091227 one day...

söndag mot ledig måndag. Glöm inte lyset

Söndag brukar innebära lugn och ro, inget direkt att göra och lite trist att veckan börjar "imorgon". Men inget at vet hände idag.. Började iofs dagen med att sova lite längre än jag borde.. Skulle ut till mamma och Björn och bygga hus. Pallade mig tillslut upp ur sängen en timme efter jag skulle ha varit där, bra Maria. Väl framme vid bilen så lyser det om lamporna, kanon.. batteriet var självklart helt dött så det va bara att ringa ut till mamma, fick lift ut.. Glömmer jämt lyset på, ska sätta en stor lapp på ratten "Glöm inte lyset".

Vi åkte till retur punkten, rev en vägg och byggde upp en annan. Heja oss.. Sen mat, dusch, mot bion. Göta Kanal 3. Var faktiskt rätt OK.. inte super roligt så man dog av skratt, men verkligen en film jag kan se igen, inget slår ju ettan så är det med alla uppföljare till filmer. Hem sen och få hjälp av pappa att byta batteri till Asta.. så nu är hon som ny.. bytte lamporna på nummerplåten med, men det är fel på någon kabel så det får pappsen kolla på i helgen ;)

Nu har jag precis satt mig ner efter att ha plockat upp alla paket, och plockat iordning lite här hemma, ska dra ett varm med damsugaren sen.. ska ta och äta lite nu tänkte jag och sen diska.. för det kan inte se ut som det gör nu här imorgon när det blir tjejbesök. Jag kommer sakna Sune som bara den nu när jag ska åka till U-sala. Han har varit så gullig de här senaste dagarna. Förutom inatt när han höll mig vaken i flera timmar när han lekte med tre julgranskulor.. skit kisse ;) Just nu ligger han på ett armstöd och sover.. Redo för lite mys sen när jag ska sortera papper.



Barnvakt imorgon från 6.15, sådär kul att gå upp tidigt igen.. tycker synd om Sune som får vara ensam hela dagarna nu.. jag som trodde att jag inte skulle ha något att göra dehär dagarna har knapt varit hemma något och jag har så dåligt samvete för det :/ Men men, ska bli till att shoppa lite nyårs kläder imorgon och ett par pumps :) Sen får vi se vad mera, kan ju se om jag kanske kan spara lite ;) Nu mot maten ska försöka blogga lite innan jag åker.

over and out
Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0