tisdag/onsdag

oj vad tiden går fort förreni! Helt galet.. Sommaren är faktiskt tyvärr över nu, alla program börjar ta slut, Lotta på Liseberg har slutet, Allsången har sitt sista programm nästa vecka, som jag för övrigt ska gå på! Alla semesterar börjar ta slut och värmen är inget att prata om längre, solen ger ingen färg och man måste ta på sig istället för av sig. Skolorna börjar och arbetslösa sitter hemma och deppar.. jaa välkommen hösten och vinter, du är INTE efterlängtad! ;)

Igår vart det jobba 6-15, måste säga att det är lite mysigt men också sjukt jobbigt för den morgontrötte att gå upp kvart i fem, gå ut en promenad och sedan åka bil och lämna lillen på "dagis" hos farmor och farfar innan jobbet. Men oj så glad han blir när det är dags för hämtning! :) Kul kul kul! Samma igår, lekte i säkert en kvart innan vi fick honom någorlunda lugn. Men det är ju bara kul att han har energi! :)

Efter farmor och farfar vart det hem och bara byta om lite snabbt så åkte vi ner med Soffy och Diesel på stan och kollade runt lite.. ute då :P fasnade på Fräcka Frökens utefik och tog oss varsin matbit. Hundarna fick socialträning ochdet gick bra, även med andra och varrandra. Lekte lite här hemma sen med så det går bra nu :) Sen var någon så trött så han somnade två min efter att dom hade åkt hem. Tog bara en liten runda på kvällen och sen sov vi ända till åtta imorse! Skönt! Idag blir är det städ och tvättdag som alltid på lediga dagar och sen blir det en sväng till sörrping, hälsa på hästarna, pappas jobb och nya lägenhet. Sen hem och laga mat och bara slappa inför de två sista jobbdagarna den här veckan. Skönt!


over and out
Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0