Redovisning och sen är det fan nästan klart! UNDERBART!

Idag har jag fan varit duktig! Heja mig som är klar med arbetena nu, har gått guidade turen och lyckats få upp lampor, diskat och meckat TV. Dessutom har jag hunnit med att äta hos farmor och farfar och där vart det Cheescake med jordgubbar och grädde till efterätt. MUMS!

Dock går dagarna lite sakt just nu.. vill komma igång med mitt ridande igen. Vill ha ett jobb och så en sak till, men det kan man inte skynd på, så det får komma som det kommer ;) hahaha.. Men jag kollade lite på annonser förut och har väl hittat två som jag ska skicka iväg mail till imorgon kväll tänkte jag. Just nu måste jag göra klart min redovisning på Uppland som jag inte ens har mailat in. :P Har fortfarande två timmar på mig lite drygt. Varför skicka in i onödigt tidigt lixom? Den blev rätt bra till slut, vill bara skicka in den nu, kunde ha gjort så mycket bättre men just nu vill jag bara ha lov och jobba och sola och bada hela dagarna och inte behöva göra läxor och uppsatser!



Nej nu ska jag ta på mig skorna och gå över mitt icke befintliga hall golv till badrummet och göra mig klar inför natten. sen på med skorna och in i v-rummet igen och slagga.

Och jag är sååå sugen på något sött nu ska ni veta. Det bara vattnas i munnen. Men när man är över 60 kilo (60,1 kg) då är det inte OK att äta godis till mellan mål och kvällssnacks längre! Blä.. Så man blir deppig fan. FOTENS FEL ALLT! ;) Humörsvängningar.nu eller mariasvammlarsådantsåhonbordegåochsova.nu

over and out
Maria

Jag är beroende..

THERE! I've said it! Jag tror och nästan vet att jag är beroende av den helt underbar och fullkomligt livsfarliga drogen socker!



"Det har genomförts djurförsök som visar på att en hög konsumtion av socker kan orsaka ett sockerberoende, där bl.a. höga nivåer av dopamin har registrerats och typiska abstinenssymptom har uppmärksammats vid försöken, däremot är det ännu inte vetenskapligt påvisat om människors sockerkonsumtion kan orsaka sockerberoende"

Det är över mig hela tiden och min kropp letar socker hela dagarna. Jag är beroende, hjälp mig (  hellst inte;)  )



over and out
Maria

äntligen!



Yes, nu ska skolan äntligen vara klar! Visst jag har ett "litet" arbete med redovisning i guideform kvar ;) Men jag tror jag klarar det på över en vecka faktiskt! Så nu har jag lagt huvudet på kudden och tänker bara ge upp för idag :) Imorgon hoppas jag på fint väder, af inget regn!

Var ju även som sagt ute hos mamma förut med och fy fan då kom ju den hemska sanningen fram på vågen. Så nu börjar dieten igen; vatten till allt och lyxa till det med Oboy på lördagar. Måste komma igång med träningen nu om foten vill, annars blir jag tokig. Hur ska jag då kunna tränas upp till tjej milen i Stockholm?

Lite mys maraton här just nu annars för att lugna nerverna;
- - -
So hold my hand
and never let me go
- - -
There was only you and me
we where young and wild and free
- - -
When I was young
I never needed anyone
All by my self
- - -

over and out
Maria

I want to be a billionaire so fucking bad



Den här låten gick om och om och om igen i mitt huvud på morgonen på jobbet nu. Så himla bra! :) Dessutom kommer man på sig själv att gå och små sjunga lite på den.. haha. Jobbet gick för övrigt bra, kändes skönt att ha ett eget kort så man kan ta sig in och ut själv utan att behöva be om hjälp.

Nu sitter jag och har precis ätit mat.. Och om ca en timme kommer Soffy och Tobias och hämtar upp mig så ska vi åka ut till mamma och Björn och fira lite mors dag. Det blir skön kväll med grill och chill ;)

Sen när jag kommer hem ikväll så blir det till att skriva ihop det sista på arbetena som ska vara klara imorgon sen ska det bara vara att skriva ut dom på datorn i skolan. Så det lär bli en lång lång natt. Men det är ju rätt sätt att underhålla hjärnan på när man har svårt att sova! Att jag ska vara så jävla rädd av mig, fjantigt! Nu borde jag väl nästan ha vant mig, men inte..

Nej nu måste jag fortsätta med pluggandet. Om det ska bli något G över huvudtaget!

over and out
Maria

utgång, horse show, jobb och födelsedag!

Jo så ser Marias helg ut.. Fredag utgång.. det inflyttningsfesten som skulle fylla min lilla etta blev en lugn förfest med bara Eric, jag, Soffy, Tobias och Diesel. Inget superdrag direkt. Men det gick ju sen med. Kalas kul ute och vi var duktiga och gick hela vägen hem! :) Spara pengar, jajamen ;) Nej men det är faktiskt väldigt skönt att gå hem, gå av sig den där värsta ruset innan man somnar..

Upp tidigt idag med, mot Norrköping Horse Show. Smarta Maria trotsade vädret och drog på sig ett par shorts och skulle ut och bränna vita bena lite. Men nej då ska det blir regn och svinkallt! Tur jag hade med mig en tjock tröja och jacka af.. men oj vad mina ben frös! Så det fick bli till att ge upp och åka hem istället. Så nu sitter jag in soffan hemma och försöker få upp lite värme och ladda om inför kvällen. Kalas för pappa som fyller 45 år! Vi ska ut och äta och kanske hitta på ngt efteråt. Beror på hur pigg man är :P



Imorgon blir det jobb 9-13 och sen ut till mamma och fira mors dag. Sen jävlar måste jag hem och plugga järnet alltså! Två stora arbeten som ska vara klara som jag inte ens är nära klar med!! Illa illa!

Nu måste jag svira om!

over and out
Maria

UNDERBART UNDERBART UNDERBART VÄDER SÅ MAN KAN INTE VARA ANNAT ÄN GLAAAD!

Yes yes yes, den här dagen började kanon som vanligt! Nästan allafall.. Solen lyser in i rummet och maria har ätit frukost i sängen. Nu blir det att fixa frillan sminket, sen diska lite, slänga skräp sen cykla till skolan wearing shorts!

 

Senare ikväll kommer pappa och ska sätta upp det sista på väggarna, jag ska ta Ludde till fotbollsträningen och sen har jag fått en fin fin förfrågan om min kladdkaka! :) Åh, så glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen alltså. Det bara spritter i mig!

 

over and out
Maria

Blä, ånger och bara skit nästan!

Ja usch idag är Maria inte på topp alltså. Vart sådär jobbigt igår igen. Fan alltså. Vill inte, orka att man inte ska kunna kolla på en film jävel ens :P Nej dags att börja tänka på annat, svårt.. Vaknade dock lite gladare :)

Dagen som sådan har varit rätt effektiv som vanligt när jag får vara med och bestämma ;) Började med en shopping tur och fyllde typ upp hemmet med lite behövliga tvättmedel, platspåsar, skafferisaker m.m. Så nu finns det gott om sådant också. Kom dock hem till en hall som såg precis ut som det gjorde när jag flyttade in, mig gör det inte så mycket för jag gillar klinkersena, men det var ju sagt att jag skulle få nytt golv till idag?! Trött man blir på det här. Men en bra sak är att jag af har fått min spis nu :) Så jag har "bränt in" plattorna nu och tar väl ugnen senare eller imorgon. Ska ju bakas muffins på fredag! :)

Mat hos mamma blev det med; Torsk och ägg sås! Mumma!! Så gott som man vet inte vart man ska ta vägen riktigt, och som tur va fick jag med mig lite hem också. Så det blir en god matlåda. Har hunnit med att tvätta och plocka en massa här hemma så nu börjar det likna något! Äntligen, en matta, rullgardin och lite lister sen börjar det väl vilka något.

Nu blir jag lite små nervös men jag hoppas det bara är jag som är som jag är. Vill ju bara så himla gärna! Nu blir det plugga som en tok om Uppland och sen är det dags för mat i nya micron som är snygg som få, INTE! Men den funkar och det är väl det som är huvudsaken. Fan vad sugen jag är på macka till kvällsmat, kanske skulle tänka om?

over and out
Maria

Fot se till att blir bra nu!

För idag ramlade den här ner i min brevlåda!


over and out
Maria

måndags kvällen börjar krypa sig på..

Dagen som sådan har varit lugn och inte speciellt händelserik.. Började morgonen med kanon frukost. :) Sen ut och stekte lite på gräsmattan. Skapligt skönt med sommar igen, men fy vad tråkigt det är att ligga och sola själv! Men jag tror nog allt att jag har fått lite färg de har två senaste dagarna.. eller så är det min brun utan sol smörja som börjar ge resultat. (y)

Nu ska ja snart åka ner och lämna tillbaka den där jävla rullgardinen som jag köpte, har ju som vanligt lyckats mäta fel, så det blev typ tio cm för lite rullgardin.. Typiskt Maria!! Så det blir liten runda där, och så ska jag ju lämna Henkes saker äntligen, stackarn :P

Kom på att jag måste få ut allt från hallen sen innan jag går till skolan imorgon med, för imorgon ska golvet ut i hallen och in med nytt! Trist att det blir en platsmatta men men..

Nej nu måste jag åka! Dom stänger ju 19.00! Ska fan köpa ett lås då så det bara är att slänga upp sakerna på vinden själv sen.. :/ Ibland är det så tråkigt att bo själv..

over and out
Maria

SOL!

NU går jag ut och steker lite i solen! Det där med pluggande får vänta.. Nu måste jag ta vara på varrenda soltimme jag får ;)



over and out
Maria

Åh, ännu en helty kanon dag! Kan det blir skönare? Joo, det kan det nog..

Yeah, började dagen med att solen strålar in genom fönster. Jag älskar att min lägenhet har morgonsol! Det gör att sådanna som vi morgontrötta blir lite piggare och får lite lättare att gå upp :) Man får lixom energi av sol fan! :)

Började dagen med en spårvagnstur ner till NFK och hjälpte Nath. och Zamba.. det gick kalas, lite synd på dom där felen man ska behöva få.. men en 9 plats i första klassen (8 fel men 47p i stilbedömningen) och 8 fel i 1 metern, men som sagt tredje meters tävlingen.. ochdet va ju det där med avstånd ;) Det är ju det som är det läskiga med hoppningen. Kommer man fel på hindret, jaa då kan det gå hur fan som hellst, haha. Det är tryggare med dressyr. Fan vad jag vill rida nu! ÅH! :( Jag vill ha tillbaka det, so bad!

Sen kom af Ludde och Soffy så vi umgicks lite, det blev minigolf med mig som vinnare såklart ;) Helt sjukt bra gick det, två banor med fyra slag resten treor eller tvåor och en etta på sista banan. Kändes bra! Sen blev det hem och grilla korv på engångsgrill, men det va gott och lagom mys det med, heja lagad mat! Sen drog Soffy hem så Ludde och jag drog ut och leta lite lekplatser men gav upp och gick hem och spela SuperNintendo istället.

Nu sitter jag nyduschad, ny äten och ska fixa med min tavla och sen tänker jag nog krama om kudden. Känns skönt att ha fått lite färg i ansiktet och på axlarna idag! Imorgon ska jag fan lämna henkes saker!! Dåligt Maria, dåligt men jag orkade verkligen inte idag.. :( Sen tänkte jag försöka hinna med att kolla på Ludde när dom spelar fotboll annars är det fan dags att mina grabbar börjar skruva i min lägenhet! ;)

over and out
Maria

Underbara dag, tackar dig!

HAHA! Jaa men det är fan sant. Idag har varit en sådan underbar dag! Jag har hunnit med en massa utan att direkt stressa :)

Började dagen med att vakna innan sju så det blev sista avsnittet av Anna Anka söker assistent :) Sen in i duschen och göra sig iordning och jaa, det va tillräckligt varmt för min favvo! :) Så på med den "lilla svarta". Gick till centrum och tog ut pengar, lastade in några kartonger till Soffy i Asta och sen for jag iväg mot Linköping runt halv tio.

Väl framme gick vi en prommenad med Diesel, sen in och bara lämna honom och på dirren till IKEA. Köpte inget direkt eftersom jag inte fått mina pengar :( Hem igen och käka mat.. Soffy storlaga torttisar med carrasås :) GOTT! Sen tog vi med oss D ut på en lång prommenad ner till City och käka glass på Gyllene Gripen, gott och så j* härligt väder!! Massa massa plus för det underbara vädret idag!

Sen hem igen och chilla lite, sen mot pappa och lasta lastbilen med sista sakerna.. han ändå lite saker kvar men det är bara vindsaker det.. Så inget mer som ska in nere i lägenheten af. Så imorgon hoppas jag på skruv hjälp!

Först blir det dock hästtävling med Nathanlie och Zamba.. NFK, hoppas på fin väder så man kan få lite färg. Funderar på om jag ska ta jeans trekvarts eller shorts. Får se imorgon.. Linne blir det af! Men nu blir det sova! Är så trött så trött. God natt på er!

over and out
Maria

fredag morgon, solen lyser in i fönstret och Maria är vaken innan 07.00!!

Yes! Morning bitches! What's up? :)
Ligger i rummet och solen lyser så underbart in trotts alla filtar som hänger över fönstren. Idag blir det nog till att ev köpa en rullgardin hoppas jag. Eller nej det kan jag tydligen inte. för som vanligt så har jag inte fått pengar på mitt konto.. SUCK! I fortsättningen ska jag ha "lön" INNAN jag jobbar..

Men en tripp till Linköping blir det nog allafall. Mot soffy och Diesel, gå ut och gå långpromenad, IKEA, och bara en massa annat hoppas jag på.. Sen på em blir det att åka till pappa och slänga in dom sista sakerna i ett släp så ska det äntligen bli lite ordning här! Hoppas herrarna som ska se till att min spis kommer på plats idag ser till att den kommer på plats idag för annars går jag nog i taket! Är så trött på att behöva vänta nu! Vill bara att det ska bli klart!! :) Nej jag kan inte vara arg nu, vädret är för fint för det! Åh, som jag sa igår, idag blir det kort kort och INGA byxor! :) kanske ett par kortare leggins, men jag hade tänkt ha min favvo från förra året om det går idag :) så ge mig värme.. Nej fy vad jag yrar..  Kanske skulle sluta äta all chokladen här vid sängen till frukost och gå upp och duscha, käka riktig frukost och sen packa bilen full med kartonger och åka till linköping? :)

Nu går tom Svarta damen ner i magen, fyy.. Inte gott.



Morning bitches, morning! <3

over and out
Maria

Flyttad halvt..

Jag har flyttat så många gånger i mitt liv och det har då alltid varit kul. Men den här gången var det fan inte det..? Hur kan det komma sig? Man kan ju undra om det har med skicket att göra.. Såhär: Jag står på kontraktet som from 1 maj 2010. Men flyttar först in den 17 maj då min lägenhet ska få nya tapeter, ny spis och fixat klinkersen i hallen, YES! Då flyttar man ju gladeligen in en halv månad senare. Dock vart jag inte lite glad i måndags när vi vred om nyckeln och gick in i vad vi förväntade oss vara en "uppfräschad" lägenhet, INTE ETT SKIT VAR GJORT!  Nehe, in med hälften av möblerna och in med dom i mitten, kolla lite på tvättstugan och sen fick man åka därifrån igen. Går inte att laga mat i äckel spisen och målarna är där och tapetserar idag.. Så ikväll.. då, ska jag flytta in på riktigt. Har våldgästat nu ett tag, börjar kännas som jag våldgästar alla :p
Men igår plockade jag af iordning i klädkammaren, lite köket och lite duschen.. Så idag blir det mestadels plocka i rummet och fundera ut vart min dongel är så jag kan få igång internet, vad ska man annars göra ikväll. Plugga? ;) Igår jobba jag på Willys och fick tiderna för sommaren, så det blir inget Falsterbo för min del i år :( Jobbar 7 av 9 dagar den veckan, typiskt. Så vi får hoppas på att Strömsholm ger mig sol och lycka istället! :) Och att Björn lär mig köra båten och att någon vill ut och paddla med mig i sommar och åka och bada jämt! Även om jag är en badkruka, och gå på utebio på filmer som är kassa men så underbart att vara ute, grilla med vännerna, bara åka en dag till någon stad på tu man hand.. Åh jag längtar till sommaren nu! :) Give!!

Lady Gaga - Speechles
så jävla bra!

Juste, mitt kylskåp ser ut som det bor en karl hemma hos mig, lite frukost och sprit!

over and out
Maria

tvivel, tvivel och åter tvivel..

SOOOL! Jajamen idag gott folk har solen lyst över min del av staden allafall! Och då kan inte Maria vara annat är glad.. :) En riktigt vädret-sty-mitt-humör-människa är vad jag är! Så när solen är framme är Maria glad, logiskt.

I övrigt har dagen bjudit mig på endel bra och en del mindre bra saker.. Allt kommer inte att tas upp här
så mycket kan vi väl säga. Men allt, eller det mesta är packat.. bara de där sista sakerna som man inte tycker är så många som helt plötsligt blir en milijon saker. Men imorgon ska jag nog få ihop det mesta har jag tänkt. Tvätten är ren så den är bara att hänga upp sen när jag kommer fram. jag har även snokat fram lite bilder till tavlan som jag nog kommr att få utöka med en massa små tavlor :P

En hel del av förmiddagen tillbringades på balkongen med. Sune vågade sig nästan ut men så fort någon sa minsta lilla så for han in fort som fan och vågade sig inte ut på fem minuter. Söt kissen då :) Så där satt jag och pluggade ett tag på förmiddagen innan jag drog till stallet och jobba. Där imellan vart det också plugg så nu, heja Maria.. är jag klar med kladden till Hotell uppgiften och har påbörjat och blir nog klar ikväll med praktik uppgiften med. Så sen är det bara landskapet kvar.. oj oj, säger bara som fröken sa.. skulle ha börjat tidigare!

Imorgon blir det sovmorgon, och sen sista packningen, sen ska jag åka och lämna hem sune igen.. :( Och efter det blir det stallet igen. Sen hoppas jag på en lugn och skön kväll så jag kan ladda batterierna inför måndagen. Usch, synd bara att alla som är skylldig mig pengar inte kan skämmas tillräckligt och ge mig mina pengar utan att jag ska behöva tjata. Sådär kul när det är tredje gången och andra gången på samma vecka? Känns ju sådär att hjälpa till i framtiden..

Nej nu blir det sängen som bara har en kudde kvar nu :(


over and out
Maria

mindre än en vecka kvar nu..

Det är helt underbart att vakna och se att solen lyser!! Man kan nästan inte få en bättre start på dagen! Tyvärr får man ju inte spendera dagarna ute än.. Jag har blivit bortskämd med det de senaste tre åren.. Skulle vara skönt och bara ha ett jobb att gå till och kunna ta ledig någon dag då och då, men man kan inte få allt..

La in lite skit på blocket förut med så hoppas skiten blir sålt så jag slipper bära med allt när det ska flyttas, vilket för övrigt bara är om en vecka! Har fixat med texten till väggen men så det blir att åka till bygghandeln och köpa en liten brädbit och smacka upp den på :) Tror det blir bra det.

Satt och letade lite bilder förut och hittade lite gamla fina bilder som jag kände för att dela med mig av; :)






Nehe, om man skulle ta tag i propparna och skriva lite på dom. Pappa lagar någon mat som inte luktar alls gott.. Fy.. typ, stekta, kokta tomater med något skit på.. blä. luktar inte alls gott. Ska blir spännande och se vad det blir bara.

Sista veckan på praktiken nu, fredag blir sista dagen. Och på torsdag är jag ledig :D Helgen blir stallet lördag plus söndag och på måndag går flyttlasset! :) Tisdag börjar skolan men Maria ska jobba Willys :) så lite chash där. Nu ska vi tydligen äta.. Hua, jag vet inte vad jag förväntar mig. Men värre än kokta stekta tomater kan det nog inte bli!

over and out
Maria

Kan det vara kärek Första gången Trubaduren?

Nu har jag fått uggla på hjärnan. Om inte högtalarna i min bil var sprängda innan så är dom det nu! :) ÄLSKA!!





Nu blir det lite mat och sedan muffins bak. Längtar till fredag!

 

over and out
Maria


Take it take it, love me love me!

Onsdag och lilllördag blev en hemmadag för Maria. Somnade igår med en tendens till mag ont och morgonen var inte rolig. NU har tabletten börjat värka så man kan bli som en människa igen :P Så jag ska väl fösöka ta mig upp ur sängen snart, har bara varit uppe och hämtat tablett och telefon imorse.

Foten känns mycket bättre idag! Så ska försöka ta mig till stan sen utan kryckorna. Det ska nog gå bra men sakta! :p Har jordens träningsvärk i armarna idag af efter allt hoppande igår. Fast lite härligt är det allt ;)

Dagen idag blir lite "fixar dags" tema på. Det ska bli städning, tvättning, och diskning, dessutom blir det inpackning, ev fotvård osv. Jag har fixat intrenet till lägenheten och blev bjuden på inträdesavgiften efterom jag har vairt kund tidigare,det ni! Sen ska jag kolla upp elen, och eventuellt beställa min lilla tapetsak. Till slut blir det att skriva på mitt arbete både rapporten och Hotelluppgiften, samt åka och handla lite saker som kan vara bra att ha, te.x. FRUKOST!

Nej om man ska ta tag i dagen? Jag älskar för övrigt det underbart fina vädret! Vill bara kuna gå ut och sola på balkongen nu medans man ha en? Ja jag kanske skulle sitta där och plugga? :)

over and out
Maria

Sådär långsam igen..

Sådär som bara jag kan vara/bli. En vecka och fem dagar sedan jag bloggade sist. Fy alltså. Men vad ska man skriva om, händer inte så mycket annat än att jag går till praktiken nio timmar måndag-fredag och är i stallet hela helgerna.. och ibland kvällarna med. Hur ska man orka med att ha häst sen när man jobbar? Jag bara undrar :p

Helgen som varit har än så länge varit kanon och jag tror den slutar så med. Har haft stallet alla pass utom det som är just nu, så lite trött på stallet faktiskt, skönt att jag inte ska ha ett enda stallpass på hela nästa vecka! Men jag kommer säkert få något pass eller åka dit ändå. möte+SRS dag+lagtävling på NFK på söndag. Måste bjuda på en bild från Valborg på mina "vackra" kläder.. Det är ju som det stod under bilden "inte lätt att vara stalltjej". Hade varit och fodrat ca 5 min innan bilden togs :P

Nu ska jag bara svira om lite, sen ska jag åka och lämna tillbaka Sune katt :/ Lite tråkigt men jag hoppas ajg vaknar utan ögonrinn och snor imorgon då. Och vilket jävla underbart väder! Jag älskar sommar!

over and out
Maria

RSS 2.0