Flytt och god gärnig

Jag är helt sluut!! Mitt huvud har gjort ont hela jävla dagen så jag tror att min kropp skulle uppskatta att jag glömmer att ställa klockan imorgon bitti.. :p Men jag vet inte hur mycket min praktik gör det. Haha. Nej men fy va mycket jag har varit i stallet dän här helgen; Fredag, bygga bana och fixa inför allt = 3 timmar. Lördag, tävlingsdag plus stallet em kväll = 14 timmar. Söndag, upp tidigare, tävlingsdag och stallet em + kvällen = 14 timmar. Totalt alltså 31 timmar!!! Och dessutom fick jag kvällen idag med. men den fick jag lite hjälp med :)

Flyttlasset är af bokat och klart nu så måndag den 17 maj flyttar jag! Så då ska jag få testa på helt på allvar hur det är att bo ensam, sist kan jag väl inte säga att det var så riktigt. Men jaa, nu ska det blir så af. Lägeheten ska genomgå en liten renovering innan jag kommer dit så därför blir det ett sådant udda datum.

Sedan måste jag bara tillägga en sak; Påväg tillbaka från konsum till praktiken så gav jag bort en 20 lapp till ngn som yrade något om transaktioner som inte gick som hon ville. Så jag kände mig så givmild att jag gav henne min enda 20 lapp jag hade i plånkan. Karma! Nu ska jag sova bort min jävla huvudvärk!

over and out
Maria

fullspäckade helger!

Vilket underbart väder det har varit idag! Helt kanon! Sol och så måste jag ha praktik som kontorsråtta.. typiskt. Som tur är strular alla datorer och telefoner fortfarande så jag får springa lite ärenden så jag har vairt ute några gånger idag af :) Var bla och köpe/hämtade mat på S:t Olai.. och vem stod inte där utanför om inte Alexander Nilsson.. från "Kniven mot strupen", med hela sitt kamera team och allt. Så det ska tydligen bli ett program om den lilla puben. Tror han sa att den kommer att sändas någon gång i maj. Så kolla in det! jag kanske är med så många gånger som jag sprang förbi där utanför! Haha :)

Var även duktig och cyklade till och från praktiken idag med, tror det blir samma sak imorgon med. Hoppas det är sådant här väder hela veckan! Och att det blir lite fika eller mat på stan! :) Kvällen har dock blivit lat och inte mycket effektiv alls. Jag har mailat lite om lägenheter och så men inte mycket mer. :p
Måste snart börja med mina sista arbeten till skolan om ca fem veckor. Stora sista arbeten vi har med så det behövs lägga ner lite tid på det.

Kollade upp mina kommande helger på min dötid på praktiken och det ser väl ungefär ut såhär;
17-18 april - hopptävlingar och stallpass
24-25 april- dressyrtävling, ev malin och eric, sthlm med Karro? Folkracetävling
1-2 maj valborg med Nathan mfl. ev flytt och majtåg. UTGÅNG?! :)
8-9 maj SRS dag och Olas konfa
15-16 maj - Dressyrtävling hemma
Puh, känns som om jag har livet helt planerat Tänk om man hade någon man kunde få dela sin vardag med och ha lediga helgen ihop med? Nej den tiden kommer.. Nu ska jag bara njuta av att vara ensam och se till att den som vill ha mig, vill ha mig leta mera än bara för att få en bra lägenhet och slippa vara ensam för någon månad eller två. Jag är faktiskt för fin för det!

over and out
Maria

Folkrace, foolkrace

Klockan 05.05 ringde klockan imorse. bara att gå upp, ogillade läget i ca 20 min, sen var jag pigg och sugen på frukost. Halv sju var vi framme i Linköping. Och fick stå och vänta ett tag på Soffy och Tobias, så jag passade på att käka frukost ;) När de väl kom och vi skulle åka in på själva tävlingsområdet så hade batteiet helt dött så vi fick putta igång bilen :P haha. Först var det verkligen svinkallt väder, och trotts både underställ, mössa och den gula vinterjackan plus vantar frös jag som en gris! Fy faan va kallt det var då. Men till slut kom Sofies utlovade sol och det va riktigt skönt :) Så nu har jag fått lite röd färg i ansiktet med, sådant gillas!

Pappas första tävling idag då, och han är väl godkänd ;) Tobias kom sexa i sin klass, Bie tia och hans lillasyster vann sin klass. Pappa kom väl 26 av 36 så det var ju bra för första tävlingen i bilen.

Nu väl hemma så blir det att koppla av lite och snart ut och springa en runda. Väntar mest på att min macka i magen ska gå ner lite så jag kan springa utan att få håll efter 50 meter, för det är så träligt när man väl har dragit på sig alla kläder och faktiskt dragit ut för att springa. Skulle gärna ha någon att springa med men jag får nog klara mig själv. Då blir det mitt tempo och mina dagar, haha. Nej nu ska jag försöka hitta lite kläder då om jag ska ut och springa.

over and out
Maria

Helg och utgång

Jojo, visst är det så! Maria har lyckats få ihop tillräckligt massa tid till en utgång :D haha. Gårdagen fick den äran då jag, Soffy och Madde drog till Hugos och dansa loss lite.. var faktiskt helt otroligt, bra musik! Tummen upp för det! Sen var det ju trevligt sällskap och så, avslutade med en runda på Mackedonkan som vanligt nu mera. Trevligt trevligt :)

Lyckades vara så duktig så jag var klar vaken och mådde kanon klocakn halv åtta imorse. Så då drog jag till stallet och dömde hoppningen, gick rätt bra det med. Efter det vart det snabbt hem och byta skor och åka mot Kisa så pappa skulle testa folkracebilen inför imorgon och på hemvägen vart det ett snabb stopp på IKEA. :)

En varm dusch och en tur på HC senare så ska jag snart gå och försöka hitta något godis eller annat att knapra på. Sen ska jag gå och lägga mig lite tidigare idag tror jag.. ska åka kvart i sex imorgon bitti. för tidigt för en söndag säger jag bara! Men det kan det vara värt. Varma kläder ska jag ha på mig af, för det ska bli kallt.

Nej nu är jag så sugen på att gå ut igen som jag nästan vill ta mig en tur ikväll igen ;) Nej nästa gång blir nog valborg tror jag. Kan spara lite påt tills dess. Nu ska jag dricka julmust! :)

Imorgon blir det folkrace med den här;

over and out
Maria

Ny bloggdesign.

Jo nu är det dags för lite förändring såhär till sommaren, lite roligare af. :) Tänkte slänga in en liten bild med:



Bara för att jag ligger och kollar på LCH-Djurgården som just nu står 1-1 och min far ligger och gror och jag har ingen direkt att chatta med på msn heller så då blev det lite tid över till bloggen.
Imorgon blir det ännu en lång praktikdag, hoppas på lite mera att göra då. Efter det styr vi Asta mot Sörrping och stallet för hopp möte. Det gillas :) Kanske tar en löprunda imorgon då eller om jag väntar till fredag.. Vilket förresten verkar utebli från utgång än en gång. Men va faaan, jag vill ut så jag tar väl med mig Soffy annars. Nu ska jag lägga huvudet på kudden och se när LCH slår Djurgården och utjämnar till 2 lika i matcher.

over and out
Maria

100406

Grattis till alla

Ja, idag skulle jag har sagt ungefär såhär; "Grattis på födelsedagen älskling. Tänkte att vi skulle ta en helg i London och åka till Emerade Stadium och fördriva lite tid". Men så blev det ju tyvärr inte. Det fick bli ett litet grattis SMS till min kompis istället. Uha, jag vet att det är fel, fel, fel. Men jag kan verkligen inte sluta leta efter den perfekta, när ska jag ge upp?

Dagen har i övrigt varit bra. Första dagen på praktiken och jag har inte direkt jobbat häcken av mig.. Men försa veckan kommer tydligen bli lugn så nästa vecka ska det tydligen bli mera fart på det hela. Ja, ja.. dom är trevliga allafall så det kommer nog ge en hel del! :)

En annan positiv sak är att jag har fått ett mail om en lägenhet idag, så om jag bara blir godkänd hos hyresvärden så är den min. Hoppas hoppas! Nu ska jag hänga upp min tvätt, ta ett sista glas påskmust som jag just nu är helt beroende av! och sen blir det att lägga huvudet mot kudden. På fredag är det utång som gäller och det ska bli så sjuk kul för det var hundra år sedan, plus att det är min första utågång ever som singel! 22 år, är inte det sjukt så säg!

over and out
Maria

100405

ett tag sedan

Jomensan, nu var det ett tag sedan jag satt här och skrev. Kan ju bero på att jag inte har haft så mycket att skriva av mig om.. Händer inte mycket när skolan är "stängd" och man inte har ngt jobb eller något annat direkt inplanerat. Men en kort sammanfattning;

Torsdag;
Jag var i skolan och gjorde mitt sista prov, tror det gick bra men man vet ju aldrig.. Hoppas kan man bara göra. efter det kom Soffy och Diesel och hälsade på, vi gick promenad och fastnade hos farmor och farfar efter det köpte vi skor på Maxi och en till frisören. Helt slut efter det!

Fredag;
Upp tidigt och hade stallet ihop med Ek.. gick fort och vi var klara vid tio!! Skönt det, sen tog jag hand om Misty som efter två försök med godis gick med på att bli fångad i hagen med hjälp av lite havre :P Ridning gick kanon och jag var hemma redan vid halv tre.. Sen vart det en lugn kväll.

Lördag;
Rally på himlafältet med Tobias, Soffy, Diesel och pappa. Så jävla sjukt skönt väder! Och de nya stövlarna kom väl till pass! Satt i solen och hade det så underbart skönt! Efter Rallyt blev det lite lätt påskmat hos farmor och farfar. Hem och mysa med Sune en sista stund och sen åkte jag och lämnade honom hemma hos Henke igen :(  Sen åkte vi hem och soov, efter en heldag i solen är man ganska trött.

Söndag;
Stallet vid sju och allt gick som smort. Fin fin dag ida med, jag var klar vid elva med morgonen så jag åkte bort till VRF och kollade på kusinen när han hoppade lagklassen. Dom slutade trea tillslut. Efter en rörig grundruda för macke ;) Satt även här i solen och fikade, så sjukt skönt!! Tillbaka till stallet och tog hand om insläppet och så hem igen, duscha och sen åka till henke och hämta mina sista saker och lämna nyckeln. Så nu kan jag inte gå dit och hälsa på Sune som man vill längre :/ Inte för att jag har gjort det innan men :p Hämtade även saker i garaget, hem och slänga sig i soffan. Mat var inte att tänka på för mitt huvud tvingade mig att sova halv nio!

Så nu vet ni vad jag har hållit på med hela helgen. Blev ju tyvärr ingen utgång nu utan det blir nästa helg så jag hoppas att det är några som vill hänga på! Lördag eller Söndag är det som gäller.. jag hoppas nästan på fredag då det är smidigast för mitt "dagen efter" mående ;) Det är folkrace på söndagen så då vet jag inte hur kul jag kommer ha om jag är bakis bland alla bilar.. :D

Nu ska jag väl göra mig i ordning och försöka få ihop min bil till en sommarbil, däcken ska på, nya stereon är redan i och vi ska sätta i ett nytt slutsteg som passar ihop med nya stereon. Sen blir det att köpa några hjulsidor med så ser den lite roligare ut. Och allt detta har än så länge inte kostat mig ett öre (y) Nej, från ord till handling! På med kläder och mössa, för någon har ju tydligen gjort så det har snöat inatt?!

over and out
Maria

RSS 2.0