Och håret ska vi inte prata om, usch det har blivit hemskt. En operation, ja tack!

over and out
Maria

ja, man kan ju bara skatta åt det

Hur kan man tro att någon skulle kunna göra så? Jag förstår verkligen inte. Tack så mycket för det säger jag bara. Vem säger att det är okej att utnyttja någon på det här sättet? Jag trodde nog jag betydde mer för er, men uppenbarligen inte. Det ska jag nog komma ihåg, jag har allafall gjort rätt val!

Men man ska inte klaga för mycket. Jag har allafall varit duktigt och gjort en redovisning idag och en uppgift på morgonen innan skolan med. Hejja Maria! Sen har jag varit duktigt och tränat med för jag har träningsvärk i magen, frågan är bara vad jag har gjort. :)

Imorgon är det ledigt från skolan, så då ska det bli massa plugg för i helgen drar vi till Uppsala. Där finns det ju trevliga människor allafall, ursäka men jag förstår verkligen inte hur man kan göra såhär? Kan ni inte förklara hur f*n ni tänker? Jag orkar inte med mera skit, säg hur ni vill ha det istället!

Nej nu ska jag gå och sova, längtar till helgen!

over and out
Maria

to long to say

mycket annat har jag haft för mig, ledsen. Men nu kan jag känna att jag kan vara redo att skriva av mig lite ibland. :) Dagen igår började bra, mitten sådär, slutet blev överraskade bra. Henrik kom på kvällskvisten och sov hos mig, alltid trevligt med någon som återberättar när man pratar för dig själv i sömnen eller stönar när han försöker ta täcket mitt i natten. Stackaren då.

Känner mig lyckig gör jag ändå, har ett meningsfullt liv just nu. Med skola, jobb och pojkvän. Bara någon riktigt rolig vän som saknas, någon som skulle vilja "step in"? Desstuom ska jag vara duktig och börja träna nu med. Nu ska jag verkligen ta tag i mig själv. Bara att hoppas på att jag antingen får ett bra heltidsjobb eller kommer in på en universitetslinje som jag gillar.

Egen lägenhet är det ju med, som just nu också består utav tvättstugepass fram till tolv, sen jag ska jag göra det allra tråkigaste i hela världen ;) diska... inte roligt men det måste göras, ett bra tips är ju att inte ha så mycket porslin för då gör man inte ett stort  berg innan man väl tar tag i det. Ikväll blir det jobb vid tre och sedan stallet och kvällsfodringen åt Felicia. Sen ska jag hem och kolla på TV för igår va det ju bara skit när jag kom hem. 24nt i två timmar så kan man ju allt om Norrköping.

over and out
Maria

RSS 2.0